Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Mondu, nema ni moje pkk priče na forumu. Nekim je ženama porod važno iskustvo, nekima nije. Otvorila se tema gdje je žena pitala za iskustva onih koje su rodile doma pa smo napisale, neke od nas. To da to nekog toliko živcira da se osjeti virtualno hejtanje je samo nuspojava koju mi nismo tražile, ali smo dobile

Beti, i moja baka je govorila slično, "žena je 40 dana nakon poroda s jednom nogom u grobu". Znale su se itekako čuvati od babinje groznice (puerperalne sepse)

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    ako ne voliš čitati priče sa poroda, tada nemoj (ja ih npr.- ne čitam).
    Ali ako te posebno živciraju kućni porodi, onda je vrlo izgledno problem u tebi, a ne u lokaciji.
    Ja o jednom,ti o drugom...ne znam, jos jedino crtat mogu.

Ne kužim, kaj sad nebi smjeli ni čitati, ako nismo istomišljenici jer nedo Bog da netko kaže da mu to nije nis posebno i da se to radi vani iz jednostavnih računica, jefiniije je da žena doma rađa, no da je u bolnici 5 dan, odnosno tam bogati idu rađat u bolnice.

Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
    Mondu, nema ni moje pkk priče na forumu. Nekim je ženama porod važno iskustvo, nekima nije. Otvorila se tema gdje je žena pitala za iskustva onih koje su rodile doma pa smo napisale, neke od nas. To da to nekog toliko živcira da se osjeti virtualno hejtanje je samo nuspojava koju mi nismo tražile, ali smo dobile

Beti, i moja baka je govorila slično, "žena je 40 dana nakon poroda s jednom nogom u grobu". Znale su se itekako čuvati od babinje groznice (puerperalne sepse)
    Kaj bi ikog hejtala, đizs..al ja kad recimo čitam porod od I.P.Š mislim, stvarno...to mi je teško prenemaganje, fotografi, orgazmi, ono bajka
    Posljednje uređivanje od Mondu : 11.02.2012. at 21:46

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja o jednom,ti o drugom...ne znam, jos jedino crtat mogu.

Ne kužim, kaj sad nebi smjeli ni čitati, ako nismo istomišljenici jer nedo Bog da netko kaže da mu to nije nis posebno i da se to radi vani iz jednostavnih računica, jefiniije je da žena doma rađa, no da je u bolnici 5 dan, odnosno tam bogati idu rađat u bolnice.

Kaj bi ikog hejtala, đizs..al ja kad recimo čitam porod od I.P.Š mislim, stvarno...to mi je teško prenemaganje, fotografi, orgazmi, ono bajka
    aha, smo te priče o kućnima smetaju.
    Iako se ne bih složila da se radi iz računice, nego zato što se poštuje pravo izbora žene o mjestu poroda (ok, ako se sistem malo ušpara , a korisnici zadovoljni- to je samo dobro).
    Posljednje uređivanje od sirius : 11.02.2012. at 21:55

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    ...to mi je teško prenemaganje, fotografi, orgazmi, ono bajka
    Meni je npr strasno cinjenica da zena mora povuci veze vezice i placati ovako i onako (materijalno ili nematerijalno) da bi si osigurala dobar tretman u javnom rodilistu, odnosno da ako netko dovoljno visoko kotira da moze koristiti javnu instituciju kao nacin da privatno (tipo plati za bolji tretman, uzv, spesl neki pregled plavom kuvertom) zaradi sa strane radeci posao za kojeg je posteno placen(a) iz drzavne blagajne. I nitko se na forumu ne javlja i kaze kako je to lose i kako se na te novce ne placa

A to sto netko doma napravi sto je nju volja, to mi je cist ok. Tvoja kucica, tvoja voljica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •