evo da ne otvaram novu temu bezveze ,pa cu postaviti pitanjce ovdje... moja mrvica ce napuniti sada 5 mjeseci i nikako ali stvarno NIKAKO ne voli biti na tibi..... sad bi se vec polako trebala okretati sa stomacica na leda ( procitala negdje na netu).... cim ju stavim na stomacic dreka.....zabije si rucice u usta i vristi.... probala sam ju animirati maksimalno,igrackama,pjevanjem ....ma stosta sam probala....cak sam neku dekicu ispod nje stavila (ispod pazuhica) kako bi sto bolje se odrzavala na stomacicu (tojest glavicu).... pocela je jako rano drzati glavicu samostalno i inace je dosta jaka (zilava)...pedijatrica je rekla da je super napredna i "cvrsta"... ja se bojim da si nece dobro razviti motoriku..znate vec-okretanje,puzanje,posjedanje,dizanje,hodanje..... inace ju na nista ne forsiram.... pitanje glasi...dali ju mogu nekako "nagovoriti" da zavoli taj polozaj? kako bi se krenula okretati i polako da joj se razvijaju motorika kako bi i trebalo... ili da samo pustim stvari da idu svojim tokom,jer ovo mi je prva bebica pa na svasta nesto se odmah uplasim....hvala
![]()