Jaaaako dobro Bab~~~~~~~~
Snekica a joj, baš sam razočarana. Pa kako se to dogodi?
snekice, jako sam tužna i ljuta što ti nisu sve stanice pokušali oploditi. Znam da nisu smjeli, al zar tu tjedan dan igra neku ulogu!?
venddy, nadam se da će kod tvojih liječnika i biologa prevladati glas razuma i liječničke etike.
Pitam se kada će zbilja po protokolu biti odrađen prvi slučaj liječenja osoba s prekomjernim brojem jajnih stanica (više od 3) koji imaju "nedostatak stanica"?
Čestitam svim novim trudnicama!!!
Sneki draga nekako je najbolje gledati u budučnost i ne razbijati glavu zašto i kako bi bilo jer nema smisla,vjerujem da će sljedeći puta biti bolje i da ćemo se veseliti!
Čestitke na betama!!!
sneki sta reci , drzi se dragaidemo dalje, lakse je kad ides odmah i imas neki plan
a vidis i sama da i sek. ivf ima uspjeha ( i sama se tjesim)
linalena svaka cast , sve pratis
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bete sutra i prekosutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekice, jako mi je žao draga!Ali ja ti, evo, već vibram za idući transfer! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sezen i kockica1, čestitam na lijepim betama!
Destiny child, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju sutrašnju betu!
Bab, kako je i Sela lijepo rekla, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za krasnu žetvu sutra!
Posebniza Bab!
Da bude što više potencijalne dječice,da Patrik može organizirat međusobno druženje i da bude ludiu labosu.
A i svima ostalima puno,puno~~~~~~~~~~~~~~
cure hvala na čestitkama!
Snekica baš mi je žao
za mene si imala dobar predosjećaj,a i ja za tebe imam taj isti-jednostavno vjerujem da će doći
i tvoj dan-pusa velika!
kockica i sezen čestitam.bravo cure.
svim tužnicama šaljem.doći će i naš dan.
Sezen i kockica čestitam.
Ja prijavljujem da sam jučer imala transfer dvaju četverostaničnih embrija
Beta 23.11.
Jutro cure!
Poslužite se jednom jutarnjomili čajem, tko što voli... meni u zadnje vrijeme ništa ne paše jer me muče mučnine
još dva dana pa smo na 1. UZV-u, nestrpljiva sam
sezen i kockica čestitam na lijepim betama
miba
snekica samo hrabro dalje
ema 1 neka se oplode te dvije ~~~~~~~
bab za uspješnu punkciju, a onda i tulum ~~~~~~~
Destiny child za današnju betu
nadam se da sam sve dobro pohvatala i na kraju još malo ~~~~~~~~~~~~~~ svima kome treba
Destiny child~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliku betu danas.
morskavila hvala na kavici i da i mene i ostale cure uskoro muče takve mučnine![]()
Evo, javlja nam naša Bab da je dobila 5 jajnih stanica!Kod kuće je i odmara, sutra će zvati da čuje kakva je sitacija.
Draga Bab, vibramo i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
moja ß danas iznosi 3.5![]()
Miba
Bab za ludi tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Miba zao mi je...ali ne odustaj.Mozda vec sljedeci puta....
ina33, to si stalno mislim da ih pitam!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1za divlji tulum u labu!
miba žao mi je!
cure napokon sam osposobila mobitel za slanje postova. Hvala mojoj Jezic sto vas je obavijestila o svemu. Nadamo se dobrom tulumu. Miba jako mi je zao...drz se hrabro. Pusa cure i javim se sutra iza 11 kad saznam dal se ista oplodilo. Hvala svima na vibricama...
miba žao mi je
bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
hej cure...zaboravila sam reci da nam je sestra rekla da oploduju SVE stanice. I nije nista spominjala dijagnoze i da za neke to nece vrijediti. Bile su dvije curke na et-u sa blasticama i njima su takoder oplodili sve stanice prije 6 dana. Jos sam bila drmnuta od anestezije pa nisam bas bila sposobna pitat kakve su njihove dijagnoze al potrudit cu se na et-u nesto vise saznat. Al eto...ipak su krenuli s tim i malo ranije od tog 12.11.
Super, sve info na tu temu bi bile dobrodošle! Kad saznaš nešto javi nam.
jutro cure, evo malo friške mirišljave kavice
miba, jako mi je žao
Bab, bravo za stanice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veseli tulum!
današnjim betalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne tete bete i pravilno duplanje!
Drage cure,
ja se moram svima ispričati ali saznala sam da je sestra u Petrovoj totalno neinformirana i dijeli krive informacije.
Dakle, moram demantirati i nju i samu sebe da nažalost još NIJE krenula oplodnja svih stanica.
Meni je sad jako teško jer ispada da sam ja nešto krivo plasirala, ali eto sestru smo tri puta pitale jel sigurna i rekla je jasno da su krenuli s time
Molim vas nemojte mi ništa zamjeriti, ja sam imala samo najbolju namjeru ali ispalo je eto totalni fijasko.
Užasno se osjećam i neko vrijeme ću se povući sa našeg dragog foruma jer trenutno nemam volje ništa ovdje pisati nakon nekih stvari i poteza nekih ljudi
pozdrav svima i sretno !!!
Bab, daj molim te! Pa nisi ti krivo rekla, samo si ponovila njene riječi! Šta je sa tvojim ebrijićima?
Malo sam se ulijenila pa kopiram sa Rijeke:
Ipak idemo tek iza Nove godine u sekundarniKaže doc. da ako želim mogu i sad ali da bi on radije pričekao da mi se tijelo malo odmori, bar 1-2 ciklusa. Psihički se ne slažem s njime, ali medicinski - i te kako! Svjesna sam da bi sad to bilo glavom kroz zid, a to ne želim, ipak je to moje tijelo, moj organizam, i namjeravam ga imati još puno godina! Ne da mi se narušavati zdravlje zbog 2 mjeseca.
Posljednje uređivanje od Snekica : 09.11.2011. at 09:28
Sneki, čuvam te u potpisu i dalje i ~~~~~~za dalje!
Bab, draga, šaljem ~~~~~~~~~~ jako se nadam i do neba~~~~~~~~~
(nikakav problem osoblju davat svakakve info, nama od životne važnosti, a njima nebitne, znam iz iskustva, i lako dođe do šuma u komunikaciji, a za to zaista niko nije kriv).
Bab draga,pusti sad to,naravno da si se poveselila na sestrinu vijest i htjela radost podijeliti sa nama!
Ali sad to ostavi iza sebe i misli na i nadaj se svojim krasnim zamecima koji ce ti uskoro biti vraceni.
Ne treba ti stres,odmaraj.
Bab, nemoj se ti ništa sekirati. Samo se ti lijepo opusti i smireno čekaj transfer!
drage ste jako, ali meni je svejedno cijelu noć bio grč u želucu i knedla u grlu i nisam ništa spavala od muke...
najveći mi je bed što znam ko sve čita ovaj naš forum i ne bi htjela da itko od doktora slučajno ima ikakvih problema zbog ijedne moje riječi...
ali čula sam se s nekim ljudima i mislim da je sve ok tj da nije napravljena nikakva veća šteta.
Drago mi je da mi ne zamjerate ništa...i ja sam se sama jako poveselila ali očito prerano...
puno Vam hvala na razumijevanju
ljubim Vas sve![]()
mare41 hvala ti što me čuvaš!
Bab, ne brini! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za male babiće!
Sela![]()
Bab, molim te, ne muči se radi informacije koju si podijelila jučer sa nama. Tebi (nama je) to kako Mare kaže od životne važnosti i osluškujemo pažljivo što, kako i na koji način se radi sa našim jajnim stanicama. Nama je to jedna od najvažnijih stvari na svijetu, drugim ljudima i med. osoblju (uz dužno ljudsko poštovanje prema svima), oploditi ili ne sve stanice- ipak im ne znači ono što znači nama.
Ne brini se za doktore, ne mogu radi tebe imati ikakvih problema. Mislim da naša država ima toliko problema, da oni koji su na upravljačkim pozicijama imaju puno više briga i da ne stignu na Rodin forum čitati što smo napisalale.
Osim toga, nakon aspiracije folikula, uvijek možemo misliti da te je jako boljelo, ili da si bila još pod utjecajem anestetika, tako da nisi mogla dobro razabrati što je sestra rekla. Je li tako? Malo tko zna kako je nama... Zato...
Bab, opusti se i čekaj transfer.
Javi nam za sretne zigote koje će naći put do tebe!
Posljednje uređivanje od Inesz : 09.11.2011. at 11:13 Razlog: nadopuna
Bab naj se uzrujavati! Svi smo mi kad tad bili usrećeni sa krivim informacijama. Informacija kao takva je bila bitna i normalno da si je podijelila sa nama!! Nisi ti ništa kriva i nemoj spominjati nikakvo povlaćenje sa foruma! Svi te pratimo i veseliti ćemo se i plakati s tobom kada bude potrebno...Stoga nema povlačenja.![]()
moja beta danas 18 dnt =
1.ultrazvuk slijedeći tjedan u četvrtak
puse svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicama!
Sezen, super brojčica![]()
Wooow! čestitam na prekrasnoj brojci! Sretno i mirno čekaj UZV!