Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 160 od 160

Tema: Kupujem a osjecam se grozno :-(

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

zar je krpa (bila ona s potpisom ili bez, dobar ili loš komad) zamijenila ljudsko dostojanstvo?

da, i to nije odnedavno nažalost, a ovo o ponižavanju- potpuno se slazem, samo sto su kupci ti koji biraju biti ponizeni, za takve nemam komentara

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hm, ne sjećam se da je bilo ovakvog čuđenja i zgražanja kad su ljudi stajali u redu od Algoritma do Cvjetnog da kupe knjige po kunu.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mozda zato sto se radi o knjigama? a mozda nitko nije pokrenuo raspravu? ko zna

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, ne sjećam se da je bilo ovakvog čuđenja i zgražanja kad su ljudi stajali u redu od Algoritma do Cvjetnog da kupe knjige po kunu.
    ali nisam čula da su ima stavljali narukvice i puštali ih na 10 minuta u dućan i van?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa, ako se dobro sjećam, isto je bio ograničen broj primjeraka knjiga koji se mogao kupiti, prodavalo se na štandu i čekalo u organiziranom redu - nisu pustili stampedo od 1000 ljudi da nagrne u knjižaru. Nitko nije lud da si dozvoli tako nešto, pa da jse dogodi nezgoda. Meni je ovo kako je H&M organizirao tu prodaju skroz pohvalno, izbjegli su stampedo i osim toga, onemogućili su preprodaju.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Za knjigu (kvalitetnu) po kunu bih stajala u redu, za nešto što mogu obući max. 2 puta za 1000 kn ne bih. A izjave da su neki posezali u crni fond da bi si kupili krpicu,pa eto nadam se da su te kojima je baš ta odjeća prijeka nužda, single cure.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Misliš, da se bolje udaju? A čuj, možda je i koja udana čekala .. ako je udana, nije umrla.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mislila sam više na- neudana, bez djece, bez kredita. Meni je crni fond za nedajbože bolest, otkaz, potres i slične katastrofe, modne katastrofe se tu ne ubrajaju. Kužim da druge cure imaju druge prioritete, ali i dalje ne kontam da će netko kopati po kontejneru da skupi za korzet, i onda na svadbi skrivati u finu torbicu kruha i kulena jer doma nema što jesti.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    , i onda na svadbi skrivati u finu torbicu kruha i kulena jer doma nema što jesti.

meni sve te fore oko robe smiješne
    i smiješno mi je to što uopće znate da se versace (ne)prodaje u Hrvatskoj, ja pojma nemam o tome, jesam li uopće dobro napisala to ime
    versace, jel se to jede?

baš sam u potrazi za nekim kaputom iz second hand shopa, preko neta ne volim jer volim sve probati
    danas bila u kineskom, imaju fora jakne za 150-160 kn, tek do ispod guze, ali bih voljela nešto malo dduže

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ma ova vijest se nije mogla promašit, bila je među glavnim na svim portalima

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •