Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: predškolarci- priprema (u vrtiću) za školu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja stvarno nemam dojam da je školski program preopsežan, barem ne u nižim razredima
    (s višim razredima još nemam iskustva)
    nemojte brinuti, ne očekuje se da će prvašići od prvog dana odsjediti čitav školski sat
    dobra učiteljica/učitelj će prepoznati karakter i sposobnosti svakog djeteta u svojem razredu i pomoći mu/joj u prilagodbi

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    ja stvarno nemam dojam da je školski program preopsežan, barem ne u nižim razredima
    (s višim razredima još nemam iskustva)
    nemojte brinuti, ne očekuje se da će prvašići od prvog dana odsjediti čitav školski sat
    dobra učiteljica/učitelj će prepoznati karakter i sposobnosti svakog djeteta u svojem razredu i pomoći mu/joj u prilagodbi
    Ja bih rekla da je velika razlika da li je dijete u boravku i sve odradi u školi, ili dijete zadaću radi doma.
    Isto tako, kod nas je ogromna razlika između pristupa učiteljica, jedna je bolje ležerna, a druga je vrlo zahtjevna.
    Nije mi normalno da dijete kojem je sasvim uspješno u školi, dakle nema problema s savladavanjem gradiva, a niti problema s brzinom, piše zadaću više od 2 sata svaki dan.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 05.12.2011. at 14:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •