zar je krpa (bila ona s potpisom ili bez, dobar ili loš komad) zamijenila ljudsko dostojanstvo?
da, i to nije odnedavno nažalost, a ovo o ponižavanju- potpuno se slazem, samo sto su kupci ti koji biraju biti ponizeni, za takve nemam komentara
zar je krpa (bila ona s potpisom ili bez, dobar ili loš komad) zamijenila ljudsko dostojanstvo?
da, i to nije odnedavno nažalost, a ovo o ponižavanju- potpuno se slazem, samo sto su kupci ti koji biraju biti ponizeni, za takve nemam komentara
Hm, ne sjećam se da je bilo ovakvog čuđenja i zgražanja kad su ljudi stajali u redu od Algoritma do Cvjetnog da kupe knjige po kunu.
mozda zato sto se radi o knjigama? a mozda nitko nije pokrenuo raspravu? ko zna![]()
Pa, ako se dobro sjećam, isto je bio ograničen broj primjeraka knjiga koji se mogao kupiti, prodavalo se na štandu i čekalo u organiziranom redu - nisu pustili stampedo od 1000 ljudi da nagrne u knjižaru. Nitko nije lud da si dozvoli tako nešto, pa da jse dogodi nezgoda. Meni je ovo kako je H&M organizirao tu prodaju skroz pohvalno, izbjegli su stampedo i osim toga, onemogućili su preprodaju.
Za knjigu (kvalitetnu) po kunu bih stajala u redu, za nešto što mogu obući max. 2 puta za 1000 kn ne bih. A izjave da su neki posezali u crni fond da bi si kupili krpicu,pa eto nadam se da su te kojima je baš ta odjeća prijeka nužda, single cure.
Misliš, da se bolje udaju? A čuj, možda je i koja udana čekala .. ako je udana, nije umrla.
Mislila sam više na- neudana, bez djece, bez kredita. Meni je crni fond za nedajbože bolest, otkaz, potres i slične katastrofe, modne katastrofe se tu ne ubrajaju. Kužim da druge cure imaju druge prioritete, ali i dalje ne kontam da će netko kopati po kontejneru da skupi za korzet, i onda na svadbi skrivati u finu torbicu kruha i kulena jer doma nema što jesti.
meni sve te fore oko robe smiješne
i smiješno mi je to što uopće znate da se versace (ne)prodaje u Hrvatskoj, ja pojma nemam o tome, jesam li uopće dobro napisala to ime
versace, jel se to jede?
baš sam u potrazi za nekim kaputom iz second hand shopa, preko neta ne volim jer volim sve probati
danas bila u kineskom, imaju fora jakne za 150-160 kn, tek do ispod guze, ali bih voljela nešto malo dduže
ma ova vijest se nije mogla promašit, bila je među glavnim na svim portalima