Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja volim ovaj forum, ali mislim da je utjecaj mmnogo veći nego što se ponekad želi priznati.
    Nekad količina postova jednostavno sakrije kvalitetu. Pa se onda umjesto stvarno potrebnoga antibiotika uzme neka kuglica.
    Jer mnogi tako rade, eno piše na forumu. Sigurno je to onda dobro.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cubana,nije do foruma.Do onog je ko umjesto antibiotika uzme kuglicu,jer nije dovoljno shvatio/la sustinu svega.
    Ono sto bih ja promjenila na forumu jeste reakcija starosjedioca na nove koji dodju.Dakle trebalo bi biti razumno da novi koji dodju nemaju svo znanje kao ovi starosjedioci,i tako bi trebalo prema njima postupati.
    A jok,ovdje novi kad dodju bivaju obasuti postovima onih koji se inace prepucavaju,tako da onaj novi ostane s upitnicima iznad glave.
    A s druge strane,zasto je problem da ovdje neko dodje u zelji da jos vise sazna i utvrdi svoju zelju za kucnim porodom?
    Zasto onda nije problem kad se neko odluci na bolnicki porod i raspituje se na drugom forumu,i dobija odgovore o istom?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Silan prvotno napisa Vidi poruku
    A jok,ovdje novi kad dodju bivaju obasuti postovima onih koji se inace prepucavaju,tako da onaj novi ostane s upitnicima iznad glave.
    A s druge strane,zasto je problem da ovdje neko dodje u zelji da jos vise sazna i utvrdi svoju zelju za kucnim porodom?
    ?
    ako je nova odlučna da rodi kod kuće, a zbunjena i s upitnicima iznad glave, onda je to svakako problem.
    ne doživljavam nekako martu, lutonjicu, punticu, blackberry, mikku... (viš kako se lista širi, pa da nije trend ) kao zbunjene, s upitnicima iznad glave radi prepucavanja oko pkk.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

deaedi, a koji će ti ta odgovornost kad se dogodi s*anje?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitaš načelno ili???

Mislim, pa svima je valjda jasno zašto se moramo ponašati odgovorno.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš tako cvijeto. Znam da nismo sve jednake, ali meni se promijenio život potpuno, iako nisam bila odgovorna. Nisam mogla znati. A tek da sam bila odgovorna? Mislim da mi ne bi bilo života...

No, ponavljam, svatko zna za sebe.

A ja ću i dalje, kad god vidim da netko želi kp, samo napisati na što sve treba misliti (koliko se sjetim), jer silno želim da nikome ne bude kao meni. I ako jedna mama i beba prođu na porodu dobro, zato što su tu pročitale na što da paze, ja sam svoje učinila.

Meni je priča od blackberry predivna. I ja bih voljela nešto takvo imati u svojoj prošlosti, ali ne mogu. Zato pišem. Onaj tko može i zna kako, neka rodi gdje hoće, naravno. No, smijem upozoravati, zar ne?

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja volim ovaj forum, ali mislim da je utjecaj mmnogo veći nego što se ponekad želi priznati.
    Nekad količina postova jednostavno sakrije kvalitetu. Pa se onda umjesto stvarno potrebnoga antibiotika uzme neka kuglica.
    Jer mnogi tako rade, eno piše na forumu. Sigurno je to onda dobro.
    Debeli potpis!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •