Destiny child, čestitke od srca!!
Bravo za VV!!
Destiny bravo,ne da se poduplala,nego skoro troduplo![]()
čestitam svima na velikim betama,čekalicama sretno.
moja beta je 0,ali idemo dalje.
Hvala vam cure... sretno svima koje čekate svoje bete...da budu velike!
Bok cure!
Prije svega, čestitke na betama!
Meni je danas 7dnt. Do jučer sam sva bila nekako napuhnuta, sad sam splasnula. Nadam se da to nije neki loš znak?! Ovaj sam tjedan jedva izdržala, slijedeći će biti još gori. Dr mi je rekla da betu izvadim 16.11., ali je očito previdjela Brevactide koji sam dobila, a njemu treba 7-8 dana da se izluči iz organizma. Tako da ću se ipak strpiti do 18.11. ...
Svima želim puno sreće!
Destiny bravo za duplanjeZelim ti dosadnu skolsku trudnocu
![]()
Pozdrav svima!
Prvo čestitke svima na ogromnim betema
Ja sam nova na forumu i danas mi je 8dnt, a betu idem vaditi 18.11.
Cike me bole i dolje me boli kao da ću svaki čas dobiti vješticu.
Inače to mi je 4 pokušaj.
Recite mi da li ste i vi imale grčeve ko pred mangu?
Nadam se ovaj put pozitivnoj beti![]()
Ja sam ovdje nova i čestitam svima na lijepim betama i neka ih je što više
Ja sam bila 31.10 na transferu i vraćene su 3 js 3 dan a još 7.11 sam primila inekciju a betu sam išla radit 11.11 i bila je 11,2 znači 11 ili ako ne računam dan transfera 10dan pa me zanima dali je to jako loše za 11 dan???please hepl me![]()
sutra 10dnt 3dnevnih embrija sam odlučila napraviti testić.... možda pokaže neki blijedi +
šta vi cure mislite.... dali da ga radim ili da se još strpim?
meni je danas 9 dnt 5dnevnih i ja sam splasnila prije neka dva dana, niš ne boli, ni (.)(.). Betu također trebam vaditi 16, a danas sam napravila test koji je ispao negativan, a još sam i počela lagano curkati u petak navečer i ne prestaje. Al još uvijek se nadam beti
.
Tako da vjerujem da splašnjavanje nije neki loš znak jer vidiš ima cura koje su tako a svejedno se mrvice primile. Sretno
Napravila sam jutros testić i nisam baš sigurna koji je rezultat
na štapiću je naravno bio debeli minus i okomito preko njega nakon 20-ak sekundi se vidjela jedva uočljiva sjenabila je to više sjena od sjene
nisam baš sigurna dali bi tu sjenu itko drugi osim mene uočio... MM je spavao tako da ga nisam mogla tražiti mišljenje...
možda je 10dnt trodnevnih embrija ipak bio prerano, ali bila sam znatiželjna...... da su dvojčeki onda bi sigurno bio već vidljivi plusić, ovako ili je jedno ili ništa......
budem sutra poslije posla ponovila![]()
I sjena od sjene je ipak bolje nego ništaali ja bi na tvom mjestu pričekala barem utorak, pa prvu jutarnju opet. Ja sam eto radila jučer ujutro, pa bio negativan i vrlo vjerovatno ću još jedan u utorak ujutro, a u srijedu idem vadit betu, ako mi test opet bude negativan da se barem pripremim na betu, da se mm i ja ne počnemo u bolnici derat ko dva vola kad stigne rezultat 0
![]()
ne polažem baš puno nade u tu sjenu od sjene.... ponovit ću još sutra i prekosutra, al u svojoj glavi već sam otpisala ova postupak.
Dalje se naručujem u Vinogradsku i IVF pa ću odlučiti gdje ćemo .... išla bi sad na klomifenske, a stimulirani opet negdje nagodinu poslije skijanja
MM bi htio u Prag, ali mislim da je bzvz tolike novce trošiti, idemo malo na teret HZZO-a![]()
Nata sad si me malo utješila
koliko dana su bili embriji koje si vratila?
inače ... već sam si isplanirala ići kupiti dvije haljine u Mangu i jednu u Zari te jedne štike kao utjehu ... al budem još pričekala....
možda sam ipak uranila sa testom.
p.s. inače od simpotma nemam više ništa, cike su se ispuhale kao i trbuh, a i kilaža mi se vratila na mojih savršenih 55kg (a nakon transfera sam imala čak 59 na 1,70cm). osim bijelog iscjetka koji imam od utrića mengi nema ni traga.... temperatura ni mrvu povišena....
ja stalno imam temp 37, tu i tamo nekad me malo maternica zaboli kao kad dobijem, a da budem iskrena nisam sigurna jesam li dobila menzu ili šta se događa, onako izgleda kao oskudna menstruacija, dovoljan mi je dnevni uložak, to traje sad već 3 dana, malo je roza, malo smećkasto, malo svijetla krv, nekad malo slabije,nekad malo jače (sorry na opisu). Nekako mi se čini kao da se vještica bori s utrićima a utrići joj ne daju da krene već više
a ne usudim se još prestati ih koristiti dok ne vidimo betu. Kontam da ta curenja nisu nikad baš dobar znak.
Posljednje uređivanje od NerdyD : 13.11.2011. at 21:40
teško mi je više i razmišljati o simptomima i testovima i svemu, a kamoli nešto reći.
svaka cura je imala neku svoju situaciju... a koliko sam čitala bilo je i iznenađenja kad su već sve lađe potonule.
treba pričekati još malo... ti do srijede a ja do četvrtka pa budemo vidjele.
šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliiiiku betu, da ti i TM vrištite po bolnici od sreće![]()
jutro curke!
bluebella, Nerdy i svima kojima to treba, želim vam sreću i uspjeh!
a svim mojim trudnicama da sve prođe u redu,i uživajte, to je meni bio jedan od najljepših perioda u životu( nadam se da ću dobiti priliku još jednom to proći...)
a simptomi........ništa,ama baš ništa niti jedan simptom ne znači.....ali i ja sam jedna od onih koja samo osluškuje gdje će me zabolit ili ne zabolit....
sanja1, sanja001,mimi81.....![]()
Pozdrav cure drage, evo već se par dana ne mogu odlučiti dal da se javim ovdje ili ne. Pa osluškujem simptome, kojih nema, i mučim se s time. ja sam imala 2.11 transfer 2 embrija, četverostanična. eh i onda me poneslo jučer da idem radit test, pa je negativan, naravno, kao i danas. betu imam 18.11, znam da testići nisu 100% ali samo me nešto vuklo. želim vam svima puno sreće!!!
Vratili su mi 3embrija dva dana nakon punkcije (subotu-punkcija, ponedjeljak-transfer).
Od simptoma nisam imala baš ništa, osim onih grčeva, pa sam mislila da ću dobiti.
Poslije pozitivne bete imala sam malo sluzavi iscjedak nekad pomiješan sa sukrvicom,
ali dr. je utvrdio da je to zbog hematomčića kojeg je vidio na uzv.
Sretno tebi i ostalim curama koje su u iščekivanju bete!
ima promjena što se tiče mog "curkanja", kak bi rekli "ne bu dobro". Sinoć počeli malo jači bolovi, jutros nastavili i počeli oni ljigavi komadići krvavi ispadati (ispričavam se na gadljivosti
), kad je poispadalo koliko je htjelo prestali bolovi, sad se opet vratilo na onako lagano svijetlo crveno curkanje, ali uvijek bude malo na ulošku a puno više kad se obrišem. Nastavljam s utrićima do srijede pa ćemo vidit šta bude, ak se i zakačila bar jedna bolje da nastavim s njima, zlu ne trebalo. Sve se nešto tješim da se jedna blastica uhvatila a da curkam zbog ove druge, hahaha šta sve nećemo izmisliti da se utješimo.
Želim ti svu sreću u čet. (i sad bi ispritiskala onaj "vibra" znakić al nemam blage di je to na laptopu)
~~~~~~~~~~ hahahahah, hvala ti, sad i ja znam.. Evo onda i tebi za čet ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.. ...i ja pravim sutra ujutro jedan još![]()
Destiny child, čestitke od srca!!
Incika i ovdje čestitam!!
Bravo![]()
Pozz.. Recite mi da li je koja od Vas ovdje imala za vrijeme čekanja bete migrenu?
Ja sam je imala noćas oko 4 sata me probudila strašna bol i naravno povračanje.... Ima ko iskustva s time? Strah me da sada nešto nije pošlo po zlu od naprezanja![]()
Cure, cestitam svima na prekrasnim betama i kuckajucim srcekima. Nadam se da ce ova zaraza ostat prisutna jos duuuugoooo tu na forumu tako da se sve uspijemo zaraziti..hehe.. Ja evo brojim 2dnt od mojih 4dnevnih mrva i nadam se da si polako traze svoje mjesto gdje ce ostati sljedecih 9 mjeseci. Curke, sretno sa testicima i betama...neka budu ogromne.
Luna81 hvala ti !
Nerdy D i Blubella šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše bete.
jučer 11dnt mi se pojavio smečkasti isjedak ... onak sve neke žilice (sorry na izrazu) i otišla sam danas vaditi betu da si skratim muke.
nalaz do 14h... pa ako danas ništa ne pokaže neće ni u četvrtak pokazati... tak da budemo vidjeli.
MM i ja smo sinoć otugovali ovaj postupak i planiramo slijedeći....
Jutro svima, napravila sam test i to onaj clear blue digital tako da nema sjena, dodatnih crtica i ostalih stvari koje nas bune, veliki debeli -....danas je 12dnt da ima ičega, clear blue bi pokazao. I još malo jače danas krvarim. A ništ, sutra izvadit betu pa na dogovor s dr. šta i kako dalje, možda se pripremiti ili za prirodni ili čekati koji mjesec pa opet na stimulaciju, mislim da će tako prije biti jer u stimuliranom sam imala samo 5 js od kojih su samo dvije bile upotrebljive.
Zanimljiva stvar, noćas sanjam da vadim betu i vidim na papiru brojku 350 i čak se i ponadam kad sam se probudila, rekoh možda će test pokazati, a ono ćorak.
Samo hrabro u nove pobjede.....
Bluebella jesi ti radila još koji test?
našla sam negdje na početku foruma ovaj teks:
[/QUOTE]ja sam 11dnt imala smeđkasti iscjedak i mislila eto ga menga stiže a za dva dana imala sam pozitivnu betu i nakon 9 mjeseci stigla je moja Jelena. Zato ništa ti to ne znači, sačekaj betu ili eventulano uradi testić možda 12dnt jer si imala trodnevne embrije. Od srca ti želim veliki +.[/QUOTE]
znaći ista situacija kao i kod mene ... pa eto još se nadam do nalaza danas.... al ne previše...
NerdyD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Držim fige veeeelike i evo još malo ovog što si me naučila~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu, javi čim stigne, moglo bi bit nešto, a onda partyyyyyyyyy
![]()
12 dnt beta = 10.97
na nalazu piše da u slučaju nalaza < 5 za par dana ponovim nalaz...
meni je ovo premala vrijednost na 12dnt.... ponovit ću nalaz u petak...
Pa ja ne znam šta da ti kažem, prolazim sve isto prvi put kao i ti, a opet, 12dnt, ako su se možda nešto kasnije implantirali, to bi možda moglo biti to. Bilo je već mislim tako nekih beta i prije, bitno je da ti se nastavi pravilno duplati, sve u svemu pokazuje nekakvu prisutnost trudnoće, samo ti odi opet vadit, nije još sve gotovo.
Puno sreće ti želim, a možda ti se javi netko tko je imao takvo neko slično iskustvo pa da ti možda pojasni bolje, ipak smo sve mi različite, mislim da nema žene koja je prolazila na posve isti način.
Vanessa, moguće su glavobolje, sve je moguće! Plodu nebi trebalo smetati! MOžda se javi neka cura koja je imala toliko jake da je povraćala kao i ti.
Hvala ti Snekica utješila si me...
Ma još 2 dana i u petak idem vadit betu... jedva čekam jer me ova neizvjesnost ubija![]()