I ja sam počela strašno uživati ako nabasam na našto povoljno na burzi i nikako nemam grižnje savjesti
jer kad dođe robica presretni su.
Isto čekam da jedna oosba ima naš broj i dobru ponudu, onda tražim popust na količinu da bi mi se isplatilo,
jer stvarno npr. jedna potkošilja u mtč-u dođe 20kn, a ima ih po cca 20 ovdje na burzi.
I onda se uglavnom dogovorimo ako prodavatelju paše, a ako ne, nikome ništa.
A evo sad zadnja kupnja kod jedne forumašice je isto bila vrlo povoljna i cijene su bile više nego dobre tako da,
nikako nije da nema i da se ne može isplatiti. Samo treba pratiti ako baš nešto tražiš.
Ne tražim perfektne stvari, proučim sliku i spremna sam na rizik (flek, rupicu...) u koji se upuštam, a zadnje dvije su mi nudile
mogućnost povrata ako ne paše i hvala im na tome, ali ne radim to jer u večini slučajeva kupujem veću robu pa uglavnom pogodim.
Možda bi vratila samo ako bi debelo pogriješila i puno platila...
Od novih stvari kupujem obuću, kupim i odjeću, ali prvo tražim na burzi.
Žao mi je što nisam davno dok su klinci bili mali kupovala na burzi, ajme koliko bih uštedjela.

Odgovori s citatom
, njemu je tak svejedno kaj nosi, bitno mu je da je čisto i da nema "krumpira" kako on kaže, a velik dio toga je nenosiv danas jer je jednostavno uništeno na nogometu i drugim aktivnostima... Moje drugorođeno će definitivno nositi rabljeno i ne sramim se zbog toga niti me imalo peče savjest jer će nositi bracinu odjeću, ne razumijem zašto bi?!

(a nije sve u drustvu, nesto je valjda i do nas
). no salim se.
kaj ti nisi u Zagrebu? Ili sam ja pala s Marsa?