Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Koliko je tesko/lagano rentati stan?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi iznajmljujemo preko agencije i nikad nismo imali problema. Uredno plaćamo porez na to (jer, napokon, i ja želim da moja djeca idu u državne vrtiće i škole, pa još štošta). Mislim da je preko agencije manje problematično, jer uvijek možeš pravno potraživati ono što je ugovorom dogovoreno. Od iznajmljivača "na crno" čula sam jezivih priča - u stilu, ljudi otišli i ostavili silne tisuće kuća neplaćenih računa... No ima i pozitivnih iskustava. Mislim da to ponajviše ima veze sa srećom, te kako uspiješ procijeniti moguće stanare.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Kapric prvotno napisa Vidi poruku
    u stilu, ljudi otišli i ostavili silne tisuće kuća neplaćenih računa...
    Čula sam dosta ovakvih primjera, ali nikako mi nije jasno kako do toga može doći.. Mi smo 4 puta mijenjali stan, nikad kune nismo ostali dužni. Sa gazdama je uvijek bio dogovor kada dolazi po stanarinu i plaćene račune i poštovali smo to i jedni i drugi.

S tim da naravno nismo prijavljeni, a uredno plaćamo i pričuve koje ne bi trebali :budale:

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Čula sam dosta ovakvih primjera, ali nikako mi nije jasno kako do toga može doći.. Mi smo 4 puta mijenjali stan, nikad kune nismo ostali dužni. Sa gazdama je uvijek bio dogovor kada dolazi po stanarinu i plaćene račune i poštovali smo to i jedni i drugi.

S tim da naravno nismo prijavljeni, a uredno plaćamo i pričuve koje ne bi trebali :budale:
    nisu samo pristojni ljudi najmoprimci, ima i onih na rubu zakona, da ne nabrajam druge primjere

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •