Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Redovna alimentacija ???

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

redovna alimentacija...hmmm...postiji li to uopće? pretpostavljam da postoji u slučajevima gdje je roditelj zaposlen pa mu poslodavac skida s plaće, a prethodno je to naravno odobreno zakonskim dokumentom; moj je slučaj - povremena ili nikakva alimentacija jer otac djeteta radi na crno, pa mi je jedina mogućnost kaznena prijava; žena na DORH-u mi je jednom prilikom rekla da čim prođu 3 mj. da se onda može na DORH ili MUP podnijeti kaznena prijava; e sad, po prvoj kaznenoj prijavi prije god i pol presuda je "upalila lampicu ocu" i htio on ili ne platiti morao je u roku kojeg je dobio; za 2. prijavu sad čekamo još neko vrijeme do pravomoćnosti presude (valjda bude dug podmiren), da ne govorim da se u međuvremenu dug poprilično nagomilao ponovno, pa nije isključen ponovni posjet DORH-u; dijete ima dva roditelja, zašto bi jedan roditelj radio budalu iz drugoga, još ako znate da ima primanja ali koja nigdje nisu prijavljena i jedini zaključak je da taj roditelj jednostavno ne želi plaćati - što je uostalom navedeno i u svim presudama gdje je otac sam priznao na sudu da je imao primanja od honorarnog rada te je itekako mogao platiti alimentaciju; najgore je to što vrijeme prolazi, ako se od CZSS traži privremeno uzdržavanje dok oni uspiju napisat rješenje, pa par mj. dobiješ tih cca. 460 kn, e onda otac nešto plati, a čim plati nešto moraš javiti u CZSS jer oni odmah ukidaju privremeno uzdržavanje......onda treba jedino čekati da li bude otac dalje plaćao uopće ili bude opet trebalo proći 7 mj. da se može tražiti privr. uzdržavanje i tako ukrug......moje je mišljenje: kome je stalo, pa barem nešto minimalno svaki mj. da netko da za svoje dijete mislio bi si: ok, nema, barem nešto je dao, ali baš ništa...i onda kad dođe presuda onda odjednom se ima novaca
    Posljednje uređivanje od strumpfeta05 : 21.11.2011. at 15:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •