morskavila, bravo za dva mala....jupi!
Čestitke trudnicama!
Vibrice za Bab i Sneki i sve u postupku!
Mimi, miša mu, ode folikul?! Žao mi je! Znaš i sama da je to velika lutrija!Jedini put u prirodnjaku kad smo uspjeli uloviti folikul bilo je kad sam zabunom štopericu primila skoro 1h kasnije. Prije toga mi je uvijek puknuo ranije!
Posljednje uređivanje od Snekica : 14.11.2011. at 16:31
STUDENI 2011.
Gosparka, 5.ICSI SD (nakon 4×Petrova, 1×SD)
Sezen, 2.IVF VV (nakon 1.stim i 1sek.)
Destiny child, 1.IVF, VV
Incika, 2.IVF, VV
Čekalice bete~~~~~~~~~~
14.11 Sanja001
16.11 NerdyD
17.11 Bluebella , Slovenija
17.11 Phiphy
18.11 ruža82
18.11 Ana.b
18.11 vanessa
20.11 Janica1,Split
22.11 maca papucarica, CITO
23.11 Maybe baby
24.11 Strašna
25.11 M@tt,IVFcentar
25.11 Bab
25.11 ema1
25.11 izida
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Tigrica84
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
bonim 14.11, eva133 15.11, inana 16.11
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
artisan, applepie, hallo, sanda1977
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
Dea84, crvenkapica77, Vedre, bubili
ON-GO~~~~~~~~~~~~
11.mjesec: kokos, Nikolina-Zagreb, , lucija83, venddy, hrki, jo1974, tikica78, olivera, rose, CorinaII, zvončica cg, magnolija13, luna1, dorina199, aska, anddu, Elena85, zlatta, Čičkolo, jasna09, renna, MaliMimi,
12.mjesec: tikki, lberc, Palcicazg, Richy, kitty, sweety, *Mare*, tonka86, RuMo
1.mjesec: Orhideja, nina977, kiki30, vulkan, NanaMo, Snekica
Ajde curke javljajte novosti, neki datumi na Beti su onak poprilici
Ja danas dva tjedna 28.11 u ovo se doba već vraćam iz praga sa konzultacijama, jedva čekammmmmo
Sneki hvala na podršci, sve znam...nisam se puno razočarala jer sam bila svjesna da je ovo čisti prirodnjak. Pusa!
Morska vila,čestitke za dva..nemrem si ni zamislit kakav je to osječaj!
morskavila, čestitke na![]()
!
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne punkcije i transfere, velike bete, pravilna duplanja i sve što vam treba!
tužnicama veeeeeeeeliki![]()
morskavila, čestitke na dva mala srca![]()
morskavila bravo za dva srca
čestitke Inciki na današnjoj beti
morska vila svaka čast![]()
Posljednje uređivanje od luna1 : 14.11.2011. at 19:17
morska vilo, cestitam...scenarij kakav si vjerujem svaka od nas prizeljkuje. Sretno i skolski do kraja. M@tt, sretno vam bilo cekanje ß. Zelim i vama i sebi krajem mjeseca jednu zavidnu brojcicu.
Cure ja tek danas otkrila ovaj podforum i vidim vaše vibrice.... pa sa zakašnjenjem jedno HVALA svima na dobrim željama....
Morska vilo... wow...bravo za dupliće, dvostruka sreća
Svim ostalim curama istom mjerom vraćam i šaljem puno dobrih~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
12 dnt beta = 10.97
na nalazu piše da u slučaju nalaza < 5 za par dana ponovim nalaz...
meni je ovo premala vrijednost na 12dnt.... ponovit ću nalaz u petak...
može mi netko malo nade dati za ovu betu ....
Draga, nitko ti sad ne moze nista pametno reci. Ja ti iz vlastitog iskustva mogu reci da takve ß nikada nisu dobro zavrsile. Ja sam u zadnjem postupku imala 10 dnt ß 58 koja je na kraju zavrsila biokemijskom. A opet bilo je par slucajeva gdje su i ovakve male pocetne vrijednosti donjele male mirisljave smotuljke. Zato, naspanaj zivce i za 2 dana ponovi ß u istom labu da vidis kako je duplanje. I sretno do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"2 blastice
10dpt - ß 15
14dpt - ß 75
16dpt - ß 217
18dpt - ß 477
kuca jedno srčeko"
našla sam ovaj stari post od Ginger pa se tješim.... aime..... totalno sam zbunjola.....
Posljednje uređivanje od Bluebella : 15.11.2011. at 12:45
Što ti je vraćeno, blastociste? Malo teže ako su blastociste da je to obećavajuća beta za 12dnt, no imam frendicu koja je prije par dana vidjela srčeko na uzv, a njena prva beta je bila 12dnt kao tvoja sada, no njeni embriji su vraćeni 3d nakon punkcije. U svakom slučaju puno sreće!
Ja nemam na zalost dobro iskustvo sa niskim betama,ali sve dok raste ima nade(ranije sam mislila da se mora i precizno pravilno duplati nakon 2 dana,a eto ni to nije pravilo).Strpi se jos 2 dana,nastavi sa utricima i ponovi betu u istom labu.Evo ti malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nas beta za 2 dana sve pozitivno iznenadi![]()
tigrical dobro smo nas 3, veliki smo - oni su super, a ja kao tuljan. U mojoj mašti blizanačka trudnoća je bila nešto lakša nego u zbilji...brojimo sitno, nadam se susretu oko Nove Godine. Šaljemo ti veliku pusu nas 3![]()
morska vilo, čestitam od srca!
Bluebella, sretno!
samo da pozdravim našu ježić, avatar i potpis su ti![]()
Dobro jutro!
Molim pomoć; moja beta 12dnt 4dn embrija iznosi 80,5.
Je li to premalo?
mislim da nije za 12 dan,prekosutra ponovi u istom labu,bitno je daljnje duplanje,sretno i čestitam i ~~~~~~~~~~za duplanje
ana.b, mislim da nije prenisko, ponovi za 2 dana....sretno
Evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje,kad je kasnija implantacija ili kada su embriji sa manje stanica i beta bude niza u pocetku,ne brini![]()
Hvala, cure! Malo ste me umirile. Primijetila sam da je beta uglavnom troznamenkasta, zato me ova moja brine...
ana sretno, neka se beta samo lijepo podupla i bit će to ok
ana.b,~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje
posebne ~~~~~~~~~~~~~~~za sve neprijavljene čekalice bete!
Ana.b šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ivica_k![]()
Evo ja sam jucer bila na prvom UZV...imamo dvije GV, s time da je jedna u redu, normalne velicine za 6+2, a druga se nije mogla najbolje vidjeti, pa dr. nije siguran, kaze da je mozda bila pocetna blizanacka, pa sad taj drugi nestaje, ali nista sa sigurnoscu nije tvrdio. I za otkucaje srca...nije mogao dobro cuti, koliko sam shvatila do aparata je, ali onaj prvi lijepo titra...kontrola za 3 tjedna. A ja tek sad nista ne znam ???
Linalena...draga, moja je greska jer nisam na vrijeme izmijenila potpis...ovo je iz 6. pokusaja, drugi sa SD.Hvala
![]()
gosparka ništa se ne brini, ti titraji koje si vidjala to je maleno srce, da si bila na uzv koji dan kasnije vidjela bi ga još jasnije, za 3 tjedna ćeš ga tako lijepo i čuti i vidjeti, a ovo drugo je vrlo vjerojatno vanishing twin, vrlo često se desi kod nas sa ivf-a. I ja sam to prošla
Gosparka ja nisam bila na IVF ali kada sam zatrudnila sa blizancima prvi pregled je bio sa 5+ 5 i samo se jedna gestacijska vidjela a kad sam drugi put otisla ostala u cudu blizanci i oba srca kucala, sretno i ~~~~~~~~ za blizance....
svima vam želim puno sreće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni jučer pukao foliku u PC tako da se mi prebacujemo na 2mj. stimulirani
Čestitke svim novim trudnicama
evo samo da napravim prijavak
punkcija u ponedjeljak
cure evo mene sa 1.UZV-a,jedno junačkokuca,smješteno u gestacijskij vrećici 17,8 mm,druga gv je velika 5 mm
i za nju doktor kaže da je prazna.ali to nije sve,unutra je i hematom veličine 18x13mm zbog kojeg iduća dva tjedna trebam mirovati.
i sada sam naravno jako zabrinuta jer ako zločesti hematom počne krvariti sa sobom može povući plod.nadam se da se to neće
dogoditi.već sam u horizontali.kontrola 02.12.![]()
Sezen, moj hematom koji je nastao nakon što su otišli blizanci je bio veći od gestacijske vrećice u kojoj je naša beba. S tim da sam ja i jako krvarila, pa onda manje, pa je postalo smečkasto, pa opet prokrvarila dok nije skroz prestalo. Bila je jednaka opasnost, ako to izleti van, da ne povuče i bebu. No nemoj misliti da će se to dogoditi. Samo miruj što više. Čak i ako dođe do krvarenja, najveća je vjerojatnost da se samo hematom čisti, a to je pozitivno, zato se nemoj uplašiti ili ući u paniku ako se to dogodi. Taj hematom će se sam od sebe povući, kao i druga gv koja će se kao "spljoštiti" i uskoro neće više biti vidljiva na uzv.
Pridruži nam se na podforumu MPO trudnoća nakon svega!![]()
Posljednje uređivanje od ValaMala : 17.11.2011. at 14:47
Eto i ja već 4 tjedna u strogoj horizontali radi hematoma...Isto dosta velikog...Moram li reći da me strah ići na wc svaki puta jer ne znam što ću vidjeti?
Ali vidiš ono kaj mi se sviđa kod VV su te kontrole nakon 2 tjedna. Mislim da bi i meni bilo lakše da ne moram toliko čekati koliko moram. Srce bi mi bilo na mjestu.
Sezen, bravo za kucavo srčeko! I nadam se da će se hematom što prije povući!
ruža82, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu!