pužić prvotno napisa
ja muku mučim s podstanarima već godinama i mogu reći da može biti lagano ali i teško sve ovisi na kakve podstanare naletiš. ja sam ih imala svakakvih, nekoliko ih je bilo ok i ti su bili po god, dvije u stanu i doslovno nisam ni znala da su tamo , nikakvih problema, sve uredno plaćeno, nisu zivkali ni oni mene ni ja njih - ma milina jer se stakvima da sve dogovoriti. Al zadnjih god nikako pronaći nekog "normalnog"...što je najsmješnije za cijenu nitko nije rekao da je visoka i jel može niže (čak bi bila spremna i jeftinije dati ako su neki ok), nego uđu, pa za mjesec dana izađu iz nekog xy razloga, pa se posvađaju i izađu nakon par mj iz stana i neke stvari "zabunom" odnesu koje su pripadale meni tj. stanu ,a ne njima, pa ostave nepodmirene račune i samo nestanu, pa okreće samoinicijativno (tobože da me razvesele) i naprave s bojama veselo veče u stanu, pa dofuraju kućnog ljubimca (nemam ništa protiv toga jer i ja imam ljubimca ali "odgojenog za život u stanu") koji uništi namještaj i tako redom..pa zivkaju za zaglavljeni plovak u vodokotliću ili da im brtve na stolariji i nisu baš naj, ili da je baterija u daljinskom potrošena i tako..ja zaista nisam neki stanodavac koji gnjavi podstanare, upada nenajavljeno (čak ako se pokažu ok ni ne idem u stan, niti do zgrade, oni prebace lovu i to je to), maltertira ih, zivka... stvarno sma osoba s kojom se može sve dogovoriti i jedino što tražim je da su normalni ljudi koji ne uništavaju inventar, brinu se o tome kao o svom, plaćaju uredno režije i stanarinu i to je sve.Eto nisam u zg i ne znam kako je tamo al ovo ti je općenito o mogućim scenarijima s podstanarima