Pokazuje rezultate 1 do 50 od 512

Tema: Kako posvojiti dijete iz druge države/kontinenta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Bila sam u agenciji. Sve je otprilike onako kako sam i očekivala, osim jedne pojedinosti (medicinske naravi) čiji rizik ne možemo prihvatiti, ni uz najbolju volju. Sve ostalo je prihvatljivo, pa čak i cijena, i cijeli taj postupak, i papirologija...
    Cijeli sam tjedan lebdjela u oblacima, a sad sam opet kao da me netko polio kantom ledene vode... Šah-mat pozicija!

Barny, kad ti se otvori mogućnost pp-a, pišem ti!

barny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj lexy prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam u agenciji. Sve je otprilike onako kako sam i očekivala, osim jedne pojedinosti (medicinske naravi) čiji rizik ne možemo prihvatiti, ni uz najbolju volju. Sve ostalo je prihvatljivo, pa čak i cijena, i cijeli taj postupak, i papirologija...
    Cijeli sam tjedan lebdjela u oblacima, a sad sam opet kao da me netko polio kantom ledene vode... Šah-mat pozicija!

Barny, kad ti se otvori mogućnost pp-a, pišem ti!

baš mi je žao, jer mi smo dobili zdravo dijete tako da ne razumijem u čemu je
    problem, pošto možete odbiti ako ne želite bolesno dijete.
    Još nemam mogučnost poruka javim kada bude dostupno

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj barny prvotno napisa Vidi poruku
    baš mi je žao, jer mi smo dobili zdravo dijete tako da ne razumijem u čemu je
    problem, pošto možete odbiti ako ne želite bolesno dijete.
    Još nemam mogučnost poruka javim kada bude dostupno
    Test na HIV nije pouzdan do djetetove dobi od 18 mjeseci. Može biti i lažno pozitivan, ali i lažno negativan. Jedino ako posvajaš starije dijete, možeš biti sigurniji u nalaz.

barny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj lexy prvotno napisa Vidi poruku
    Test na HIV nije pouzdan do djetetove dobi od 18 mjeseci. Može biti i lažno pozitivan, ali i lažno negativan. Jedino ako posvajaš starije dijete, možeš biti sigurniji u nalaz.
    da da tako je,upravo radi toga mi smo se odlučili za dijete starije od 18 mjeseci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •