Pokazuje rezultate 1 do 50 od 118

Tema: Tema za novinare- ZABA- pljačka ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jesam li dobro pokopcala da imam pravo na 15 placanja preko e-zabe bez naknade, uz lepezu od 60 kn?!
    doslovno svaku transakciju preko e-zabe mi naplate, osim prebacivanja na racune unutar zabe.

i vaznije, ako izracunam da mi se lepeza ne isplati i ukinem ju a u zabi imam stambeni kredit, sto se dogada s kamatom?

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    i vaznije, ako izracunam da mi se lepeza ne isplati i ukinem ju a u zabi imam stambeni kredit, sto se dogada s kamatom?
    Mislim da ti lepeza (ili bez nje) nema veze s kamatom na stambeni kredit (barem nama nije porasla kad je mm prešao na asistenta), ali koliko se sjećam da ti je u platnom asistentu veća kamata na dozvoljeni minus nego u lepezi.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    jesam li dobro pokopcala da imam pravo na 15 placanja preko e-zabe bez naknade, uz lepezu od 60 kn?!
    doslovno svaku transakciju preko e-zabe mi naplate, osim prebacivanja na racune unutar zabe.
    meni ne, kad plaćam mi napišu da transakcija tj. provizija košta npr. 2 kune, ali ako imam ugovoreno da ne plaćam onda mi se neće pridodati računu - tako i bude

upozori me, ali ne skinu se novci na kraju

čekam zibbu da vidim kako da pređem sa tih 60,00 kuna na platnog asistenta za 20,00

imam samo net bankarstvo i to me jedino zanima - ali tada ću plaćati ovu proviziju po uplatnici jel tako?

ima li to prelaženje ikakve veze sa minusom ili će ostati isti?

ja sam sad nakon 2 godine što sam na porodiljnom saznala da imam pravo kroz cijelo vrijeme porodiljnog imati onaj stari ( naravno veći ) minus jer sam sad na 1600,00 kuna naknade i smanjuju mi ga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •