-
Osoblje foruma
Katastrofa!
Ja sam također ratovala sa ZABA-om iz sličnih razloga, a zadnji krik i bijes mi je bio kad sam izgubila karticu deviznog računa: sve sam uredno prijavila, naplatili su mi 5 i nešto € kao naknadu za izdavanje nove, ali taman kad sam je došla podići, poslovnica se zbog preuređenja zatvorila, a mene su uputili u susjednu poslovnicu gdje me kakti čeka kartica. Međutim kartice nije bilo jer se u preseljenju zametnula... nije žurba neka navratim za neko vrijeme. To vrijeme mi se otegnulo, pa sam došla tek poslije 6 mj.. A kad tamo - šipak. Moram ponovno potegnuti postupak izdavanja jer je baš prošlo 6 mjeseci (poslovnica se i dalje preuređuje!) i kartica je automatski poništena. Opet mi skinu 5€ za izdavanje nove, i kad dođem za par tjedana po nju opet ju ne mogu naći jer sam klijent one druge poslovnice pa im se kartica zagubila, pa neka navratim kroz neko vrijeme...
.
Inače, Cubana, ja sam se skinula s Lepeze - precizno sam usporedila mj. i godišnje naknade svake usluge koju imam (trenutno tekući, devizni, e-zaba i MC) sa cijenama koštanja Lepeze i shvatila da mi se puno više isplati uzeti samo onog Platnog asistenta za 20kn/mj. Čak i kad platim punu godišnju naknadu za MC (koji nije u tom asistentu), opet mi je jeftinije nego da im cijelu godinu dajem 600-700kn godišnje za lepeze.
Ne moram ni reći da me službenici svaki put na šalteru uvjeravaju da je skroz promašen potez što ih nemam...neki dan je jedna uzviknula iznenađeno - Pa vi uopće nemate M-banking!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma