Stranica 62 od 149 PrviPrvi ... 1252606162636472112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,051 do 3,100 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jeeee, hvala!!!Odlično, razlog više da se prebacimo tamo. Dvije punkcije bez anestezije su mi do sada sasvim dovoljne.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mayica01, vidim da tvoj muž ima dijagnozu asthenozoospermia,kao i moj. Vama je odmah preporučeno da idete na ICSI, ili je to zbog prethodnih dijagnoza?

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

o joooj, nadam se onda da ću ih imati dovoljno. nisam kukavica, ali dosta mi je bilo ova dva puta. A i rečeno mi je u MB da mi nisu mogli punktirati jedan jajnik baš zato jer nisam bila pod anestezijom.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    Ma mislim da smo odlučili. Nekako vjerujem u dr. Lučingera i da ćemo tamo uspjeti, čak sam toliko optimistična da ćemo uspjeti odmah, a ako nekim čudom ne uspijemo, ionako ćemo morati pauzirati koji mjesec zbog stimulacije, pa ću pokunjeno zamoliti dr. u Rijeci da me primi natrag - možda već tada uspijemo i u Rijeci zamrznuti vojnike MM.
    Lučinger u zadnje vrijeme ima odlične rezultate, pa ako novac nije problem mislim da je on odličan izbor, bit će još i bolji kad se embriji konačno budu mogli zamrzavati.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da li netko zna da li se u Rijeci može dobiti anestezija za punkciju?
    može se dobiti, ali sam sigurna da ovisi i o broju jajnih stanica. ja sam do sada imala u Ri tri punkcije, sve bez anestezije, dva prirodnjaka i jedna stimulirani sa tek dvije j.s.
    cure koje su imale puno jajnih stanica su dobivale anestziju bez problema /11 i 19/ sjećam se zadnji put su nakon transfera ležale sa mnom u sobi. jedina velika mana je bila što je jednoj bilo tako strašno zlo da to nikada neću zaboraviti.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

što se tiče anastezije ja sam zadnji postupak u Ri imala 12 js ,prije punkcie su mi rekli da imam 9 js pa kao da se iznad 10 da anastezije,na kraju ih je bilo 12.
    punkciju mi je radila dr.Smiljan o bolovima da i ne pričam

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure imate li za preporučiti nekog dobrog, iskusnog ginekologa privatnika sa odličnim utz-om u Rijeci. naime, mom socijalcu utz jedva radi, pa ću barem za prvu ruku morati kod nekog drugog na preglede.

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

njoka..da odmah mi je receno da idemo u icsi..bas zbog loseg nalaza spermiograma..

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    Mayica01, vidim da tvoj muž ima dijagnozu asthenozoospermia,kao i moj. Vama je odmah preporučeno da idete na ICSI, ili je to zbog prethodnih dijagnoza?
    Pozdrav, njoka, mm ima 'samo' astheno i mi smo na inseminacijama. Vidim da je Mayicin muž imao teratooligoastheno pa je vjerojatno zbog te, teže dijagnoze, preporučen ICSI.
    Posljednje uređivanje od phiphy : 11.01.2012. at 11:32

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    što se tiče anastezije ja sam zadnji postupak u Ri imala 12 js ,prije punkcie su mi rekli da imam 9 js pa kao da se iznad 10 da anastezije,na kraju ih je bilo 12.
    punkciju mi je radila dr.Smiljan o bolovima da i ne pričam
    a šta ako recimo ako imaš jedan jajnik "čudno" smješten, kao ja. pa se lakše punktira kada si pod anestezijom. pa to je valjda isto jedna od indikacija za anesteziju, ne?
    ne kužim zašto ne daju na izbor, pa platili bi ektra ako treba. ovako se mučimo, ajjjj....

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

zanima me da li ja mogu odbiti da idem na inseminacije jer vidim da se u Rijeci to voli prakticirati prije kretanja u stimulirani postupak. Recimo da im kažem da mi je to nepraktično zbog vozikanja (jer sam daleko od Rijeke) i izbivanja, a i osobno to smatram izgubljenim vremenom u mojim godinama...
    Da li me mogu "otkačiti" zbog toga? Nadam se da ne...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

zanima me da li ja mogu odbiti da idem na inseminacije jer vidim da se u Rijeci to voli prakticirati prije kretanja u stimulirani postupak. Recimo da im kažem da mi je to nepraktično zbog vozikanja (jer sam daleko od Rijeke) i izbivanja, a i osobno to smatram izgubljenim vremenom u mojim godinama...
    Da li me mogu "otkačiti" zbog toga? Nadam se da ne...
    gledam tvoj potpis i ne kužim, pa ti si već radila ICSI? ne vjerujem da bi te netko nakon toga "vraćao" na inseminaciju, to mi izgleda kao sa konja na magarca. gleda se jako puno faktora, npr godine, dijagnoze...u svakom slučaju ako si kod dr V, on uvažava mišljenje pacijenta. mene nije slao na inseminaciju, nego direkt na ivf, rekao je da nemamo što čekati. za prvi postupak je predložio prirodnjak i ja sam se složila, iako mi je ostavio otvorenu mogućnost da odaberem stimulirani ako želim.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma nisam stigla urediti potpis... ja sam debelo preko 35
    sumnjam da mogu doći na red kod dr V., kažu da je preopterećen. meni je svejedno kod koga sam, nadam se da su i drugi liječnici dobri.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Phiphy, mi smo zbog te dijagnoze imali 4 AIH , zadnji sa štopericom, dva puta smo imali blagu asthenozoospermiu, i ništa. Doktor u Ri bi sad prirodni IVF, i rekao je tako nekoliko puta prije stimulacije, ali mi ćemo u ZG na stimulirani IVF. Nadam se da će vama biti dovoljan i AIH!!

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

1
    Posljednje uređivanje od The Margot : 11.01.2012. at 12:31

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Arna, dobrodošla!
    I ja sam nova ovdje i tek se spremam u prvi postupak...Meni su prve konzultacije bile krajem studenog (naruče te ovisno o danu ciklusa jer ti dr. odmah radi i pregled) a za postupak sam zabilježena u ožujku, s time da sam u međuvremenu morala riješiti polip, inače bih vjerojatno došla na red i prije.
    Koliko vidim tu na riječkoj temi, zapravo ni s jednom od doktor/ica nema nekih većih negativnih iskustava pa gledajući to + faktor tvojih godina + što već što imate dijagnozu (koju?) i preporuku za ICSI, čisto sumnjam da će biti nekog bespotrebnog odugovlačenja.
    Cure su ti već sve rekle, probaj neke od pretraga napraviti i prije konzultacija, i da; susretljiv socijalac zlata vrijedi!
    Puno hvala na svakom savjetu,
    Kako se spremam nositi uputnicu na odjel zanima me (zbog datuma upisa) dali je taj "prvi pregled", odnosno prvi kontakt, samo konzultacija ili i pregled, odnosno moram li dati datum M kako bi odredili termin?

Hvala lijepa

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma nisam stigla urediti potpis... ja sam debelo preko 35
    sumnjam da mogu doći na red kod dr V., kažu da je preopterećen. meni je svejedno kod koga sam, nadam se da su i drugi liječnici dobri.
    ako ikako možeš odi kod dr V, nisam još čula da je nekoga odbio.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bok thinkpink
    ima dr.Bačić ja sam kod njega on ti je poluprivatni što znači da radi i sa HZZO.
    samo neznam dali će te uzeti.jedina mana je što je sestra nije presrdačna(kako kada)

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    ako ikako možeš odi kod dr V, nisam još čula da je nekoga odbio.
    U čemu je tajna? Kakvi su ostali dr u RI? I ne znam o čemu to ovisi da upadnem baš kod njega...

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I ne znam o čemu to ovisi da upadnem baš kod njega...
    O tebi. Moraš napomenuti da je tvoja želja da budeš njegovim pacijentom.

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bar mislim da je tako. Nije li?

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Arna prvotno napisa Vidi poruku
    Puno hvala na svakom savjetu,
    Kako se spremam nositi uputnicu na odjel zanima me (zbog datuma upisa) dali je taj "prvi pregled", odnosno prvi kontakt, samo konzultacija ili i pregled, odnosno moram li dati datum M kako bi odredili termin?

Hvala lijepa
    Arna, prvi posjet humanoj u Rijeci je samo konzulatacija na temelju koje će te dr. uputiti u daljnje korake. Ne znam da li je tvoj muž radio spermiogram (u zadnje vrijeme nisam redovna na forumu pa ne uspijem poloviti sve )?

I ja sam počela sa svime u 8. mjesecu lani pa mi je još sve friško...

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    Bar mislim da je tako. Nije li?
    Da, trebalo bi biti tako. Mene su sestre pitale kod koga se želim naručiti.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Da li ima netko da je imao postupak kod doktorice M.?

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Doktorica M.? Postoji još netko osim doktora M. i V. i doktorice S.?

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

U Rijeci su doktor Vlašić, doktorica Smiljan-Severinski, doktor Manestar. Ako si mislila na Manestra, mislim da je butterfly101 njegova pacijentica pa je najbolje da se s njom konzultiraš.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Doktorica M.? Postoji još netko osim doktora M. i V. i doktorice S.?
    Da, mislila sam na doktoricu S.! sorry na zbunjoli, ja brzam kad pišem!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

The Margot mozes traziti anesteziju ako budes imala i manje od 10 folikula ja sam je trazila imala sam 8. Ne vjerujem da ce te slati na Aih ako imas preko 35 god i 2 neuspjesna Icsi~a iza sebe, to s radi s laksim dijagozama i u mladim godinama

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

O, super, hvala za info! Mislim, anestezija mi nije presudna - izdržala bih punkciju, ali ako se može, zašto se ne poštedjeti tih bolova

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mirjana s prvotno napisa Vidi poruku
    bok thinkpink
    ima dr.Bačić ja sam kod njega on ti je poluprivatni što znači da radi i sa HZZO.
    samo neznam dali će te uzeti.jedina mana je što je sestra nije presrdačna(kako kada)
    hm, ne znam što to znači poluprivatan . ja imam svog socijalnog gina, jedina frka je što mu je trenutno utz u banani, a što da radim sa pregledima bez kvalitetnog utz-a ? ne mislim mijenjati svog doktora, nego imam policu privatnog osiguranja koja mi pokriva tri ginekološka utz-a godišnje što bi mi se sada isplatilo iskoristiti. jedino mi je bitno da taj doktor ima ugovor sa mojom osiguravajućom kućom. sa medicom znam da imaju, ali tamo nisam bila zadovoljna, iako mislim da imaju dobro opremu. ne znam kako je u poliklinici sunce? zna li netko?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa zašto ne odeš u Medico tamo imaju dobar UZV?

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    pa zašto ne odeš u Medico tamo imaju dobar UZV?
    nisam bila zadovoljna sa doktoricom nikako zadnji put kad sam bila, da je sada ne imenujem javno. uglavnom, bila sam prije vani nego unutra uz neke bez veze komentare i visok nos, eto doslovno tako.
    ako imaš preporuku za nekog u medicu možeš i na pp

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ne znam kako je u poliklinici sunce? zna li netko?
    Nisam bila osobno, ali sam čula da je dr Gusić super. A oprema im sigurno nije loša.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam bila osobno, ali sam čula da je dr Gusić super. A oprema im sigurno nije loša.
    hvala cranky, čula sam i ja za njega. sad imam super informacije pa ću još malo prosurfati i odlučiti. dobro da trudnoća traje samo 9 mjeseci

cranky kako ste ti i beba? je vam lijepo?

evo cure mogu vam svima reći da nemam mučnine ne bih se osjećala trudno....i čula sam i vidjela bebu, ali sve mi je to SF totalni.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo bebačica napunila danas 9 mjeseci puzi na veliko i sve ju zanima
    Nevjerojatno kako vrijeme prebrzo leti kad uživaš.
    Drage moje svima vam želim što prije jedan mali mirišljavi smotuljak sreće i da Rijeka nastavi pobjednički niz

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Trebaju mi naočale Pročitala - hvala! A ja sam baš sada iskopala mail adresu i poslala upit za termin... Spremali smo se u LJU, ali možda se prebacimo kod nas u RI ako ekspresno promijene odredbe zakona Hvala svima na korisnim informacijama gore!
    Bok Margot, vidim pišeš "da si iskopala mail adresu". I ja sam slala uputnicu na mail, najprije na web naručivanje-pa ništa, pa su mi preporučili mail ginekologija..., pa nema opet nikakvog odgovora. Možeš li i preporučiti tu mail adresu? Dobila si odgovor?
    Pitanje za ostale: kako se je najbolje naručiti osim faxom? Jer na telefon ih je nemoguće dobiti i može li se uopće telefonski ?

Hvala unaprijed

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U pravilu sam isla osobno na narucivanje jer mi je drazi takav kontakt ali ja stanujem relativno blizu bolnice. Par puta mi je bilo lakse nazvati i dobila sam Humanu nakon malo vise okretanja brojeva - probaj iza podne pa tamo do 13,30 onda se nekako i uspije.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja uvijek telefonom. 658-254 iza 14,00 sati.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pitanje za ostale: kako se je najbolje naručiti osim faxom? Jer na telefon ih je nemoguće dobiti i može li se uopće telefonski ?
    Može se naručiti telefonski, ali ako ti je prvi put, moraš im dostaviti uputnicu. Pošalješ uputnicu faxom, a onda ih zoveš između 12 i 14.
    Ne znam da li se nitko ne javlja jer su na GO?! Inače ih poslije 12 dobiješ bez problema, jedino je moguće da tu i tamo bude zauzeto.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Doktor je ok, čak me htio i liječiti od neplodnosti , on sam misli da papa test nije nikada dovoljan (80%), da treba napraviti i kolposkopiju, aparatura im je izvrsna.

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nisu na GO. Cure su dobro rekle, najbolje ih je zvati od 12, 30 do 14 , 30. Ja sam se prvi put naručila online( onako nadobudno) i načekala se. Najbolje je ići osobno ukoliko si u prilici, a ako nisi- telefon u ruke.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam svojevremeno bila i kod dr Gusića u Suncu, koji je ostavio odličan dojam. Kod njega sam tada kompletan ginekološki...pedantan je i sve ti lijepo objasni...Trenutno vodim trudnoću kod dr Oluić-Kabalin u Medicu i imam samo riječi hvale - uvijek me dočeka sa smješkom, unutra sam po 30-40 minuta, detaljan utz, sve fino objasni, odgovori na sva moja pitanja...

Može offtopic?Ima li netko iskustva s trudnilkim tečajevima u Rijeci? Znam da patronažne sestre drže jedan tečaj i da KBC drži drugi. Ako je koja išla na neki od spomenutih tečajeva, zanima me koliko dugo traju (tjedan-dva?) i koliko vremenski (sat, sat i pol). Znam da se treba prijaviti...kontroliraju li tko je s popisa došao,a tko nije? Pitam, jer se može dogoditi da ne uspijem svaki put...npr na ovaj od KBC-a moram sama, jer počinje u 16:00, a moj muž radi do 17:00 i prije 17:30 i ne može doći...Svaka informacija je dobrodošla
    Posljednje uređivanje od Darkica : 12.01.2012. at 10:38

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ja sam bila par puta kod dr. Gusića kad sam imala njihovu policu i zadovoljna sam bila, objasni sve šta ga pitaš i ugodan je..

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pozdrav, cure! Relativno sam nova u ovim vodama, ali čitam vas jako dugo. Pošto se spremamo za naš prvi postupak, tj. konzultacije, odlučila sam se javiti pa se nadam da me primate. I odmah imam pitanje Pošto dečko i ja nismo u braku, treba nam potvrda o izvanbračnoj zajednici. Znam da ju izdaje javni bilježnik, ali ne znam na temelju čega. Da li je dovoljna samo naša izjava ili moramo donijeti neku potvrdu iz policije da živimo 3 god na istoj adresi? Puno vam hvala na odgovorima, a imat ću kasnije još pitanja

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

dino, samo odete kod javnog biljeznika s osobnim iskaznicama, ispunite izjavu, on je postambilja i to je to! ne trebate nista iz policije - to je samo apsurdna birokracija za koju se nadam da nece biti mjesta kada na snagu stupi zakon nove vlade... sretno!!!

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

frka, hvala ti na odgovoru, već sam mislila da ću samo zbog tog apsurdnog papira morati pred matičara Još jedno pitanjce, uputnice za KG, Rh faktor i markere na HIV i hepatitis mi daje dr opće prakse ili ginekolog?

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    frka, hvala ti na odgovoru, već sam mislila da ću samo zbog tog apsurdnog papira morati pred matičara Još jedno pitanjce, uputnice za KG, Rh faktor i markere na HIV i hepatitis mi daje dr opće prakse ili ginekolog?
    Ginekolog.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bok Margot, vidim pišeš "da si iskopala mail adresu". I ja sam slala uputnicu na mail, najprije na web naručivanje-pa ništa, pa su mi preporučili mail ginekologija..., pa nema opet nikakvog odgovora. Možeš li i preporučiti tu mail adresu? Dobila si odgovor?

Hvala unaprijed
    meni je faxom odlično funkcioniralo, svaki put sam se tako naručivala, ostavila bih sve svoje podatke od broja mobitela do datuma zadnje menstruacije i fino napisala što mi treba. ono što me iznenadilo je da bi me sestra svaki put nazvala unutar 48 sati na mobitel i sve bismo dogovorile. baš sam bila jako zadovoljna.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    dino, samo odete kod javnog biljeznika s osobnim iskaznicama, ispunite izjavu, on je postambilja i to je to! ne trebate nista iz policije - to je samo apsurdna birokracija za koju se nadam da nece biti mjesta kada na snagu stupi zakon nove vlade... sretno!!!
    i treba vam nešto love, cca 100 kuna, naravno da ovo zadovoljstvo košta. mene se jako dojmila službenica u javnobilj. uredu kada sam dragom u šali komentirala da su nam ti potpisi kao da smo se vjenčali, a ona je mrtva ozbiljna rekla:"Dragi moji ovo vam je puno više od braka!". i nekada se stvarno tako i osjećam.....taj potpis je bio jedan od jačih u mom životu.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

meni je faxom odlično funkcioniralo, svaki put sam se tako naručivala, ostavila bih sve svoje podatke od broja mobitela do datuma zadnje menstruacije i fino napisala što mi treba. ono što me iznenadilo je da bi me sestra svaki put nazvala unutar 48 sati na mobitel i sve bismo dogovorile. baš sam bila jako zadovoljna.
    Da, možda će se učiniti da kompliciram, ali mogućnost slanja fax-a imam samo iz firme tako da ako mi se odgovori na fax cijela će mi firma doznati dijagnozu ((( i na što se spremam ili pak iz pošte, što je još gore jer živim u malom gradu ((. Kako svi oni koji se naručuju faxom s posla "uredno" dobivaju povratan fax na firmu, svi čitaju. Zato bi ja to htjela mailom ili pak krenut samo zbog toga u Rijeku (kako će najvjerojatnije biti).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •