Pokazuje rezultate 1 do 50 od 281

Tema: Vrednovanje života...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nisam pomodna Ifigenija ma štogod ti to značilo.

Ali u mom svijetu životinje su jednako vrijedne kao i ljudi i ne znam što ti tu nije jasno

I ne provodim ja vrijeme sa svojim psom jer mi je to hobi niti sam rodila djecu da bi mi bila hobi. Oni su moj život, moja svakodnevnica i takvo tvoje gledanje na temu mi je potpuno strano.

Mislim, izjednačiti psa sa slikanjem...

Bi li se ti uvrijedila da ja tebi kažem da si rodila djecu da ti ne bi bilo dosadno? Ono, čisto da imaš koga prošetati između dva obroka. Jer vidiš, ti si mene ovim gore postom baš povrijedila kad si životinje koje volim bez imalo zadrške proglasila sredstvom ispunjenja nekoh mojih hirova

Valjda si previše gledala red carpert i one puste modne mačke kojima su životinje poput modnog dodatka. A ima i onih kojima i djeca nisu ništa više. I jedni i drugi ne zavrijeđuju moju pozornost.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam pomodna Ifigenija ma štogod ti to značilo.

Ali u mom svijetu životinje su jednako vrijedne kao i ljudi i ne znam što ti tu nije jasno

I ne provodim ja vrijeme sa svojim psom jer mi je to hobi niti sam rodila djecu da bi mi bila hobi. Oni su moj život, moja svakodnevnica i takvo tvoje gledanje na temu mi je potpuno strano.

Mislim, izjednačiti psa sa slikanjem...

Bi li se ti uvrijedila da ja tebi kažem da si rodila djecu da ti ne bi bilo dosadno? Ono, čisto da imaš koga prošetati između dva obroka. Jer vidiš, ti si mene ovim gore postom baš povrijedila kad si životinje koje volim bez imalo zadrške proglasila sredstvom ispunjenja nekoh mojih hirova

Valjda si previše gledala red carpert i one puste modne mačke kojima su životinje poput modnog dodatka. A ima i onih kojima i djeca nisu ništa više. I jedni i drugi ne zavrijeđuju moju pozornost.
    Oprosti na uvredi glede slikanja i pasa (usput, volim slike pasa), ali nisi ti meni ništa odgovorila. Sve nekako mimo i okolo, pa kao zapravo si me uvredila i to.

Što je sa scenarijem spašavanja u zgradi ili na brodu? Da si spasim prvo mačku, ili tebe, ako vidim da se topiš? Ili tvoje dijete, nedaj Bože! Jel bi ti bilo drago da pustim svoju mačku i spasim tebe?

Ako je sve to relativno, da li da onda kalkuliram tko mi je simpatičniji, ti ili mačka, pa da donosim odluku na licu mjesta, i prema tome jesam li u PMS-u ili nisam?

Da li osjećaš negdje u dubinama da je ipak ispravno (a da ne imenujemo tko je vredniji ili nije) skočiti za djetetom, čovjekom ili starcem, ako se mora birati?

Inače, moja mačka je tako pametna, samo što ne priča. Užasno draga mačka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •