-
Evo da vam malo javim stanje. Mazem s Elocom masti i, naravno, bolje je. Guza se malo zacrveni ali nije strasno, rijesim to sudocremom.
Hvala Pikula na savjetu za delises, probala i stvarno se od toga nije osipao, reagirao je na jonagold i crisspy. Uopce me strah novih namirnica ako su trebale 3 vrste jabuke dok nadem onu na koju ne reagira.
Ajd mi malo pojasnite koristenje Fenistil kapi. Ja sam shvatila da ih koristim kad jako bukne. A posto Elocom sad to drzi pod kontrolom nema potrebe za kapima jel tako? Smije li se to koristit usporedno? Kolika pauza mora biti izmedu mazanja Elocomom? Jer je dermicka okretala ocima kad sam jo rekla da sam kortice koristila samo jednom prije mjesec i pol. Ja ne znam sta je ona ocekivala? Da cu mazat na svoju ruku?
Pitala sam ju i za Posusku kremu, nije nikad cula za nju. Kaze da vjeruje da neki ljudi stvarno znaju napraviti kvalitetne kreme ali da je imala i slucajeve kad su ljudi kupili te home made u kojima je bilo puno kortica a ljudi mazali djecu po cijelom tijelu mjesecima...veli da je gadno izgledalo.
E da, jelena.o ti kazes da idete na SD, gdje je tocno taj labos i trebam li se narucit il samo dodem? Da li mora proc neko vrijeme od koristenja kortica da bi mogla na testiranje?
Eto, opet 100 pitanja...sorry cure sto gnjavim al nemam nikog drugog s odgovorima...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma