Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja ne znam više šta da radim s njim i tim vježbanjem neće pa neće. Kad mu želim stavit položaj da se okrene na trbuh on meni guzu điže gore i divlja neće u tom ga trenutku nikakva igračka ne zanima,a ja još imam 4 dana da nešto napravim s njim jer u petak fizijatrica hoce vidjet pomaka.Sva mi je kosa otpala od brige. Kad je na trbuhu on glavu stavi na podlogu na jednu il drugu stranu i smije se jer misli da ide spavat,a nikad nije spavo na trbuhu za poludit.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad mu želim stavit položaj da se okrene na trbuh on meni guzu điže gore i divlja neće u tom ga trenutku nikakva igračka ne zanima
    Da li misliš na okret s leđa na trbuh, a da mu pri tom ti pomažeš da to napravi???

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Da li misliš na okret s leđa na trbuh, a da mu pri tom ti pomažeš da to napravi???
    da.On sam ne može to napravit pa mu moram ja pomoć tako da mu savijem nogicu u stranu a on bi trebo automatski okrenut rame i okret na trbuh,a on ne okrene rame već se odupire i diže guzu gore tako da mu tesko savijem nogicu.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

da.On sam ne može to napravit pa mu moram ja pomoć tako da mu savijem nogicu u stranu a on bi trebo automatski okrenut rame i okret na trbuh,a on ne okrene rame već se odupire i diže guzu gore tako da mu tesko savijem nogicu.
    Nista s tim ne postizes. Ti njemu stavljas nogicu sastrane, ne stavlja ju sam, jasno da se onda ni ne okrece. Uzmi igracku i jedno 20 cm iznad glave u razini ociju pomici lijevo i desno tako da dode skroz do podloge tj. do visine bebinog ramena, on nek ju prati glavom. Kasnije ce krenut i rukama a onda i tijelom. Moj se poceo prebacivat na bok kad je poceo hvatat stopala. Jel tvoj hvata stopala?

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja ne znam više šta da radim s njim i tim vježbanjem neće pa neće. Kad mu želim stavit položaj da se okrene na trbuh on meni guzu điže gore i divlja neće u tom ga trenutku nikakva igračka ne zanima,a ja još imam 4 dana da nešto napravim s njim jer u petak fizijatrica hoce vidjet pomaka.Sva mi je kosa otpala od brige. Kad je na trbuhu on glavu stavi na podlogu na jednu il drugu stranu i smije se jer misli da ide spavat,a nikad nije spavo na trbuhu za poludit.
    Lastavice, ako toliko gubiš živce zbog toga i ako ne bude pomaka do petka, a fizijatrica ti ne pomogne još nekim konkretnim savjetima i vježbama, jel imaš mogućnost da unajmiš bar na kratko privatnog fizijatra, da dolazi vježbati s malim, a ti ne izludiš skroz?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •