Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nema vas baš slavonke...ah....ja sutra idem kod dr p,na dogovor šta dalje...i na uvz...
    ne znam šta mi se dešava...nikada ja te ciste nisam imala....znam,jer sam išla svakih 4 mj vaditi papa test,oko godinu i pol...i nikada mi nije našla cistu...jer me uvijek i pregledala uvz-om
    ne znam šta će mi sutra reći...

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    nema vas baš slavonke...ah....ja sutra idem kod dr p,na dogovor šta dalje...i na uvz...
    ne znam šta mi se dešava...nikada ja te ciste nisam imala....znam,jer sam išla svakih 4 mj vaditi papa test,oko godinu i pol...i nikada mi nije našla cistu...jer me uvijek i pregledala uvz-om
    ne znam šta će mi sutra reći...
    evo ja sam jedna slavonka,i to još markovićka.... ali nisam bila niti jednom u kbo jel me dr matković uputio u zg u vinogradsku, gdje sam odradila 5 postupaka i niti jedan transfer i sad sam u postupku u MB, neznam kakva si s financijama da se odeš konzultirati s nekim od privatnika, jel sam čula da kbo i nema nekih rezultata, naravno neodnosi se na sve, ali bi ja isto bila najsretnija kada bi pokušala u KBO, ali obično mislim da dosta brze ide u ZG ali put, lova i to sve počnu izluđivat svakoga , a o naporima da nepričam, u svakom slučaju želim ti svu sreću , i svim curkama u KBO...pozz

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

... ali bi ja isto bila najsretnija kada bi pokušala u KBO, ali obično mislim da dosta brze ide u ZG ali put, lova i to sve počnu izluđivat svakoga , a o naporima da nepričam, u svakom slučaju želim ti svu sreću , i svim curkama u KBO...pozz[/QUOTE]

potpisujem!!! naročito ono "a o naporima da nepričam!"

na puno napora treba biti spremno kada se odluči za zagreb

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jučer sam bila na uvz! ciste nema,endometrij 9,5,cs 2,5 a na lijevom jajniku folikul 21! kaže da mu je žao propustiti ovaj prirodni ciklus,ali ako ga sada odradi boji se da će mi se opet sve poremetiti i da će se pojaviti ciste opet...kaže da je savršen ciklus....rekao je da dođem za dva tjedna i da krećemo sa stimulacijom,ako bude uvz uredan...
    joooooj ma samo da krenem u postupak i da se nećemu mogu nadati!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •