Pokazuje rezultate 1 do 50 od 372

Tema: Što vama znači izraz "zdrava prehrana"?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja se slažem sa vertex i ostalom umjerenom strujom.

i, fakat se ne opeterećujem time - voće, povrće, meso i riba, iako ih kupim na pjaci, za mene su - zdravi

integralno uopće ne jedemo, eventualno kruh, ali i kruh je u najvećem broju slučajeva bijeli, bijela je pašta, bijela je riža, bijeli je šećer. ne kupujem u bio bio ni kod severa, ne kupujem te žitarice za koje ni ne znam kako se zovu, ni alge, osim kao promjena na jelovniku, onako, za foru (ne smatram ih niti nezdravim).
    sezonsko, friško, što manje ambalaže, ono što smatramo pod mediteranskom prehranom - maslinovo ulje, inćuni, blitva, polenta, bob, maneštre...
    od mame vučem nekakve navike što se tiče kuhanja i kupovanja namirnica, u frižideru uvijek ima neki fini sir, od suhomesnatog ako ima onda je to panceta, nema hrenovka, al ima kobasica, nema majoneze i kečapa, al ima senfa i hrena, nema grickalica, al tu sam ipak malo olabavila :traume_iz_djetinjstva: pa ima čokolade i tako.

ovu sliku ste već sigurno vidjeli, al ne mogu odolit.

http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ch&um=1&itbs=1

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja se slažem sa vertex i ostalom umjerenom strujom.

i, fakat se ne opeterećujem time - voće, povrće, meso i riba, iako ih kupim na pjaci, za mene su - zdravi

integralno uopće ne jedemo, eventualno kruh, ali i kruh je u najvećem broju slučajeva bijeli, bijela je pašta, bijela je riža, bijeli je šećer. ne kupujem u bio bio ni kod severa, ne kupujem te žitarice za koje ni ne znam kako se zovu, ni alge, osim kao promjena na jelovniku, onako, za foru (ne smatram ih niti nezdravim).
    sezonsko, friško, što manje ambalaže, ono što smatramo pod mediteranskom prehranom - maslinovo ulje, inćuni, blitva, polenta, bob, maneštre...
    od mame vučem nekakve navike što se tiče kuhanja i kupovanja namirnica, u frižideru uvijek ima neki fini sir, od suhomesnatog ako ima onda je to panceta, nema hrenovka, al ima kobasica, nema majoneze i kečapa, al ima senfa i hrena, nema grickalica, al tu sam ipak malo olabavila :traume_iz_djetinjstva: pa ima čokolade i tako.

ovu sliku ste već sigurno vidjeli, al ne mogu odolit.

http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ch&um=1&itbs=1
    ako jos malo progooglas skuzit ces da Nigella Lawson na svim slikama izgleda apsolutno isto. nema nikakvih pokreta obrvama, nema nikakve mimike lica. ne znam da li je botox ili photoshop. gledala sam tv show, tamo je izgledala 30-ak kg okruglija nego na slici ali moguce da se u mjedjuvremenu smrsavila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •