Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: kakve su vaše male Vagice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Javlja ti se jedna odrasla Vaga - niti sam mirna, još manje tiha ili povučena. Ali važem sve i svašta cijeli život.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    Javlja ti se jedna odrasla Vaga - niti sam mirna, još manje tiha ili povučena. Ali važem sve i svašta cijeli život.
    Evo, ja isto ovako! Sve samo ne tiha i povučena....i mirna. Pa ja mislim da izludim i osobu u busu do koje sjedim koliko se vrzmam na onom stolcu i furt nekaj kopam, tražim, namještam...
    Vage se vole gledati, jako su tašte...vole lijepo i skladno! Ako te zanima nekaj osim ponašanja.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, ja isto ovako! Sve samo ne tiha i povučena....i mirna. Pa ja mislim da izludim i osobu u busu do koje sjedim koliko se vrzmam na onom stolcu i furt nekaj kopam, tražim, namještam...
    Vage se vole gledati, jako su tašte...vole lijepo i skladno! Ako te zanima nekaj osim ponašanja.
    Ne bi nikada rekla da si Vaga, kaže Vaga.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja imam malu vagu. Prekrasno, dobro i lako odgojivo dijete. Sad je to već curica, a lickanje pred ogledalom je počelo već s tri godine.
    Pitanje -"Jesam li raščupana?" (kod nje je to zapravo- je li svaka dlaka na svom mjestu)
    postavlja se i kad se ide igrati u dvorište.

Češće me izludi s tim uređivanjem jer se po zadnjoj modi i bez ikakve mrljice treba spremiti i za u šumu, park, ispred kuće...bilo gdje.

Kao i vječno vaganje i postavljanje pitanja -koji ti je crtež ljepši, je li ovo bolje ili ovo...uvijek neko dvojstvo i uspoređivanje (i neusporedivih) stvari.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vage se vole gledati, jako su tašte...vole lijepo i skladno!
    O, da - točno u potpunosti!
    I nije mi pravo kad nije po mojem - pa radim sve da ipak bude onako kako sam si zacrtala!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ne znam zašto mi nije pušten zadnji post, uglavnom... da me se krivo ne shvati... u iščekivanju sam jedne male vagice i valjda me hormoni pucaju pa se zamaram tim glupostima (mislim na horoskopski znak jelte )
    da, bojim se da bude mirno, povučeno, nesnalažljivo... kako li će preživjeti u ovom surovom svijetu i tak, sve u svemu same happy thoughts
    nemojte me samo krivo shvatiti...
    p.s.kaj je najbolje znam dosta vaga i sve do jedne su fakat ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •