Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku

Mi smo mislili otić u sunce ali baš kako veliš, tko zna što će nam on reči i da li će opće reči da treba kakva terapija.
    Mi smo u sunce isli na UZV testisa ( jer je pvt urolog to preporucio ) i ne znam, jos na nekaj, iskreno - nit nam je sto novo rekao niti sto preporucio.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo u sunce isli na UZV testisa ( jer je pvt urolog to preporucio ) i ne znam, jos na nekaj, iskreno - nit nam je sto novo rekao niti sto preporucio.
    No super, a šta onda da radimo?? Ako nam nitko neće htjet prepisat te tablete za snižavanje TSH-a? Glupo mi je tražiti lučija to ako on kaže da je u redu.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Eventualno nam ostaje pričekati još odgovor dr. R. na forumu pa ako če on reći da bi trebalo intervernirati, otići kod njega. Jel može on prepisati terapiju ili...?
    I već smo se dogovorili da idemo i drugi mjesec vaditi TSH pa čemo onda nakon druge vrijednosti biti malo pametniji... Ne znam...

uglavnom hvala vam na savjetima i različitim stajalištima. Zbog toga smo u biti svi mi tu, da si pomažemo i olakšamo jedni drugima.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Matt, meni treba pomoc oko spavanja, ove tablete su ko da sam na drogi vec sedam dana a jedva hodam od umora. ma znas kaj, ja da sam na vasem mjestu narucila bi se kod R. i iskreno mu rekla sto me muci. kao sto sam i prije pisala, kod njega sam operirala polipe i on je vrhunski lijecnik. i najveci postotak uspjesnosti ima L. i R. pa sad sami zakljucite.Ja L. necu mjenjat jer on je prvi doktor koji zna kak se zovem cim me vidi i vec mi je pun kufer da dolazim na kontorle i svaki put doktor precitava moje povijesti bolesti jer se mora podsjetiti sto i kako..i svaki put su rekli drugacije. jedino L. zna tocno kaj planira i svaki put mi kaze isto, sad cemo ovak, pa ako ne ide ovak, onda onak. i tak je stvarno i bilo. Matt, imam ih 5 komada za sad, al ce boliti punkcija. a joj! auc!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, meni treba pomoc oko spavanja, ove tablete su ko da sam na drogi vec sedam dana a jedva hodam od umora. ma znas kaj, ja da sam na vasem mjestu narucila bi se kod R. i iskreno mu rekla sto me muci. kao sto sam i prije pisala, kod njega sam operirala polipe i on je vrhunski lijecnik. i najveci postotak uspjesnosti ima L. i R. pa sad sami zakljucite.Ja L. necu mjenjat jer on je prvi doktor koji zna kak se zovem cim me vidi i vec mi je pun kufer da dolazim na kontorle i svaki put doktor precitava moje povijesti bolesti jer se mora podsjetiti sto i kako..i svaki put su rekli drugacije. jedino L. zna tocno kaj planira i svaki put mi kaze isto, sad cemo ovak, pa ako ne ide ovak, onda onak. i tak je stvarno i bilo. Matt, imam ih 5 komada za sad, al ce boliti punkcija. a joj! auc!
    Opet nemožeš spavat?? Ajoooj. Ma daj!! 5 komada?? Pa to je super reakcija, tolko je moja draga imala na gonalima. Svaka čast...Kad je punkcija?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Matt, ne bi htjela rec kad je punkcija jer ak cu vristat ne mora bas cijeli forum znati da sam to ja. sram me.javim ti na poruku...e sad mi treba hrabrosti.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, ne bi htjela rec kad je punkcija jer ak cu vristat ne mora bas cijeli forum znati da sam to ja. sram me.javim ti na poruku...e sad mi treba hrabrosti.

Vidi je, već se probudila....

Ma hrabra si ti, u biti hrabri smo svi mi... I više nego smo mislili....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •