Javlja ti se jedna odrasla Vaga - niti sam mirna, još manje tiha ili povučena. Ali važem sve i svašta cijeli život.
Javlja ti se jedna odrasla Vaga - niti sam mirna, još manje tiha ili povučena. Ali važem sve i svašta cijeli život.
Evo, ja isto ovako! Sve samo ne tiha i povučena....i mirna. Pa ja mislim da izludim i osobu u busu do koje sjedim koliko se vrzmam na onom stolcu i furt nekaj kopam, tražim, namještam...
Vage se vole gledati, jako su tašte...vole lijepo i skladno! Ako te zanima nekaj osim ponašanja.
Ja imam malu vagu. Prekrasno, dobro i lako odgojivo dijete. Sad je to već curica, a lickanje pred ogledalom je počelo već s tri godine.
Pitanje -"Jesam li raščupana?" (kod nje je to zapravo- je li svaka dlaka na svom mjestu)
postavlja se i kad se ide igrati u dvorište.
Češće me izludi s tim uređivanjem jer se po zadnjoj modi i bez ikakve mrljice treba spremiti i za u šumu, park, ispred kuće...bilo gdje.
Kao i vječno vaganje i postavljanje pitanja -koji ti je crtež ljepši, je li ovo bolje ili ovo...uvijek neko dvojstvo i uspoređivanje (i neusporedivih) stvari.
ne znam zašto mi nije pušten zadnji post, uglavnom... da me se krivo ne shvati... u iščekivanju sam jedne male vagice i valjda me hormoni pucaju pa se zamaram tim glupostima (mislim na horoskopski znak jelte)
da, bojim se da bude mirno, povučeno, nesnalažljivo... kako li će preživjeti u ovom surovom svijetu i tak, sve u svemu same happy thoughts
nemojte me samo krivo shvatiti...
p.s.kaj je najbolje znam dosta vaga i sve do jedne su fakat ok