Stranica 65 od 149 PrviPrvi ... 1555636465666775115 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,201 do 3,250 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I ja isto mislim da je najbolje reći zbog čega su izostanci. Jednostavno ih je previše da bi se to moglo pravdati na ijedan drugi način, a da ne budeš ful čudan svojim kolegama i šefu . Kod mene se ispostavilo da i šef moje šefice ima istu situaciju i eto, naišla sam na 100%-tno razumijavanje. Vjerujem da sigurno ima situacija da biti iskren nije naj opcija - npr. strah da se ugovor na određeno neće produžiti ako poslodavac otkrije da pokušavate ostati u drugom stanju ili nešto slično, al' onda baš i nema neke dvojbe...šutiti i pokušati što bolje zakamuflirati izostanke .

Snekica, sretno!!!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Snekice draga nek vam je sa srećom!!!

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Snekica sretno......
    Lucija mi sad moramo napravit dodatne imunološke pretrage, koagulogram i kariogram (valjda sam dobro napisala) i onda u 5 mjesecu idemo u postupak.....ne znamo još u kakav - ovisno o zakonu....

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tantolina prvotno napisa Vidi poruku
    Snekica sretno......
    Lucija mi sad moramo napravit dodatne imunološke pretrage, koagulogram i kariogram (valjda sam dobro napisala) i onda u 5 mjesecu idemo u postupak.....ne znamo još u kakav - ovisno o zakonu....
    Ajde nek vam je sa srećom, tko zna možda se opet sretnemo tamo!!

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Drage moje Riječanke,
    i ja sam bila u postupcima u riječkom KBC-u 3X bezuspješno, pa sam odlučila u Ljubljanau i tamo ostala iz prve i imam sina od 19 mjeseci, sad sam bila na FET-u koji nije uspio, pa me zanima sada kada bi se vratila u Ri, kakav bi bio postupak da opet krenem.
    Inače Vas stalno čitam i nadam se zajedno s vama za puno plusića.

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A prvo bi trebala na konzultacije, zoveš 658 254 pa se naručiš, onda će te morati svu dokumentaciju prikupiti naravno i nalaze ne starije od 6 mjeseci.
    Sjećam te se Magi7 i želim ti sreću!!

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hvala lucija83 i ja se sjećam tebe kada si nam rekla da je prvi ivf uspio. Vidim i ti si u borbi za drugo Lijepo. Nego, za te konzultacije trebam uputnicu jel da? Bila sam kod docentice, a sada bi kod Vlašića, nadam se da je to moguće.

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imaš pp Magi7!

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo ja sam se upravo naručila kod dr. Vlašića za 20ak dana. Prvi korak je napravljen! Sad idemo dalje!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Iako bi voljela da nas je manje, volim vidjeti da se zahuktava na humanoj!
    Curke sretno!

Ja čekam novi zakon, pa onda...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala vam, cure moje! Za endić ne pijem još ništa osim matične mliječi i prenatala, a od sutra ili najkasnije preksutra krećem s ananasom. Pa šta bude! muka mi je već od 35 vrsta vitamina, minerala, sokova, biljaka, čajeva... Sad sam si pripremila Andol100 za nakon ET (ako i dođe do njega) i to je sve! Biti će šta mora biti i gotovo! (uh, kako sam jaka na tipkanju... )

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tko od vas je bio na HCG-u u Rijeci? Kako to izgleda? Da li se to radi sa ultrazvukom ili pomoću rtg-a? Koliko traje? Da li se sve radi u jednoj prostoriji? Jer sam na nekom forumu procitala da su zenu vodili na kolicima do neke druge prostorije.. Pojma nemam.. A sto se tice boli... uf, to me strah i pitat!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo da vam se kratko javim, ne stignem na žalost puno čitata pa nisam baš u toku al svima vam želim sve najnaj i da što prije dođete do cilja!!

Ja sam radila HSG u Ri, dolje na humanoj te zaprime, smjeste u sobu, presvučeš se i čekaš, dođu po tebe i sa sestrom prošetaš u spavaćici do stare zgrade u kojoj rade rengen odmah u prizemlju, tamo to obaviš i vratiš se natrag istim putem!Meni nije bilo jako bolno, nije ugodno malo zaboli kad krene ta tekućina al onda je ok i bude brzo gotovo!Mislim da jače boli ako su jajovodi začepljeni!
    Tako je bilo prije dvije godine!

Cure šaljem vam veliki pozdrav!Drž te se!!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Bravo sneki nadam se da se vidimo u nedjelju po mojim planovima...danas bila prva folikulometrija,bio dr.Manestar-super je i u srijedu opet!hajde da na kraju i skupa budemo u rađaoni,he,he....

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Lalala prvotno napisa Vidi poruku
    Tko od vas je bio na HCG-u u Rijeci? Kako to izgleda? Da li se to radi sa ultrazvukom ili pomoću rtg-a? Koliko traje? Da li se sve radi u jednoj prostoriji? Jer sam na nekom forumu procitala da su zenu vodili na kolicima do neke druge prostorije.. Pojma nemam.. A sto se tice boli... uf, to me strah i pitat!
    Bila sam na UZV HSG-u u Rijeci, lani u 9. mjesecu. Sve se radi u jednoj prostoriji. Ne traje dugo, možda 5 minuta...
    Izgleda kao običan ginekološki pregled samo što ti uvedu cijevčicu kroz cervix kroz koju puste kontrastnu tekućinu. Taj dio boli jer tekućina širi maternicu. Osjetiš neki bolni pritisak. Ako se baš bojiš, možeš popiti tabletu protiv bolova pa će biti lakše. Ja nisam popila ništa, mogu reći da je u jednoom trenutku boljelo dosta, ali taj pritisak brzo popusti i preživi se . Moji jajovodi su ispali prohodni tako da ne znam kako izgleda propuhivanje jajovoda.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam isto bila na UZV HSG-u u 6. mj. prošle godine. Osjetila sam dolje kako se sve puni tekućinom , mislila sam da je doktor pustio kontrast samo u jednu stranu, i da tek slijedi druga, a sve je već bilo gotovo. Ne mogu reći da me bolilo. Ali bilo je sve prohodno, pa možda zato.

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

i mene je hsg malo bolio dok mi je dr V. puštao kontrast unutra ali je srećom kratko trajalo, jajovodi su bili prohodni.
    Moja m je ovaj put došla jučer umjesto u utorak tako da sa decapept.počinjem 25.2.

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajde, malo ste me utješile! Sada se više ne bojim toliko! Iako, još uvijek ne znam da li ću to morat radit, jer ne znam koji postupak će doktor predložit.. Ali volim biti spremna! Još nešto, da li ste radile hsg kod Vlašića?

Imam jedno pitanje vezano uz spermiogram.. Da li rade i morfologiju spermija.. Jer sam čula od jedne cure da nikada nije morfologija pisala kad su spermiogram radili.. A mi smo privatno radili, i osim sporih, loše su morfologije... A sad ponavljamo u bolnici. Da li se kod takve dijagnoze rade inseminacije ili se odmah ide na ivf?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vulkan, pratimo se! Ti si u nedjelju gore?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Snekica sve najbolje ti želim!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bebica lijepo da si se javila, vjerujem da ne stigneš zbog slatkih briga...nadam se da si sretna i da uživaš sa svojom srećicom

vulkan drago mi je da ti je bio dr.Manestar i da si zadovoljna, je čini mi se da od svih ovdje jedino sam ja kod njega! Kako tvoji folikulići,ima li ih?

kiki sutra punkcija..... sretno i javi kako je prošlo
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 06.02.2012. at 23:02

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo cure,punkcija gotova,ja se za nju pripremala danima a na kraju mogu reći da nisam osjetila nikakvu bol,tako sam ostala iznenađena i sretna
    jedan folikulić jedna js,sad čekat petak i nadati se....
    snekice,vulkan sretno !

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Prijavljujem punkciju u četvrtak rekla je dr.s. da je endometrij vrhunski, šta god joj to značilo p.s. prva mi je punkcija, ali ja sam bila na samo jednom menopuru tako će biti par jajnih, rekla mi je dr. da ona ne bi inekciju voltarena prije, a i ja mislim da bi mogla možda samo s tabletom? šta mislite iskusne curke? pozdrav svima

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

butterfly, je, nemam više vremena ko kad sam ležala i čuvala trubušić!!Sad je stalno nešto iako je Dora jako dobra, spava, jede, smijulji se i tako u krug!
    Bacim ja oko tu i tamo i na brzaka pročitam šta ima kod vas iako sve nešto na preskok!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj dola prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem punkciju u četvrtak rekla je dr.s. da je endometrij vrhunski, šta god joj to značilo p.s. prva mi je punkcija, ali ja sam bila na samo jednom menopuru tako će biti par jajnih, rekla mi je dr. da ona ne bi inekciju voltarena prije, a i ja mislim da bi mogla možda samo s tabletom? šta mislite iskusne curke? pozdrav svima
    meni ti injekcija voltarena uopće nije djelovala, osim što me je s oproštenjem više boljela rit nego aspiracija. moguće zato što su mi unutar 15 min dale injekciju sestre, pa to očito nije bilo dovoljno da djeluje.
    ja sam večer prije punkcije i jutro prije punkcije uzela čepić voltarena i to zato što sam čitala da pomaže u odgađanju pucanja folikula. ovisi koliki ti je prag boli, nekada je doktorima lakše reći da ti ništa ne treba, ali samo ti ćeš biti na tom stolu pa si olakšaj.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Bebica_2 prvotno napisa Vidi poruku
    butterfly, je, nemam više vremena ko kad sam ležala i čuvala trubušić!!Sad je stalno nešto iako je Dora jako dobra, spava, jede, smijulji se i tako u krug!
    Bacim ja oko tu i tamo i na brzaka pročitam šta ima kod vas iako sve nešto na preskok!!
    bebica samo se javi s vremena na vrijeme da ne brinemo i da znamo da ste dobro...meni je puno pomogla tvoja priča dok sam bila u postupcima, pa se nadam da će sada moja drugim curama. a kad rodim živo i zdravo, doći će neke nove trudničice na naše mjesto....

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    evo cure,punkcija gotova,ja se za nju pripremala danima a na kraju mogu reći da nisam osjetila nikakvu bol,tako sam ostala iznenađena i sretna
    jedan folikulić jedna js,sad čekat petak i nadati se....
    snekice,vulkan sretno !
    što reći, pa sve super zvuči....dovoljan ti je jedan savršen hrabrić/hrabrica!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

thinkpink, mislila sam kako sam naručena u 8, popiti jedan voltaren rapid oko 7.30, da mi počne djelovati..te voltarene imam doma, ali mislim da sve sad ide na recept, pa i ti čepići, a kažu da su čepići bolji? valjda imaju i oni nekih tableta za udijeliti na humanoj

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

sretno kiki

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

thinkpink, mislila sam kako sam naručena u 8, popiti jedan voltaren rapid oko 7.30, da mi počne djelovati..te voltarene imam doma, ali mislim da sve sad ide na recept, pa i ti čepići, a kažu da su čepići bolji? valjda imaju i oni nekih tableta za udijeliti na humanoj
    iskreno, moguće da ti sestre počnu govoriti da ti ništa ne treba....mislim ti sama najbolje znaš, ja sam na prvu punkciju išla bez ičega /1 folikul/, drugi postupak injekcija voltarena / 2 js /, bolilo kao i prvi put X 2.

treći postupak bila malo mudrija bez pitanja čvrknula lijekove /1 js/, prilično mi je opustilo mišiće trbuha i maternice, inače sam uvijek uzimala voltaren čepiće za mensturalne bolove pa sam znala unaprijed kako mi djeluju. isto boli, ali ja sam svaki put za 3 minute bila na nogama....tako da....sve smo preživjele......

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

opa u našoj maloj klinikci se zahuktava..neka neka, pratim vas. Jesu li gužve ili onako standardno?Dola, super za endometrij! Jesi što koristila da ga podebljaš? Priča se po forumu o cikli i ananasu pa me stvarno zanima jel to pali? Kiki, sretno u petak! Krećem drugi tjedan s folikulometrijom pa vam se javim. Sretno svima u postupcima!!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    opa u našoj maloj klinikci se zahuktava..neka neka, pratim vas. Jesu li gužve ili onako standardno?Dola, super za endometrij! Jesi što koristila da ga podebljaš? Priča se po forumu o cikli i ananasu pa me stvarno zanima jel to pali? Kiki, sretno u petak! Krećem drugi tjedan s folikulometrijom pa vam se javim. Sretno svima u postupcima!!!
    nemam pojma da li djeluje, ali ja sam bila godinu dana na tome , nikada doktor nije kometirao endometrij, a ja nisam nikada pitala, valjda je bio ok. i ciklu i ananas sam konzumirala svježe. ciklu u soku, a ananas bi jela dok mi ne bi došlo slabo.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    nisam pila ništa, nalijevam se jedino domaćim stolisnikom ali to ionako radim po zimi jer mi je mjehur slaba točka thinkpink, imaš pravo, sve se to preživi, malo paničarim jer mi je prvi put, pa mi je lakše pitati za savjet,uvijek se nešto korisno sazna od vas cura

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala cure,evo tako mi je sve nekako lijepo krenulo da se nadam da će i tako završiti
    dola sretno na punkciji..

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kiki30 - jedna, ali vrijedna!

dola - endometrij je vrlo bitan, samo neka se on deblja... Što se tiče folikula, par ti je sasvim dovoljno, ionako se ne oplođuje više od 3 JS. Popij ti tabletu, od injekcije će te samo bolit guza, a nikakav efekt nema, tko god ju je dobio ništa se bolje nije osjećao. Ja popijem i 1 normabel, malo za opuštanje mišića...
    Posljednje uređivanje od tigrical : 07.02.2012. at 12:26

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    kiki30 - jedna, ali vrijedna!

dola - endometrij je vrlo bitan, samo neka se on deblja... Što se tiče folikula, par ti je sasvim dovoljno, ionako se ne oplođuje više od 3 JS. Popij ti tabletu, od injekcije će te samo bolit guza, a nikakav efekt nema, tko god ju je dobio ništa se bolje nije osjećao. Ja popijem i 1 normabel, malo za opuštanje mišića...
    imam doma apaurin, to je slično kao normabel, pa možda i to trknem ma ni ne brine me toliko koliko će biti JS, nego da li će biti uopće koji spermij, jer kao što se vidi iz potpisa mi tu imamo problem...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo, da se i ja javim. Bila danas na prvoj folikul. i folikul već 15 mm (7 dc). Mislim da otkad pohodim te hodnike nije bilo veće gužve od današnje. Uglavnom , sutra moram opet na uzv, rekao doktor da je ovo opet kratki ciklus, i da će punkcija biti petak, najkasnije subota. Ali njega nema, rekao je da će bit njegov kolega. Misli na Manestra, jel da? Kakav je on na punkciji? Šta ste vi pile utrogestan odmah nakon punkcije? Ili nakon transfera?

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, da se i ja javim. Bila danas na prvoj folikul. i folikul već 15 mm (7 dc). Mislim da otkad pohodim te hodnike nije bilo veće gužve od današnje. Uglavnom , sutra moram opet na uzv, rekao doktor da je ovo opet kratki ciklus, i da će punkcija biti petak, najkasnije subota. Ali njega nema, rekao je da će bit njegov kolega. Misli na Manestra, jel da? Kakav je on na punkciji? Šta ste vi pile utrogestan odmah nakon punkcije? Ili nakon transfera?
    hej njoka! i ja sam danas bila i zaista je bilo ljudi za nevjerovati neka me cure isprave, ali mislim da su utrogestani za nakon transfera

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Utrogestan se stavlja nakon transfera, netko ga pije ja sam si ga vaginalno stavljala.
    Nina32 sretno!!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

onda moguće već sutra navečer štoperica. kolega je dr M, bio je meni dosta puta na folikulometriji, jako je korektan, u dobrim si rukama. na punkcijama sam bila jedino kod dr V.
    utrogestan ti odmah na transferu stavi doktor i onda tek krećeš. takva je barem praksa kod dr V. i daj si odmah uzmi neku folnu kiselinu ako već nisi, to vrijedi i za sve ostale cure.
    ja sam na početku svakog postupka krenula sa Centravit Prenatalom, vitamini i omega /ima i folne/, ali nakon potvrđene trudnoće mi je moj soc gin odmah prepisao Folacin od 5 mg, jednu na dan. još malo pa prestajem sa njim i vraćam se na Prenatal

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja sam do sada uvijek uzela jedan voltaren i normabel, i to tek kad sam došla u čekaonu i procijenila koliko ću morat čekat da mi ne prestane djelovati. Bila sam naručena u 8.30 a čekala do 9.30,tako da sam bila popila oko 9 u nadi da će mi djelovat kad bude trebalo.Na moju sreću sve sam junački izdržala (9js), bez problema. Bio mi je na punkciji moji dr.Manestar, stvarno je super. Budi hrabra i držimo fige da sve prođe u redu i da se plivači probude....sretno

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

meni je bio dr.Manestar na punkciji, a on je i moj mpo dr. Ne brini ništa, u dobrim si rukama. Ja sam samo željela da ne dođem u ruke dr.S, jer za nju od nikog do sada nisam čula riječi hvale, što se punkcije tiče...Super za folikule,još će oni rasti. Utriće sam dobila nakon transfera, možeš ih uzet sa sobom pa ti ih on odmah i stavi, stavljaju se 2kom.3puta na dan.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala cure,evo tako mi je sve nekako lijepo krenulo da se nadam da će i tako završiti
    dola sretno na punkciji..
    super vijesti,i naravno kako si i sama rekla želim ti da se tako i završi...držim fige!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Šta se tiče punkcije meni je dr. V (stari) reko da kad dođem nek kažem sestri da mi da inekciju Voltarena i ja sam tako napravila iako su komentirale joj ma šta će ti ma bolje ne al ako baš hoćeš dobro i dale su mi al mi nije baš puno pomogla (bolilo me za poludit al to je tako individulano - imala sam 11 stanica)

Thinkpink baš mi je drago šta je moje iskustvo barem nekom pomoglo, nije baš najbolja priča al ipak ima sretan kraj!Tako da cure slobodno pitajte kad stignem pišem vam ja!
    I naravno preporučam dr. V. A kad se preselite na koji kat više i kad budete čekale svoje pikulice i tamo vam mogu o puno toga ispričat od doktora do svega ostalog.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bebica meni ti je ovdje smetalo što se trudnice uopće nisu javljale, imala sam osjećaj kao da smo sve u bezuspješnim postupcima...i u bolnici sam samo upoznavala cure sa dugim mpo stažom i sa velikim problemima. ja bih stvarno tako rado i od srca da se svima što prije ostvare snov.

nadam se da ostale cure ne smeta što se ja kao trudnica sada javljam, kažite mi slobodno ako vam je to kontraproduktivno.

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

thinkpink..ja sam se prije cesce javljala a sad jednostavno ne stignem..tu i tamo skocim na rodu i pogledam forum..bas nemam vremena..maleni mi je imao velike gricice skoro 3.5mj..bila sam van sebe..plakao je non-stop..pa sad su krenuli zubici..pa prehlada..pa stalno nesto..ja vas pratim povremeno ali kad mi je stigla bebica sve se promjenilo..jako je zahtjevna i dosta sam posvecena samo njoj..

svima od srca zelim da ostanete sto prije trudne..pozdrav veliki..

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mayica01 prvotno napisa Vidi poruku
    thinkpink..ja sam se prije cesce javljala a sad jednostavno ne stignem..tu i tamo skocim na rodu i pogledam forum..bas nemam vremena..maleni mi je imao velike gricice skoro 3.5mj..bila sam van sebe..plakao je non-stop..pa sad su krenuli zubici..pa prehlada..pa stalno nesto..ja vas pratim povremeno ali kad mi je stigla bebica sve se promjenilo..jako je zahtjevna i dosta sam posvecena samo njoj..

svima od srca zelim da ostanete sto prije trudne..pozdrav veliki..
    Potpisujem .....

I ja vas pratim ...ali ne stignem baš pisat.... a najgore mi je kada krenem pisat post, a mala zaplače i ne stignem završit.... i tako par puta i odustala....
    Posljednje uređivanje od mravak : 08.02.2012. at 17:09

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

evo ja danas bila na 2 folik.sve ok,folikuli rastu...bio mi je dr.Manestar jer Vlašića nema do ponedjeljka,čini mi se ok!jedino što sam primjetila je da ima puno cura koje idu kod profesorice S.
    Sneki mislim da ću biti gore u nedjelju,ostalim curama želim da sve prođe ok!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Uuuu, V. nema u nedjelju ? Valjda će biti sve ok. Taman sam se navikla na dr. V.! ali dobro ajde, valjalo bi i dr. M. da upoznam! Vulkan, vidimo se gore u 8? Ti si na punkciji?
    Posljednje uređivanje od Snekica : 09.02.2012. at 09:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •