Međunarodni dan učitelja je 5. listopada i radni je dan (učitelji ga u školama tek simbolično proslave). Tvoje je dijete vjerojatno nešto krivo shvatilo. Najbolje je da nazoveš školu i provjeriš informaciju.a onda me dijete "obradovalo" u petak sa obavijesti da je 11.11. Medjunarodni dan ucitelja
Učitelji si ne smišljaju neradne dane!!!!! Dan škole je itekako radni dan učiteljima (koliko je potrebno samo sati pripreme za Dan škole: priredbe, radionice...). I na te dane su učitelji U ŠKOLI, a ne DOMA. Vjerojatno su prošle godine obilježavali neku posebnu obljetnicu pa je zato Dan škole bio 2 dana. I većina škola tada organizira dežurstvo u boravku.Vec mi taj bezobrazluk ide na zivce, stalno si smisljaju neke slobodne dane a mi nek se snalazimo za cuvanje. Prosle godine su imali Dan škole koji je trajao 2 dana
Sa svim nenastavnim danima (što ne znači i neradnim) roditelji se upoznaju na početku šk. godine tako da imaju dovoljno vremena organizirati se.
Znači, kad si u tvrtkama roditelji spoje vikende, onda je sve u redu, a kad slučajno nema spajanja, onda su učitelji glavni negativci i neradnici.Ni mi nismo imali nastavu u ponedjeljak prije sisveta, što mi je bilo okej jer smo i u firmi imali spojeni dugi vikend
Što s roditeljima koji rade i subote i nedjelje, u smjenama?!
I opet se potvrđuje stara poslovica: teško je svima ugoditi!