-
Bila sam u slicnoj, skoro pa i istoj situaciji, jedina razlika je sto je moj izlazio na terenu pa nikad nisam znala da li je stvarno u sobi kako kaze ili me zove iz wc-a neke birtije. Lagao je dosta, povjerenje nam je u jednom trenu bilo na nuli. I isto tako, od razgovora nista, ili suti ili se okrene i ode. A ja ludim, vicem, placem i molim. Od toga nista! On me uzimao zdravo za gotovo, ja sam doma, brinem za djecu, on kad dode ima skuhano i oprano i sta mu fali? Njegov zivot se nimalo nije promjenio s dolaskom djeteta, on kad je otisao na teren imao je svoj drugi zivot tamo, i ponasao se kao razuzdani osamnaestogodisnjak. Pa sam prestala kvocat, jednostavno sam usutila. Zadnje sto sam mu "kvocala" bilo je ovako; Imas 30+ godina, zenu i djecu, ili se ponasaj u skladu s godinama i obavezama ili idi svojim putem gdje te niko nece sputavat u izlascima, pijancevanju i svemu ostalom sto te, ocito, veseli. Eto, to je bilo zadnje sto sam mu rekla. I usutila. Poslje, kad bi izasao ili napravio nesto sto nije u redu, ja nisam rekla ni A, on je dosao s terena, ja sam mu ostavila djecu i otisla na kavu, zbog sebe, ne zbog inata. Kad bi bila ljuta na njega samo sam sutila, odgovarala mu sa da i ne. I njemu je dosadila takva atmosfera pa je sam poceo potencirat razgovore, sto je za njega ravno 8. svjetskom cudu. I sad je bolje, puuuno bolje, nije to doslo preko noci. Ali ja sam puno sretnija i zadovoljnija osoba. Povjerenje nam je jos uvijek naruseno ali pomalo se vraca, da li me varao u tom teskom periodu ne znam, Iskreno, ni ne zelim znati. Ni ne razmisljam vise o tome. To ide na njegovu dusu. Ja sam najbolja mama svojoj djeci, njemu sam najbolja zena sto mogu biti. Ako mu to nije dovoljno nek ide, ja ga necu sprijecit.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma