Pokazuje rezultate 1 do 50 od 449

Tema: trudnoća i kulturološko nasljeđe bogorodica / kurva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Danas mi je za oko zapeo ovaj članak, osim o neasistiranom porodu, radi se o dvoje mladih i nezaposlenih ljudi koji su dobili treće dijete http://www.24sata.hr/sudbine/rodila-...u-vrpcu-245901

I koliko vidim traže pomoć jer je žiro račun na dnu članka.

A zanimljivi su i komentari, gdje ljudi anonimno i gotovo nemoderirano iznose svoje mišljenje .

Uvijek će biti i pozitivnih i negativnih mišljenja o broju djece, moja je odluka pomoći im ili ne , a na kraju njihova djeca su njihova a ne moja briga.

Ono što znam, da neki ljudi dignu ruke i od djece i od obitelji pa nastanu problemi ( neovisno o broju djece koju imaju ), a dok se roditelji bore pa makar i zadnjim snagama , uvijek se nekako dođe do izlaza i prosperiteta za djecu .

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam stvarno poremećenog uma, ali mi uvijek upada u oko isti detalj - kad se moli za neku pomoć, obavezno se nema zub. Ovaj put je ona još mlada pa joj fali samo gornja trojka, no već u idućem prilogu, za tri-četiri godine, falit će joj još koji prednji. Da stvar bude uvjerljivija.

Ne mogu se osvrtati na cijelu temu višekratnog rađanja djece u nepovoljnim uvjetima, da se ne izrazim sad kako ne treba, previše je to kompleksna star, ima tu previše varijacija i ne da mi se diskutirati sa dvije-tri rečenice.

Ovo sa zubima mi je već postala opsesija .

Novinarski dio posla u ovom članku mi je "genijalan". Kakve veze ima to što netko nije stigao do rodilišta pa je žena rodila u autu s tim da su nezaposleni i traže pomoć, to se, onako usput, nabaci na kraju. I nije nju muž porodio nego je ona rodila, kako bi rekle Rode. I šta se mora ta pupčana vrpca sumanuto gristi, zar bi dijete umrlo da ju on nije išao gristi? Sve mi je bezveze, od A do Ž.

Evo sam se večeras dovoljno ventilirala.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam stvarno poremećenog uma, ali mi uvijek upada u oko isti detalj - kad se moli za neku pomoć, obavezno se nema zub. Ovaj put je ona još mlada pa joj fali samo gornja trojka, no već u idućem prilogu, za tri-četiri godine, falit će joj još koji prednji. Da stvar bude uvjerljivija.

Ne mogu se osvrtati na cijelu temu višekratnog rađanja djece u nepovoljnim uvjetima, da se ne izrazim sad kako ne treba, previše je to kompleksna star, ima tu previše varijacija i ne da mi se diskutirati sa dvije-tri rečenice.

Ovo sa zubima mi je već postala opsesija .

Novinarski dio posla u ovom članku mi je "genijalan". Kakve veze ima to što netko nije stigao do rodilišta pa je žena rodila u autu s tim da su nezaposleni i traže pomoć, to se, onako usput, nabaci na kraju. I nije nju muž porodio nego je ona rodila, kako bi rekle Rode. I šta se mora ta pupčana vrpca sumanuto gristi, zar bi dijete umrlo da ju on nije išao gristi? Sve mi je bezveze, od A do Ž.

Evo sam se večeras dovoljno ventilirala.
    potpis na krezubost i nezaposlenost i ostatak
    hvala ti draga što si to tako lijepo rekla, mene su prsti svrbili, ali sam se suzdržala

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Sad mi je bila prilika da i ja izmolim koju kunu. Onako krezuba, s puknutom gornjom jedinicom bi mi se valjda ko smilovao.

Ali eto zubarica danas sanirala problem pa sam opet .

Nisi Neno jedina, i meni taj detalj uvijek upadne u oči, ali tu valjda nema pomoći.

Ono što me još više smeta je kad pri tome što zapuste sebe zapuste i vlastite potomke pa ta ista djeca kroz par godina imaju groblje u ustima kojima ni jedan stomatolog ne može pomoći.

Svaka čast izuzetcima, ali to je obrazac koji se ponavlja i opet stradaju djeca.

Osobno smatram da briga o djetetovoj oralnoj higijeni i općenito skrb o zdravlju, a tako i zdravlju zuba spada u onaj minimum koji smo dužni pružiti djeci...kad smo već kod minimuma.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što znam, da neki ljudi dignu ruke i od djece i od obitelji pa nastanu problemi ( neovisno o broju djece koju imaju ), a dok se roditelji bore pa makar i zadnjim snagama , uvijek se nekako dođe do izlaza i prosperiteta za djecu .
    Po meni je ovo bit svega. Veliki X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •