Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 160 od 160

Tema: Menstruacija nakon stimuliranog postupka

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nisam o tome razmišljala. ma ja to više ne mogu pratiti - ako ovo da, onda ono ne... ima smisla to što kažeš.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

cure moje ja sam ovaj mjesec bila u stimuliranom ciklusu primila 19 gonala folikulisu popucali 12dc i nije niti bilo transfera,inaće mjesečni ciklusi su mi skoro pa redoviti u sat znaći svakih 30 dana,poslje ovog stimuliranog ja sam danas nakon 23 dana od prošle menge ja danas procurila dali je to normalno,jer ovako mi nikada rano nije došlo, a stomak i kićma mi se raspadaju koda sam bila na kiretaži koliko me boli,neka netko i odgovori dali je to normalno

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure, jučer popodne sam procurila, poslje negativne bete i stimuliranog postupka.
    Jučer je bilo sve ok, ali noćas sam se probudila s užasnim bolovima. U životu mi nije tako bilo. Bolio me cijeli trbuh od jajnika pa na gore. Nisam se mogla namjestiti u krevetu. Probadalo me i u kičmi. Muž mi je pomogao da se dignem i odem na wc. Poslje toga me dizao s wc-a. Popila sam voltaren i bol se smirila. Sada opet osjećam da bi se bol mogla vratiti tim intenzitetom. Da sam se noćas mogla obući išli bi na hitnu.
    Sada ću vidjeti kako se bude razvijala situacija.
    Jo vidim da si i ti imala bolnu mengu.
    Zanima me jel to za zabrinuti se ili to tako mora biti?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

neznam niti sama ,ja znam ponekad imati bolne menge posebno ako ovuliram na jajniku gdje nemam jajovoda,nekada su bolovi jaki anekada se da izdržati,možda se samo čistimo ,ako te i sljedeća boli i ako si imala i prije bolne menge možda napraviti uzv da se vidi da nemaš neke vodene ciste jer i od toga znaju menge biti bolne

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni su menstruacije uvijek bolne, a ova je bila 100 puta bolnija. Nemam ciste i mislim da ovo ima veze sa stimulacijom.
    Sada je ok. Boli me i dalje, ali uobičajeno.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Pozdrav cure,imam jedno pitanje pa ako mi netko moze pomoci,naime prvu m. nakon stimuliranog postupka sam dobila tocno na dan,a sad mi ova druga kasni vec 5 dana,
    i nemam nikakav osijecaj da cu dobiti,neki dan me bolilo i mislila sam to je to ali jos nista
    ,pa me zanima dali je to normalno,inace su mi uvijek bile redovite svakih 30 dana.a sad samo cekam cekam da dobijem da mogu krenuti sa polustimuliranim.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Elena 85, a da napraviš testić na trudnoću?
    I meni su menge uvijeko k'o sat, a skoro pa po defaultu mi kasne pred postupak.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

ma nezelim se ni nadati da sam trudna ,a od negativnih testova na trudnocu sam
    alergicna,samo cekam da dobijem pa da krenem u postupak,ali vidim da nas ima dosta
    kojima kasni nakon stimuliranog,samo mi je cudno da je prva poslje postupka dosla
    u sat ,a sad ova zeza,hvala ti na odg.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    ma nezelim se ni nadati da sam trudna ,a od negativnih testova na trudnocu sam
    alergicna,samo cekam da dobijem pa da krenem u postupak,ali vidim da nas ima dosta
    kojima kasni nakon stimuliranog,samo mi je cudno da je prva poslje postupka dosla
    u sat ,a sad ova zeza,hvala ti na odg.
    ej pa i meni kasni druga menga poslije stimuliranog....a prva je došla normalno...

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    ej pa i meni kasni druga menga poslije stimuliranog....a prva je došla normalno...
    Sanda 1977 meni je kasnila 8 dana,i dosla je ,trajala normalno i sve ok,samo sto je dugo kasnila.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •