Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: ljepša strana sezone viroza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mene u sezoni viroza uvijek najviše zaintrigira zašto ljudi vode djecu sa simptomima kakvi su gore opisani doktoru, ili recimo koji dan bolesti idu doktoru, moraju li radi ispričnica za vrtić/školu/otvaranje bolovanja ili je nešto drugo u pitanju.
    Naime, čekaonice su zaista prepune, pa to za dijete koje stvarno mora doktoru predstavlja priličnu poteškoću.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Mene u sezoni viroza uvijek najviše zaintrigira zašto ljudi vode djecu sa simptomima kakvi su gore opisani doktoru, ili recimo koji dan bolesti idu doktoru, moraju li radi ispričnica za vrtić/školu/otvaranje bolovanja ili je nešto drugo u pitanju.
    Naime, čekaonice su zaista prepune, pa to za dijete koje stvarno mora doktoru predstavlja priličnu poteškoću.
    kod nekih kroničnih bolesti nisi uvijek siguran šta je, ali vidiš po djetetu, ako je loše i nemre nikam, niš ne pije i ne jede, ja nakon četiri, pet dana temperature vodim (inače ima astmu, pa se bojim upale pluća, koju je već ima sa sličnim simptomima viroze). od viroze mogu kuriti i 10-15 dana (rekao nam prošli put dr. na srebrnjaku). za vrtić treba ispričnica, a za školu možeš opravdati bolest do tri dana sama, a više od toga ispričnica. meni je prije dva tjedna pedica dala i za jednog i za drugog ispričnicu telefonski jel sam joj rekla da i je I imala virozu, a da je F bio na srebrnjaku na hitnoj i da su isto rekli da je viroza.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja idem zato što moram otvoriti bolovanje. Kad zatvaram bolovanje i ispirčnicu z vrtić obično riješim telefonom. Čisto primjer, Mo je prije 3 tjedna imala neku virozu. Ja sam nazvala, otvorili su mi bolovanje, nakon 5 dana sve ok, telefonski mi zatvaraju bolovanje. Prošli tjedan je Mo opet imala neku virozu i ja sam je odvela doktorici da je pregleda. Čisto radi našeg odnosa, da zna da je ne zafrkavam i izmišljam bolovanja 2 puta mjesečno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •