Stranica 4 od 11 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 507

Tema: Liječničke novine objavile opasan tekst protiv cijepljenja

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ovi "drugi" koji su se zalagali za uvodjenje cjepiva u rodiliste kazu da se njihov stav razlikuje od epidemioloskog iz razloga sto oni imaju posla s oboljelima i njihovim problemima, a epidemiolozi samo s prijavama bolesti, sa brojem, ne sa osobama.
    Samo prenosim, don't shoot the messenger

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    don't shoot the messenger
    no worrryes hi hi

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    samo mi se cini da kada priomamo, da nam je to jako ok. ono kao prirodno stanje stvari.
    kad se od nas nesto trazi onda nam vise nije ok.
    Što uz potpuni izostanak dokazane veze baš i nema nekog smisla. Djeluje nekako jednosmjerno. Teče u prazninu.

Obrati pažnju da se većina "epidemija" dječjih bolesti i hepatitisa događa u bolnicama, recimo stotinjak slučajeva ospica 2005, pedesetak 2008 (vidi http://www.eurosurveillance.org/view...rticleid=19083 ) itd.
    Cijepljenje opće populacije ni u mokrim epidemiološkim snovima ne može imati baš nikakvog utjecaja na iatrogene (u bolnicama stečene) bolesti.

Radi se samo o lošem marketingu.
    Posljednje uređivanje od Davor : 07.11.2011. at 14:20

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš, ovo je dobar primjer. Osim kaića, to da ne treba cijepiti protiv hepatitisa B svako dijete odmah o rođenju je rekao i dadica, i "dr. Ira" i moja malenkost i englezi i šveđani i norvežani, finci, švicarci, slovenci......

Međutim,

1. Da treba cijepiti u kasnijoj dobi su rekli slovenci, mađari, švicarci, kaić, "dr. Ira", razni drugi rvacki doktori....
    2. Da treba cijepiti odmah po rođenju su rekli brojni rvacki doktori, pacijenti, amerikanci, njemci, francuzi, španjolci.....
    3. Da ne treba cijepiti univerzalno, već samo rizične skupine su rekli gajskica, englezi, šveđani, norvežani....
    4. Da ne treba apsolutno nikoga cijepiti su rekli stray, dadica, solange, david icke.....

I kako god bilo s cijepljenjem hepatitisa B - svi po rođenju, .
    Te faze pred uvođenje cijepljenja hep B za novorođenčad se dobro sjećam. Tko je sve vršio pritisak na naše epidemiologe (uključujući i spomenutu dr. Iru) da se uvede cijepljenje u rodilište ne znam, to oni dobro znaju, ali bolje da ne kažu.
    No znam da je pritisak u javnosti tada bio golem, u prvom redu kroz pretragične priče roditelja. Zaredavali su se članci u novinama, u TV emisijama, Latinica je ugošćavala roditelje koji su pričali potresne priče o maloj djeci koja su se u bolnicama, ni kriva ni dužna, zarazila hep B prije svoje pete godine, a onda to nosi tragične posljedice, ciroza, rak, strahote. Djeca su se do tada cijepila u 6. razredu OŠ., ali je krenuo jedan izrazito jaki lobi koji je zastupao zaštitu djece od najranije dobi, iako su neki epidemiolozi upozoravali, ne na nedjelotvornost cjepiva, nego na premalu opasnost od zaraze među djecom u općoj populaciji jer nema jako puno djece koja će zbog boravka u bolnici biti izložena mogućnosti zaraze tim virusom.

No, koji će roditelj to gledati samo tako u takvom javnom ozračju? Zar da moje dijete sutra dođe na liječenje od upale pluća, ili nečeg drugog u zaraznu bolnicu i pokupi hep B s tako teškim posljedicama?

Naše se Ministarstvo, naravno, pozivalo i na ove druge zemlje gdje je to već ustaljena praksa i evo nas s obveznim cijepljem hep B od rođenja. Ta storija je tada završila kako je završila, možda za koju godinu opet bude drugačije.

Jesu li sad te sve naše bebe nešto posebno ugrožene tim cjepivom, ne znam.
    Ova 3. i 4. skupina vjerojatno misli da jesu, za ostale ne znam.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku

Jesu li sad te sve naše bebe nešto posebno ugrožene tim cjepivom, ne znam.
    Nisu.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Priznaj da si pročitavši ovaj članak bio sretan što si ranije bio neosviješten, pa cijepio djecu protiv ospica....

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nena, zapravo bi bilo idealno da su djeca zaštičena od dobivanja uopće virusa hep.B, a ne samo od težih posljedica istog virusa kao što obećva imunizacija.
    Hoću reći da ja ne bih bila sretna da mi dijete dobije bronhitis pa na takvoj hospitalizaciji pokupi virus (iako je cijepljenjem zaštičeno od težih posljedica), isto tako sam svjesna rizika (koji je neusporedivo veći) da mi dijete dobije hepatitis B (ili tko zna koji virus još neotkriven) na operaciji srca na kojojoj je bilo na aparatu srce-pluća i primilo transfuziju.
    Hoću reći , da rizik za dobivanje virusa (tj.zaraze) ne bi smio biti jednak za svaku hospitalizaciju, obzirom da se tada pravilnom higijenom i rukovanjem može sprijećiti , i ne bi se trebao niti dobiti. a to bi se trebalo nekim drugim metodama sprijećiti.
    Naravno , uvijek ostaju nesreće i neplanirane potrebe za tansfuzijom , kod djece koja nisu rizična skupina, ali to je maleni broj na ukupni.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zmaj, ne znam što ti odgovorit, puno nam se stavovi razlikuju - od eutanazije, do pobačaja. Ne kužimo se, meni nije argument - ja plaćam pa sve znam (jer tako ispada) najbolji. Nema savršenog, ali mislim da je ovo sad sumnjanje u sve živo... ne nova istina, nego tek supereksplozivni kaos predrasuda i uvjerenja, idealan za uzgoj šarlatanstva (ne mislim samo na temu cijepljenja, nego cijele "alter medicine"). Tj., da taj "korektiv" nije uopće korektiv, što bi mi svi voljeli - stila kritična misao - nego podloga za novu muljažu i širenje nerazumijevanja i neznanja.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.11.2011. at 15:16

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Zmaj, ne znam što ti odgovorit, puno nam se stavovi razlikuju - od eutanazije, do pobačaja. Ne kužimo se, meni nije argument - ja plaćam pa sve znam (jer tako ispada) najbolji. Nema savršenog, ali mislim da je ovo sad sumnjanje u sve živo... ne nova istina, nego tek supereksplozivni kaos predrasuda i uvjerenja, idealan za uzgoj šarlatanstva (ne mislim samo na temu cijepljenja, nego cijele "alter medicine"). Tj., da taj "korektiv" nije uopće korektiv, što bi mi svi voljeli - stila kritična misao - nego podloga za novu muljažu i širenje nerazumijevanja i neznanja.
    X

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim da treba razlikovati stav od činjenica

činjenica je da zakonodavac dopušta eliminaciju bolesne jedinke izazivanjem prijevremenog poroda
    stav je da to i nije strašno, da se roditelji, obitelj i dijete neće patiti, na kraju krajeva, stav je i da to nekom nije žeivot, nekoje je al nije osoba i tom sl ....

same with a la dignitas eutanazija

pa se stav stavlja iznad krute, nimalo lijepe činjenice... zato se stvari ne imenuju pravim riječima, neg se okoliša.da se umanji stvarnost i svima bude lakše..a la pink glasses

ako ja plaćam, ne zači nužno da sve znam il najbolje znam, al ostaje činjenica da - ja plaćam sve i dobre i loše posljedice

eventualno moguće muljaže i razvoj neke lude alternative, me ne zanima
    s tim nek se bavi zakonodavac, pazeć da ne uvodi sustav diktature
    uostalom, eno pušači puše, što se mene tiče, nek puše... njihov choice

ima i drugih argumenata

npr, zaš se ne uvede obavezno darivanje krvi
    eto ti humanog čina kojeg bi i onaj m.c. švicarac podržao
    a s daleko manje mogućih nuspojava

to kao primjer

no ak se zadubiš u sebe i okreneš oko sebe...shvatiš da si također proizvod svoje okoline, svoje kulture.. ponekad je to dobro, ponekad loše
    zato ja tebe shvaćam..jer rastoh i živim u tom okruženju

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nema savršenog, ali mislim da je ovo sad sumnjanje u sve živo... ne nova istina, nego tek supereksplozivni kaos predrasuda i uvjerenja, idealan za uzgoj šarlatanstva (ne mislim samo na temu cijepljenja, nego cijele "alter medicine"). Tj., da taj "korektiv" nije uopće korektiv, što bi mi svi voljeli - stila kritična misao - nego podloga za novu muljažu i širenje nerazumijevanja i neznanja.
    X !

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mujice, ama ti ka znanstvenik ne bi triba x-at takva šušmur mišljenja
    ipak je to samo stav

ngo, dužan si mi ručak
    zagorio mi moj zbog ove prepiske

a sad pitanjce: pa jel ko zna kad je ta emisija??
    i jesu li našli kog za prilog??

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    mujice, ama ti ka znanstvenik ne bi triba x-at takva šušmur mišljenja
    ipak je to samo stav
    A jok, moje šušmur je znanstveno potvrđeno, neovisnom kliničkom studijom . Šta znači šušmur?
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.11.2011. at 16:06

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pretpostavljam da to znači vaše osobno podvrgavanje, nadgledavanje, opažanje cijepljenja
    ajd, hvala Bogu

šušmur...nekakav žargonski pojam za šarolikost mišljenja, od svega po malo bez nekog reda..nekakva musaka, zbučkuriš
    Posljednje uređivanje od zmaj : 07.11.2011. at 16:17

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Shvatila, a ovo s "kliničkom studijom" je bio zez.

Da se vratim na Cubanin argument... meni je nekako ideal liječnikovog stava ni blizu, ni predaleko. Tj, smeta mi kad mi se čine "preemotivni", naravno da nije dobro niti kad su neemotivni.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.11.2011. at 16:26

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

slažem se
    trebali bi biti neovisni (koliko je to moguće...budući da je i sam mujica rekao da postoje oni koji veličaju cjepiva na sav glas..kruti su proizvod svoje struke koju drže za dogmu, što nikako ne valja..)

al nije da smo jednom imali prilike čitati kak su ped ama čak i nesvjesno podložniji izdavanju rp za onaj lijek čije akvizitere više susreće..a nije da mora primati proviziju za to.. a di su tek oni s provizijama, darovima, seminarima, putovaja na seminare.... nije to onaj "opipljivi" honorar...al je opet vrst "plaćanja"

il ljudi, podložniji su uzimanju onog što se više reklamira

čisti marketing!! marketing je zbilja zlatna koka

i nije mala stvar vidjet koliko zelembaća troše kompanije, u ovom slučaju, farmac.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mujice, molim te pojasni mi ovo:
    "Cijepljenje protiv ospica u Hrvatskoj nije zakonska obveza.."
    http://www.novilist.hr/hr/Lifestyle/...nemirio-Europu

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pojma nemam. Valjda se novinarka zabunila.

(ili je vidovita?)

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

čitajući, čitajući...nekad mi dođe da se ponudim ko pokusi kunić za isporbavanje imuniteta stečenog cijepljenjem
    sam se bojim da sniam idealan kandidat.. plućni bolesnik, šmrc

ma interesantan je taj imunitet i toliko kompleksan da još ne znam zaš se događa da neko s ogromnim br antitijela oboli a onaj bez, ne oboli..
    a cila stvar je u tom da se cijepljenjem dobivaju ta antitijela...
    to je meni još jedan od faktora kojeg uklapam u mozaik propitkivanja cjepiva

interesantno je da trudnica plućna bolesnica u jeku svinjske gripa nije obolila od iste, premda je njegovala jednu svinju
    a niti su oboljela djeca tog kućanstva
    baš interesantno

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pojma nemam. Valjda se novinarka zabunila.

(ili je vidovita?)
    i u tekstu dalje stoji - nije obaveza

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

more question mujice

čitah negdje da je sve više dermatitisa u bebica
    čini mi se posebice, između 2-3mj..
    taman u vrime prvog dtp (hib, hepB)
    veza?
    prema mom mišljenju postoji, posebno kad nakon ponovnog cijepljenja opet bukne AD...
    jedino, nije snimljeno kamerom

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zmaj i davor,

Pisala sam brzo i ne bas elaborirano, ali me ipak čudi vaša interpretacija mog napisanog.
    Ne radi se ni o pobacaju ni o eutanaziji, niti je smisao posta da o tome razglabamo.
    Ne radi se o tome, niti koliko procjepljenost utječe na zaštitu stanovništva. (jasno mi je da je to kontroverzna tema)
    Radi se naprosto o tome da je društvena zajednica bazirana na tome da se svi u nekom manjeg dijelu odricemo vlastitih interesa u svrhu općeg dobra. (to je bila replika na zmajevo moj interes vs.
    tuđi interes) dakle argument u kojem stoji samo moja dobrobit kao mjerilo stvari, nije argument.
    Bio bi da živimo svatko na svom stablu, bez interakcije s drugima.

I inače, sama se dvojim oko pro i kontra cijepljenja, međutim ove rasprave čitam rijetko, jer osim mujice koji zna znanje, te Davora koji je pristojno upućen, ovo drugo je hm,hm,hm, da se izrazim pristojno.
    Teorije zavjere, većinom američke knjige populisticke prirode, nisu bas neki argumenti. O linkovima da ne govorim.
    Kužim sto davor kaže o trovanju izvora, ali sto mogu, kada netko iznosi neistine, potpuno krive brojke, price o 90% procjepljenosti u 18 st., ja ga/ju zaista ne mogu dozivljavati kompetentnim.
    Ali to je naše doba.
    Planetopija je objavila knjigu o problematici cijepljenja. Naravno američku. Koja nije loša. Ali Martin hirte je podosta bolji. Međutim u toj knjizi nema histerije, nema teorije zavjere i slično. I knjiga je naravno kompleksna jer ju je pisao lijecnik, koji se time zaista bavi. Pa nije lako probavljivo stivo.

Kada bih trebala neki savjet o cijepljenju, pitala bih mujicu. Bez obzira sto nismo sasvim na istoj liniji.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne znam
    pisala si o spartancima i sl
    ak misliš da je namjerno inducirani prijevremeni porod malog čovjeka neš drugo, tj ti to nije dostojan argument za ono bacanje prek zidina...
    onda, bojim se, nemremo ni konstruktivno pričat
    društvo to dopušta, ama plješće rukama jer bo se to shvaća (ili, mnogi shvaćaju) kao tekovina civilizacije...

o trovanju izvora...jel ono neki istraživać cjepiva bio varalica, lopov i tak neš sl??
    pitam jer često neš pročitam bez da pamtim izvor, ime i sl...bude mi krivo zbog tog.. trebala bih si negdje čuvat podatke..uh, kak sam lijena

ak se već neš oće uvodit kao obaveza i odricanje u korist cjelokupnog društva, onda bi meni daleko više smisla imalo obavezno "darivanje" krvi, koštane srži, matičnih stanica....da ne kažem polovice bubrega

i mislim da je druga stvar koga pitati za savjet... da, radije konkretnu osobu
    al ovdje raspravljamo o mnogim upitnicima na koje medicina ima odgovoriti
    tim više što upitnike daju i sami medicinari

recimo, meni su upitnici i oni primejri u članku dr Gajski.. da je neka epidemija izbila upravo među cijepljenima.. dok tamo neki drugi, država pored, nisu imali ni obvezno cijepljenje i bilo, tipa, 2slučaja boelsti...

za moj pojam ima toliko mnogo faktora sem one što se proda: da, cjepiva nisu savršena, al ugl štite....cijepit ćemo vas..kao da je to tak jednostavno (kak ko gleda)
    Posljednje uređivanje od zmaj : 07.11.2011. at 17:20

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

more question mujice
    ma je.... sad bu mujica na sva pitanja odgovarao i sve studije tumačio i natezao se sa svima od dadice do solange i dalje.
    nemre.

Evo ti malo o dermatitisu kod male djece i cijepljenja u dojenačkoj dobi:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti...v090p00553.pdf

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18925883

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19878402
    Posljednje uređivanje od mujica : 07.11.2011. at 17:26

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kada bih trebala neki savjet o cijepljenju, pitala bih mujicu. Bez obzira sto nismo sasvim na istoj liniji.
    ne vezano konkretno za cijep.
    sni, znaš koji sam najgori savjet dobila za svoje zdravlje?? i to od dr i spec...
    pusti da se doktori brinu za tvoje zdravlje
    a ispalo je, recimo npr, da sam sama sebi dala točnu dijagnozu koja se ispostavila točnom.. u ordinaciji moji simptomi nisu dobili ma ime il uopće uzimanjeu u obzir... al sam ja zato izvojevala uputnicu i potvrdila mišljenje
    i tako još primjera....
    i to me boli... jer je to jedan od razloga zašto sumnjam, pa i u cijep.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma je.... sad bu mujica na sva pitanja odgovarao i sve studije tumačio i natezao se sa svima od dadice do solange i dalje.
    nemre.
    ama nisam ja bilo tko
    ja sam ti virtualna simpa
    duguješ mi ručak

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

"goli ručak"
    ne znam kakva je knjiga, ali je film nadasve zanimljiv......
    .....ma naravno da si mi ti simpa.
    ....isto kao i ja tebi

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moram detaljnije proučit temu ad i cj.
    vidim da dost roditelja primejti da im se AD u vrlo kratko roku pojai nakon cijepljenja (al štoš kad AD nije upisam u listiću pod moguće nuspojave)
    moj dojam je da je to moguće
    budući da cjepivo peklja po imunitetu,a ovdje se radi o autoimunim stanjima... i često uvijek nakon cijepljenja tj se dodatno razbukta nakon icjepljenja...
    ne bi se čudila da je okidač
    recimo, obični šugavi stres može biti okidač za astmu, kaže dr
    pa kak onda ne bi pekljanje po imunitetu s metalima, srumom gov. fetusa, formahelidom i sl..., moglo biti uzrok ili/i okidač za AD u tako malog diteta...
    to je moj dojam

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a što mi tu imamo pričati o tome je li cjepivo malje ili više loše ili dobro, je li alternativa ovakva ili onakva? je li dobro biorezonirati i jesti globulice?
    Sve je to uzalud jer pričamo sami sebi. A mase će ići slušati onog bolesnika Icke-a. Nakon toga će tražiti gušterske osobine u svakom koga sretnu, živjet će u neopisivom srahu od globalnih zavjera i kupovat će orgonite, a sve zato što im je to rekao sportski komentator koji misli da je Isus.

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/da...861/event.html

Ja stvarno više ne znam, jesmo li mi doista najgluplji narod na ovom svijetu?
    Posljednje uređivanje od mujica : 07.11.2011. at 17:41

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

.....ma naravno da si mi ti simpa.
    ....isto kao i ja tebi

ne ostavljaš prostora za priču neg je ili - ili

goRi ručak

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

međutim ove rasprave čitam rijetko, jer osim mujice koji zna znanje, te Davora koji je pristojno upućen, ovo drugo je hm,hm,hm, da se izrazim pristojno.
    .
    kako može netko biti pristojno upućen, a netko znati znanje - i o istoj stvari, koja ima veze sa činjenicama, dakle nije nešto podložno vjerovanju ili sl - imati potpuno različiti stav?
    netko od njih dvoje očito nema blage veze.
    i to je jedina istina. to mora biti istina oko koje se moramo složiti. da ili jedan ili drugi - nemaju pojma. da su ili jedan ili drugi - pogrešno informirani. da su ili jedan ili drugi pod nekakvim utjecajem pa ne vide jasnu sliku.

ne prepiru se oni oko uvođenja cjepiva kod rođenja, ili s 8 godina. ne radi se o takvim linijama, kao što ti kažeš. radi se o posve suprotnim činjenicama koje iznose. posve suprotnim. velike boginje nisu nestale radi cjepiva - velike boginje jesu nestale radi cijepljenja. cijepljena djeca imaju slabiji imunitet - cijepljena djeca nemaju slabiji imunitet, autizam je posljedica cjepiva - autizam nema veze s cijepivima itd itd

i onda dolazimo do ininog.
    netko od njih dvoje - LAŽE.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nakon toga će tražiti gušterske osobine u svakom koga sretnu,
    moje globulice su ponekad omega 3 i sl
    to je iz tvoje struke

ovlaš sam čula za te guštere
    prvo što mi je palo na pamet...da su to gušteri iz biblije..zmija koja je izgubila noge, iz Postanka....
    u tom vidu, ko vjeruje vjeruje
    al ak neko vjeruje i u, kak bi rekla, prave guštere, pa ko sam ja da mu branim??
    eventualno možemo razgovarati...

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne ostavljaš prostora za priču neg je ili - ili

goRi ručak
    aaaaa....... gori..... Ja krivo pročitao goli.

budući da cjepivo peklja po imunitetu,a ovdje se radi o autoimunim stanjima...
    misliš da prirodne infekcije ne čeprkaju?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

al ak neko vjeruje i u, kak bi rekla, prave guštere, pa ko sam ja da mu branim??
    eventualno možemo razgovarati...
    Prave, Koji su došli iz svemira.
    Ti bi s takvim razgovarala?
    Ajoj.... već te vidim u prvim redovima na velesajmu u transu.

Njemu bi trebalo zabraniti ulaz u zemlju da ne truje ono malo pameti što nam je preostalo!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    netko od njih dvoje - LAŽE.
    netko je godinamo lagao da treba il ne treba prati ruke pri pregledu rodilja
    ne vidim zaš ne bi i dans moglo biti tako u medicini
    zato ja ne vjerujem doslovce svemu
    posebno kad prije masovnog cijepljenja nije bilo adekvatnih istraživanja
    i da, itekako sam skolna vjerovati roditeljima kad, ama nit svjesno nit zarad nekih zavjera (neg sasvim obični roditelji koji vjeruju u sustav), roditelji primjete neku negativnosti nakon cijepljenja
    al j**, nije snimljeno mikrokamerom pa nije ni moguće
    ko onaj sv40
    koliko se sjećam, jedan primjer je dokazan i isplaćen
    no ne kažem da sve mora il jest zbog cijepljenja
    čitala sam neku studiju, uključene zemlje sad, japan...i još neke
    di je bio manji br cijepljenja, manje sids-a ... u tako maloj dobi , ne znam od čeg bi beba imala bolovati..zdrava trudnoća, uredan porod, terminsko dijete... baš sam tu na rodi međ iskustvima pročitala da je neka beba umrla drugi dan (2dana poslije) cijepljenja od sids-a...
    da se itekako zapitaš
    al da .. nije snimljeno kamerom...
    no, u meni budu sumnju

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

misliš da prirodne infekcije ne čeprkaju?
    o, itekako mislim
    sam što one ne nose kojekakve metale, tekuće otrove, razne proteine i strane viruse, inženjerirane...
    a čitam da se primljeni metali ne izlučuju neg kruže i kulminiraju
    pa je bila ona fama sa živom..
    meni sve da se zamisliš...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ajoj.... već te vidim u prvim redovima na velesajmu u transu.

Njemu bi trebalo zabraniti ulaz u zemlju da ne truje ono malo pameti što nam je preostalo!
    žalim slučaj, ne padam u trans ni kad vidim supruga
    not maj tajp .. to s transom

nisam baš zagovornik zabrana
    svaki proizvod ima svog konzumenta
    ko voli, nek izvoli
    tebi neće štetit, ne brini
    i ne bu opal imunitet krda

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

odustajem.
    Pozdravi Davida Icke-a.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

odustajem.
    Pozdravi Davida Icke-a.
    why don't you do it yourself

meni je sasvim dost moja vjera
    a s obzirom na postotak vjernika u hrv, možda dijelimo isto

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a što mi tu imamo pričati o tome je li cjepivo malje ili više loše ili dobro, je li alternativa ovakva ili onakva? je li dobro biorezonirati i jesti globulice?
    Sve je to uzalud jer pričamo sami sebi. A mase će ići slušati onog bolesnika Icke-a. Nakon toga će tražiti gušterske osobine u svakom koga sretnu, živjet će u neopisivom srahu od globalnih zavjera i kupovat će orgonite, a sve zato što im je to rekao sportski komentator koji misli da je Isus.

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/da...861/event.html

Ja stvarno više ne znam, jesmo li mi doista najgluplji narod na ovom svijetu?
    Malo si zabrijao, to uzmi u obzir kad se obraćaš cjelokupnom pučanstvu, a ono nipošto nije samo s ovog foruma. Nipošto.
    Ovo ti je ko jazz klub, a znamo da se u Hrvatskoj ta vrsta glazbe masovno ne sluša, pa bila kvalitetnija ili ne.
    Popis stanovništva opet će reći da u Hrvatskoj živi većinsko katoličko stanovništvo, a oni ti ne znaju za guštere, ni Ickea ni slične spike.

To što ti i ekipa u međusobnom nadmetanju nailazite na raznorazne stranice pa ćirnete na njih, ne znači da ostatak ljudi u Hrvatskoj ima pojma o tome i da ih to zanima.

Imamo mi i jačih stvari u kojima smo se kao narod pokazali ekstra glupi, ovakva okupljanja neće nas nešto koštati, kao što su nas koštala neka druga zbivanja zadnjih desetljeća.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Prave, Koji su došli iz svemira.
    Ti bi s takvim razgovarala?
    zaboravih na ovo
    aha, ti su dakle iz svemira??
    hm... biblijski gušter, zmija, stari zmaj je upravo i rknul na zemlju negdje odozgo....

a vidi, nisam astronaut ... al obzirom na veličinu svemira, ostavljam mogućnost da negdje netko, sem nas, postoji..
    toliko o tom
    u drugo ne bih ulazila i ne zanima me
    eventualno bi se mogla s nekim popričat kad bi se takav netkonacrtao ispred mene
    kužiš?
    a da ih sama tražim il idem padat u trans .. ni moja furka

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Malo si zabrijao, to uzmi u obzir kad se obraćaš cjelokupnom pučanstvu, a ono nipošto nije samo s ovog foruma. Nipošto.
    Ovo ti je ko jazz klub, a znamo da se u Hrvatskoj ta vrsta glazbe masovno ne sluša, pa bila kvalitetnija ili ne.
    Pa upravo to sam napisao.

Mi koji se ovdje koprcamo, svađamo, rastežemo na razne načine to sami sebi prenosimo.

a zato će tisuće rvatica i rvata ići učiti od Icke-a i ovo što mi ovdje piskaramo je za njih totalno nebitno.

Prežalosno.

U stvari, ne kužim što želiš reći? Tko su te tisuće koje će ići na Icke-a?
    Posljednje uređivanje od mujica : 07.11.2011. at 18:13

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

na NJabuka post o fami hepB..
    mogu samo reći - to je marketing, to je poslovanje
    i zato me još više uvodi u sumnju

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa upravo to sam napisao.

Mi koji se ovdje koprcamo, svađamo, rastežemo na razne načine to sami sebi prenosimo.

a zato će tisuće rvatica i rvata ići učiti od Icke-a i ovo što mi ovdje piskaramo je za njih totalno nebitno.

Prežalosno.

U stvari, ne kužim što želiš reći? Tko su te tisuće koje će ići na Icke-a?
    Ne znam kako bismo se razumjeli, hm. Ljudi ima različitih. Šta ja znam tko ide?! Idu znatiželjnici, idu ljudi koji prčkaju po tim alter web stranicama, kopaju po "pozadini" povijesti, nekakivm skrivenim događajima iza kulisa oficijelne povijesti ili oficijelne sadašnjosti, poklonici takvih stvari, priča o masonima, templarima, modernim zavjerama, svemircima, ovom i onom...
    znatiželjnici ili entuzijasti, dio normalnih, a dio vjerojatno i malo luđih, tko bi ih sve znao...ljude svašta zanima.
    Idu na raznorazne skupove i čitaju raznorazne stvari...danas u doba Interneta to je tako.

Mislila sam reći da se ti nemaš šta zamarati time tko ide na te skupove i ne znam kakve veze imaju ti ljudi s traženjem informacija o cijepljenju.
    Te informacije od struke traže roditelji, ti si tu da ih daš, da kažeš nešto prosječnom hrvatskom građaninu, njima se treba obratiti i reći im ono što njih zanima, bez uplitanja ikakvih gurua sa strane koji s tom temom trenutno direktne veze nemaju.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

To što ti i ekipa u međusobnom nadmetanju nailazite na raznorazne stranice pa ćirnete na njih, ne znači da ostatak ljudi u Hrvatskoj ima pojma o tome i da ih to zanima.
    mislim da sam tek sad shvatio što hoćeš reći.....
    Nadam se da si u pravu i da sam stvarno pretjerao pod dojmovima iz ovdašnjeg jazz kluba. (Ali ipak mi nije jasno kako onda Icke napuni dvoranu sa slušateljima. )

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

(Ali ipak mi nije jasno kako onda Icke napuni dvoranu sa slušateljima. )
    a nisi ljubomoran
    i ti si mi za free speech, pih lol

jel se meni čini il oni linkovi govore i o povezanosti astme i vac ...
    moguće, moguće
    podsjeti me to da čitah kako nakon antib. radi (ajme kak se zove beštija...) neke bakterije neš na b, kod trudnica koje imaju rodit, izazove onda e.coli.. budući da antib. eliminira ovu prvu beštiju...

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislila sam reći da se ti nemaš šta zamarati time tko ide na te skupove i ne znam kakve veze imaju ti ljudi s traženjem informacija o cijepljenju.
    Te informacije od struke traže roditelji, ti si tu da ih daš, da kažeš nešto prosječnom hrvatskom građaninu, njima se treba obratiti i reći im ono što njih zanima, bez uplitanja ikakvih gurua sa strane koji s tom temom trenutno direktne veze nemaju.
    Imam dojam da je jako velika veza tih gurua sa cijepljenjem.

Oni koji plaše roditelje cijepljenjem su često isti ti koji ih plaše i ostalim teorijama zavjere. I mislim da nisi u pravu kad kažeš da su to posve odvojene stvari. Sjeti se samo tko su najveći gurui protiv cijepljenja: Icke, Burgermeister i naša nova dika Gajski. Jako jako tijesno povezani sa globalnim zavjerama, tajnim društvima, depopulacijom i sličnim.....

I na žalost, često od nekih forumaša ovdje vidim da to dvoje ide ruku pod ruku.

Nena, možeš li se sjetiti kad je na ovom forumu netko zadnji put tražio informaciju o cijepljenju?

Ja se ne sjećam više.

Sve što se zadnjih mjeseci ovdje piše je uvjeravanje da je cijepljenje zlo vs. uvjeravanje da je cijepljenje korisno.

Nitko više ne traži informaciju.

Ne misliš valjda da dadica, zmaj, solange, stray i ostali s kojima se uzaludno dopisujem traže informaciju?
    Posljednje uređivanje od mujica : 07.11.2011. at 18:41

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne misliš valjda da dadica, zmaj, solange, stray i ostali s kojima se uzaludno dopisujem traže informaciju?

dakle, sve što nije za te je protiv tebe
    ockej

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jel se meni čini il oni linkovi govore i o povezanosti astme i vac ...
    .
    nemam pojma. nisam ih čitao.
    pročitaj, pa nam prenesi.
    ali pazi da ti ne zagori i večra.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

dakle, sve što nije za te je protiv tebe
    ockej
    ? odakle ti taj zaključak?
    ne mislim da si protiv mene osobno. Ali niti ne mislim da tražiš informaciju. čak sam skoro pa siguran da ne tražiš informaciju...

Stranica 4 od 11 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •