a onda me dijete "obradovalo" u petak sa obavijesti da je 11.11. Medjunarodni dan ucitelja
Međunarodni dan učitelja je 5. listopada i radni je dan (učitelji ga u školama tek simbolično proslave). Tvoje je dijete vjerojatno nešto krivo shvatilo. Najbolje je da nazoveš školu i provjeriš informaciju.

Vec mi taj bezobrazluk ide na zivce, stalno si smisljaju neke slobodne dane a mi nek se snalazimo za cuvanje. Prosle godine su imali Dan škole koji je trajao 2 dana
Učitelji si ne smišljaju neradne dane!!!!! Dan škole je itekako radni dan učiteljima (koliko je potrebno samo sati pripreme za Dan škole: priredbe, radionice...). I na te dane su učitelji U ŠKOLI, a ne DOMA. Vjerojatno su prošle godine obilježavali neku posebnu obljetnicu pa je zato Dan škole bio 2 dana. I većina škola tada organizira dežurstvo u boravku.

Sa svim nenastavnim danima (što ne znači i neradnim) roditelji se upoznaju na početku šk. godine tako da imaju dovoljno vremena organizirati se.

Ni mi nismo imali nastavu u ponedjeljak prije sisveta, što mi je bilo okej jer smo i u firmi imali spojeni dugi vikend
Znači, kad si u tvrtkama roditelji spoje vikende, onda je sve u redu, a kad slučajno nema spajanja, onda su učitelji glavni negativci i neradnici.
Što s roditeljima koji rade i subote i nedjelje, u smjenama?!
I opet se potvrđuje stara poslovica: teško je svima ugoditi!