Pokazuje rezultate 1 do 50 od 293

Tema: tibetanska gljiva i kefir

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Je. Jedino što joj nakon mlijeka treba nekoliko generacija da postane prozirna.

  2. #2
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Postovi
    4,570

    Početno

    Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Je. Jedino što joj nakon mlijeka treba nekoliko generacija da postane prozirna.
    A ta prozirnost ima neki utjecaj ili je to samo stvar estetike?

  3. #3

    Datum pristupanja
    Jul 2011
    Postovi
    107

    Početno

    Ja već desetak dana koristim gljivu. Za sada mogu reći da mi se probava normalizirala a za ostalo jel još na nešto djeluje ne znam, ali odgovara mi.
    Jedino još nisam zaključila treba li ju prati pod mlazom vode ili ne, ja za sada ne ispirem.
    Ako je netko u sk ili u blizini kad bude podmlatka mogu proslijediti.

  4. #4
    ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    986

    Početno

    Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim. Zar gljiva koja radi kefir nije ista koja se stavi u vodu sa šećerom i limunom ili jabukovim sokom?
    Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    A ta prozirnost ima neki utjecaj ili je to samo stvar estetike?
    a kaj dobiješ s tom kombinacijeom gljive, šećera i limuna?

    a kakva je ona nekakva čajna gljiva?

  5. #5
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    A ta prozirnost ima neki utjecaj ili je to samo stvar estetike?
    Ako imaš alergiju na mlijeko onda ti je to jako važno, u suprotnom je isključivo estetski problem.

  6. #6
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Postovi
    4,570

    Početno

    Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Ako imaš alergiju na mlijeko onda ti je to jako važno, u suprotnom je isključivo estetski problem.
    Hvala na informaciji!
    Inače, da pitam - jel netko zna recept za kefirov apple cider?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •