Stranica 39 od 120 PrviPrvi ... 2937383940414989 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bok, prvi post mi je na forumu, interesira me da li netko ide kod Prof.P.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

PICSI radi poliklinika Cito u St,nasla tu info na netu.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bluebella ne znam kako drugdje ali u Viliju one tete koje rade na šalteru sigurno nisu medicinske struke i ne čudim se da nemaju pojma o tome al da doktori koji rade MPO nisu nikad čuli to je već malo čudno.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

1977. bok ja ne razumijem na kog misliš postoji Podobnik, Poljak nisam sigurna koji je od njih prof.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    znaš li od kada? mi smo bili tamo u 02/11, najavljivali su IMSI, ali nemam povratnu info da je išta od toga zaživjelo
    Od 11 mjeseca rade.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Eh da još nešto. Ženice koje rade u Viliju na šalteru nisu baš upućene u sve. Najbolje je pitati doktora.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mislim na profesora Maria Podobnika, idem kod njega dugo privatno

kekis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cure, jel zna neka kako doktor R. radi za ove blagdane? Jel radi ili je na GO? Hvala!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

M@tt,kak napredujete?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt,kak napredujete?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dobro jutro,

hvala na pitanju geceta. A evo polagano. Draga imala ovulaciju dva dana nakon što se vratili od lučija i nakon što je primila Brevactide. Bio je ovo zabavan Božić, sad nam ostaje samo još čekati i vidjeti da li se primilo šta.

Držite palčeve, i hvala na vibricama

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj vrapcic 30 prvotno napisa Vidi poruku
    Eh da još nešto. Ženice koje rade u Viliju na šalteru nisu baš upućene u sve. Najbolje je pitati doktora.
    nazvala sam doktora R. u Vili i rekao mi je da rade HBA test i IMSI postupak.
    Na pitanje o cijeni nisam dobila odgovor, naručit ću se sa iza nove god na konzultacije .

svjedno mi je nepojmljivo da cure koje se javljaju na telefon ne znaju dati osnovne informacije. nisam ih tražila detalje o postupcima, nego samo info dali rade taj postupak ili ne.
    o web-ovima pojedinih klinika bolje i da ne pišem jer su preloši!!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

1977, nema ovdje na forumu baš puno cura koje su išle kod dr. Podobnika, rijetko se javi netko, a i iskustva baš nisu pozitivna usudila bih se reći. Osobno mislim da je bolje ići kod nekog MPO doktora kojem je MPO osnovna djelatnost (od privatnika: dr. Radončić, dr. Lučinger......).

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Charlie, voljela bih zato da mi se javi netko tko je kod Podobnika kao i ja bio na ICSI ili IVF da podijelimo iskustva što je vrlo koristan korak za zaključke)
    I dobre i loše. Ja njega jako volim kao doktora, idem njemu 10 godina isključivo ali imala sam puno problema:vanmaternična prije 12 godina, hashimoto i sada anembrionalna a imala sam u prvome postupku MPO 12 kvalitetnih jj prije mjesec dana pa bih voljela samo podijeliti iskustva i pitanja s nekim tko ide k njemu jer sam nova u svemu ovome a ne želim doktora daviti s milijun pitanja,
    NPR: naručena sam i ovaj ciklus na punkciju JEDNE jajne stanice bez stimulacija a imam 6 zaleđenih od prije mjesec i pol, pa me strah opet ići na opću anesteziju ako imam zaleđene stanice.....da li se to nekome dogodilo?
    Zaista sam čula hrpu lijepih stvari o doktorima koje ti spominješ ali ne kanim mijenjati sistem dok se ne pokaže da je nešto trulo....svi znamo da je MPO sreća ali smatram da je dosta i u iskustvima ma koliko ona subjektivna bila.

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Moram izjaviti svoje negodovanje na ovaj grupni topic, puno je bolje bilo kada je svaka privatna klinika bila zasebno! Tesko se snaci i sve procitati. Nadam se da se nitko nece naljutiti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

1977 sve mi je jasno, svatko odlučuje za sebe, nadam se da će ti se javiti netko pa da podijelite iskustva. Ja sam pričala samo s bivšim pacijenticama prof. P. i to u čekaonicama drugih liječnika pa su moja saznanja em iz druge ruke, em vjerojatno pristrana (uz pretpostavku da su s razlogom promijenile dr).

Vezano za ovo pitanje zamrznutih js i svježe js, prvo, zamrzavanje js je prilično eksperimentalna metoda i u svijetu i kod nas (dosta smo pisale o tome u kontekstu novog zakona pa ako te zanima pretraži) i rezultati su vrlo slabi. Sa svježom js imaš sigurno bolje šanse za uspjeh iako prirodnjaci imaju znatno nižu stopu uspjeha od stimuliranih postupaka (red veličina cca 10-15% vs 25-30%). U svakom slučaju mislim da je pozitivno što će ti punktirati svježu stanicu, a uz to ako odmrznu i oplode i neku smrznutu, super. Ali ne vidim zašto bi za punkciju jedne js trebala opću anesteziju - ja to uvijek radim na živo, ili uz koktel lijekova protiv bolova, a imala sam puno prirodnjaka, nije strašno.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nažalost, to je izbor doktora, ne moj. On inzistira jer imam već ožiljkaka od operacije slijepog crijeva i vanmaternične trudnoće da to radimo pod općom jer misli da sam puno bolova prošla....dovoljno po njegovom sudu...ne znam, nije mene strah od opće anestezije nego komplikacija i bolova nakon punkcije, a sve to za samo jednu js...lakše mi pretrpiti operaciju kada znam da će izvaditi 12 kao prošli puta prije mjesec i pol..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sretna vam Nova 2012 i neka nam donese sto vise bebica!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

1977 ne boj se punkcije 1 js, nema kasnije posebnih bolova, samo boc i gotovo, ja poslije odem radit! Malo prvih pol sata osjećam protisak u maternici i to je to. Neusporedivo sa stimuliranim i punkcijom 10-tak i više js. Sretno, možda ti baš prirodnjak donese sreću, mnogima je!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I btw i dalje mislim da je opća anestezija za 1 js kako da kažem...pretjerana...iako ja ne podnosim bol i za najmanju stvar kod zubara tražim injekciju, za 3js sam prvi put uzela isto opću, drugi put nisam htjela, vjeruj mi da je punkcija jedne js skroz izdrživa jer bol traje svega par sekundi, dok opća anestezija ima svoje rizike. No, ako doktor inzistira...on valjda zna zašto.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i meni se cini da je pretjerano da za jednu stanicu dobijes punkciju - koliko vidim da podobnik voli naplatiti sve..pa tako i anesteziju..
    ja sam u prva dva postupka odbila anesteziju i proslo je sasvim u redu. zadnji put sam imala pred sami postupak dvije punkcije cisti, pa na kraju i samu punkciju 5js i jos nednog malog folikulcica koji nije uspio narasti..dakle 6 pikanja po jajnicima.
    i ja imam velike zaralice od slijepog crijeva, tolike da je desni jajnik malte ne ugusen od tih zaraslica..opet nije bolilo u toj mjeri. strecne te taj trenutak, a pikanje tih pojedinih cista je trajalo par sekundi.
    sretnoo!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala cure, pretpostavljam da bol nije neizdrživa ali je inzistirao i prošli puta, sretno s vašim rezultatima, neka ova godina bude najuspješnija svima

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure, pretpostavljam da bol nije neizdrživa ali je inzistirao i prošli puta, sretno s vašim rezultatima, neka ova godina bude najuspješnija svima
    i ovi u DE su inzistirali, ali ja sam odbila ..razmisljala sam ako velika vecina njih u HR ide bez anestezije, nece biti bed ni za mene, pogotovo sto se radilo od 5-6 folikla.
    nadam se da nece biti sljedeceg puta, ali ako bude..
    naravno da je njima lakse raditi s uspavanim pacijentima nego kad je netko u budnom stanju..k tome jos i zarade.
    sretno!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    1977 ne boj se punkcije 1 js, nema kasnije posebnih bolova, samo boc i gotovo, ja poslije odem radit! Malo prvih pol sata osjećam protisak u maternici i to je to. Neusporedivo sa stimuliranim i punkcijom 10-tak i više js. Sretno, možda ti baš prirodnjak donese sreću, mnogima je!
    Hh,bas tako,ja sam ih imala 10js,bez ikakve anestezije

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro,

hvala na pitanju geceta. A evo polagano. Draga imala ovulaciju dva dana nakon što se vratili od lučija i nakon što je primila Brevactide. Bio je ovo zabavan Božić, sad nam ostaje samo još čekati i vidjeti da li se primilo šta.

Držite palčeve, i hvala na vibricama
    Evo samo da javim da nije uspjelo ni sad odmah ciklus nakon neuspješnog ivf-a, (bila 4 folikula) draga dobila danas baš, tako da se naša borba nastavlja dalje. A šta češ...
    Vjerojatno čemo na polustimulirani u 2. mjesecu...

sretno svima i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome treba...
    Posljednje uređivanje od M@tt : 02.01.2012. at 22:27

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

M@tt glavu gore...bit će! Sretno u veljači!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

znate li drage moje jeli CITO obnovio ugovor sa HZZO ili to odpada s novom vlasti? bilo je govora da neće biti obnove ugovora

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Jel zna netko možda do kad je luči na godišnjem? hvala

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo samo da javim da nije uspjelo ni sad odmah ciklus nakon neuspješnog ivf-a, (bila 4 folikula) draga dobila danas baš, tako da se naša borba nastavlja dalje. A šta češ...
    Vjerojatno čemo na polustimulirani u 2. mjesecu...

sretno svima i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome treba...
    znaci one moje vibrice nisu uspjele?
    ja onda navijam za veljaču! tad bi i mi trebali opet. mi i mačke :D ne dajte se, iskoristili ste stimulaciju najviše i najbolje što ste mogli, dali ste sve od sebe i zato nema predbacivanja. Sljedeći put morate uspjeti!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    znaci one moje vibrice nisu uspjele?
    ja onda navijam za veljaču! tad bi i mi trebali opet. mi i mačke :D ne dajte se, iskoristili ste stimulaciju najviše i najbolje što ste mogli, dali ste sve od sebe i zato nema predbacivanja. Sljedeći put morate uspjeti!
    Nažalost nisu draga. Ali hvala ti na njima...

Ništa, idemo dalje u borbu...

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mislim da je netko napisao da je do 9.1. na go.

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Pozdrav svima! Ja sam relativno nova u svemu tome pa trebam par savjeta. Spremamo se na potpomognutu, ali s obzirom na moje godine (38 g.) idemo privatno. Baš ovih dana mislim dogovoriti konzultacije i pregled u poliklinici IVF Zg. Imate li kakva iskustva (dobra, loša, ikakva) s njima? Unaprijed hvala i sretno svima u novim borbama u 2012

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Do 16.01., provjereno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

piki, dobrodošla, brzo otišla na trudničke forume...

ja sam bila jedan postupak u ivf poliklinici kod dr.Š. i mogu reći da mi je taj postupak bio najbezbolniji i tu sam se osjećala najbolje, daju ti vremena za sve koliko ti treba, bez užurbanosti kao na drugim mjestima ... tako da ti mogu reći samo najbolje

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Do 16.01., provjereno

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hvala Gabi... Znaci sljedeci ciklus startamo dalje...

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    piki, dobrodošla, brzo otišla na trudničke forume...
    Hvala Zlatta, riječi ti se pozlatile Pitala sam jer vidim da se jako malo piše o IVF poliklinici pa provjeravam! Sutra zovem.

ivana101 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure samo jedno pitanje.....ako je koja od vas išla na uklanjanje polipa na maternici, nakon koliko vremena od uklanjanja ste išle u novi postupak? Hvala unaprijed!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Ja sam relativno nova u svemu tome pa trebam par savjeta. Spremamo se na potpomognutu, ali s obzirom na moje godine (38 g.) idemo privatno. Baš ovih dana mislim dogovoriti konzultacije i pregled u poliklinici IVF Zg. Imate li kakva iskustva (dobra, loša, ikakva) s njima? Unaprijed hvala i sretno svima u novim borbama u 2012
    ja nazalost imam jako lose iskustvo s njima. Kad jos nismo znali u cemu je problem tamo sam kod dr S. bila na prvom pregledu i dragi na prvom sp i moje iskustvo je da su jako neprofesionalni i slampavi. Napisat cu samo da su me krivo ljecili (ovo imam na papiru - da ne bi pomislila da je to moje misljenje) i na taj nacin mi potrosili skoro 6 mjeseci, a ako te zanimaju detalji javi mi se privatnom porukom.

Ja sam ih nakon te greske prekrizila i krenula na VV sa namjerom da se "upisem na listu" i paralelno isla u Vili kod dr R sa cilje da odradim postupak dok cekam red na VV. Na kraju sam zbog godisnjih na VV dosla na red za postupak u isto vrijeme kad mi je dr R rekao da dodjem pa sam svoj prvi i dobitni postupak odradila na VV, a sad trudnocu vodim kod dr R.

Mislim da su ti konzultacije kod dr R (znaci bez UZV, da ti pogleda tvoje nalaze i da svoje misljenje) 100kn pa ti je mozda opcija i da odes kod oba dr-a i vidis koji ce ti bolje "sjesti".

Stogod izaberes zelim ti puno puno srece!!!!

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

on je do 9.1.2012 god na godisnjem jer ja sam isto njegov pacijent....

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav
    i ja sam nova ovdje i imam 37god i ja sam jako zadovljna sa ekipom iz IVF centra iako nisam uspjela ostati trudna u 12mj iako sam se toplo nadala uspjehu i dalje cu ici kod njih u kliniku jer su ok i jako puno pomognu razgovorom sa pacijentima.. jedva cekam da krenem opet iako se svaki put bojim neuspjeha...ali svanut ce i nama svima taj dan

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj medeni.angel prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav
    i ja sam nova ovdje i imam 37god i ja sam jako zadovljna sa ekipom iz IVF centra iako nisam uspjela ostati trudna u 12mj iako sam se toplo nadala uspjehu i dalje cu ici kod njih u kliniku jer su ok i jako puno pomognu razgovorom sa pacijentima.. jedva cekam da krenem opet iako se svaki put bojim neuspjeha...ali svanut ce i nama svima taj dan
    haj medena..sjecam te se iz cekaone..stimulirali ste sa merionalom..jel tako? žao mi je što ovaj put nije uspjelo
    sretno za nove pokušaje!!

ja sam iz navikane zemlje švabije došla kod lučija i isto sam više nego zadovoljna..kako god na kraju završilo..mirna sam jer znam da su L i njegov team savjesno učinili sve što je bilo potrebno..ok, nemirna u očekivanju bete..haha, ali da i bude negativna, znam da nije zbog lošeg tretmana - a to baš ne mogu tvrditi za prva dva postupka u DE.

ivana101 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pozdrav
    Potpisujem sve što si navela....ni nama nije uspjelo u 12.mj, ali hoće......

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj kiarad;2023510
    ...
    naime ja sam bila 27.11. na transferu i [B
    prvotno napisa
    beta je 3.3[/B], dakle nismo uspjeli pa me zanima ako mi mozes reci sto ce mi L. sada probati i sto obicno radi jer nisam ga jos zvala, strah me da se ne dere na mene jer sam radila betu 12.dan
    kiarad, dakle vadila si betu 5-6 dana nakon zadnjeg bostera?

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hy spodoba....sad mi je srcu lakse kad znam da ima jos netko sa mnom....bas mi je drago da se mozemo ovako dopisivati i dijeliti svoje probleme....meni je L rekao da cemo sad probati sa novom terapijom pa se nadam uspjehu...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hy spodoba....sad mi je srcu lakse kad znam da ima jos netko sa mnom....bas mi je drago da se mozemo ovako dopisivati i dijeliti svoje probleme....meni je L rekao da cemo sad probati sa novom terapijom pa se nadam uspjehu...
    Evo i mi smo tu. Ni nama nije uspijelo, dodushe u 11. mjesecu smo bili.... Dogovorili polustimulirani s dr.L. u veljači sad...

sretno svima

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

u koji biste protokol isli? koliko ste dobili JS/embrija s merionalima?

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nismo se jos nista dogovorili konkretno za dalje....ja sam samo najavila da bih opet krenula u 2mj jer nemogu prije niti bas zbog posla a ni financijski...
    Sa Merinonalom (38ampula) i Suprefakt sprej imala sam 8JS....3 su mi trebala biti vracena ali s obzirom na moju situaciju uspjeli su mi vratiti samo 2 u lijevu stranu maternice a u desnu jednostavno nije htjelo proci pa su odustali...
    Sretno sa rezultatima....

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Spodoba, vadila sam betu 14 dan nakon transfer, sorrt ali ja ne znam kaj je boster. Ak mogu jos kako pomoci reci...

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

kiarad, mislim na brevactid..vjerovatno si ga dobila na dan transfera, pa onda na 3. i 7. dan nakon transfera...? to su bosteri koji potpomazu ugnjezdjenje, a mogu se odraziti na test ili betu.
    tvoj beta je bila mala, stoga pitam za bostere, tj. brevactid.

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja sam radila betu tocno kako mi je dr L napisao.....primala sam isto tri inekcije brevactida i jos jednu koja se cuva u hladnjaku zaboravila sam ime...moja beta je bila jadna 1,95..pa me zanima ovo sto je napisala Spodoba kako se bosteri odrazuju na betu...jer do sad nisam nikada ove inekcije primala pa nisam bas upucena u to sve a nisam stigla istraziti...

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pipi ja sam pacijent IVF poliklinike imam samo pozitivne riječi za njih!!! U potpisu je moj rezultat!!!
    Samo pitaj na pp šta te interesira!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •