Pokazuje rezultate 1 do 50 od 122

Tema: odgoda upisa u skolu - iskustva

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    leonisa, mislim da ti nalazi nemaju neke veze jer ne govore ništa osim da je dijete vježbalo do prohodavanja. ali zato nalazi logopeda/defektologa/psihologa imaju težinu. najbolje ti je pronaći iskustva roditelja koji su prošli kroz dotičnu ambulantu školske medicine da vidiš kako dr. diše (možeš pitati i medicinsku sestru koja tamo radi). u kojem je mjesecu malena rođena?
    23.03. granica.

imam dva posjeta psihologu za vrijeme njene adaptacije u vrticu na koje smo bili poslani od strane vrtickog psihologa.
    misljenje tete koja je s njom od pocetka da ju treba odgoditi bez obzira sto cita i mala i velika slova, sto pise, ima finu motoriku, ali jednostavno emocionalno nije zrela i sklona je povlacenju u sebe. rijeci tete koje potvrdjuju moje misljenje.

ne znam kome i kako to verbalizirati. jer nije da zelim odgodu samo zato da bi se godinu dana duze igrala.
    problem je sto je ona pocela govoriti da ona bi u skolu, iako nije svjesna sta je to uopce, jer od njih 30 u grupi 22 ih ide ove godine.

da. tesko mi je naci druge roditelje s iskustvom iz kvarta jer je vrtic u drugom kvartu od onog u kojem zivimo i di ce u skolu te ne poznam nikog. osim alex, ali oni nisu odgadjali
    Posljednje uređivanje od leonisa : 09.02.2012. at 14:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •