Pokazuje rezultate 1 do 50 od 296

Tema: remenčići za kukove- 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mi smo jučer skinuli remenčiće nakon dugih 12 tjedana. nošenje smo shvatili štreberski i nismo ih skidali osim za kupanje i sad je sve ok... rekao je doktor da je imao jednu 7mjesečnu curicu sa dijagnozom kakvu smo i mi imali u 6. tjednu i da njoj nažalost ne gine operacija zašto toliko čekati s uzv-om kukića nikad neću shvatiti???

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    rekao je doktor da je imao jednu 7mjesečnu curicu sa dijagnozom kakvu smo i mi imali u 6. tjednu i da njoj nažalost ne gine operacija zašto toliko čekati s uzv-om kukića nikad neću shvatiti???
    joj kad se sjetim muka po remencicima

moje misljenje je da ljudi ne znaju koliko je bitno otici odmah na pregled, a kad se sjetim koliko bi mi cekali da nismo izvukli vezu- taman toliko da nam ne bi ginula operacija
    naravno nakon te koma dijagnoze smo odmah odletili kod privatnika jer su doktori u klaicevoj jako susretljivi i objasne sve sto roditelje zanima
    kad bi imala drugo otisla bi kod privatnika isti dan kad i kod pedice na prvi pregled, ali te stvari jednostavno ne znas (ne znaju svi) kad ti je sve prvi put

pam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

evo i H. ima od jucer remenčiće. sad joj je 6 tjedana. i kaze T da ce ih nositi najmanje 6 tj. za 2tj. idemo na kontrolu,da ih malo pritegne ako treba.
    dij. graf joj je 2b desno, 1b lijevo. jucer je za cudo cijeli dan spavala, jedino je preko noci malo sknjokala, ali mislim da ih je (bar za sada) ok prihvatila.
    jedino mi je nocna mora presvlacenje pelene, al i to cemo valjda kroz koji dan usavrsit...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •