Hvala vam svima na podršci, posebno savjetnicama koje se zaista svaki put potrude (na žalost više puta sam morala zvati sos tel.) Pročitavši postove malo mi je lakše (zhabica ) Iako sam intuitivno mislila da dobro radim, uvijek kad je neki problem,crv sumnje počinje kopkati. Promjena ima i nema..sve mi se čini da je to sad kod nje na nekoj psihološkoj osnovi...Sinoć za spavanje naravno nije htjela i to je opet popraćeno burnim plačem (urlanjem), kao krene da bi i onda me odgurne,baci se na drugu stranu kreveta. I onda kad se probudila drugi put oko 23 uspjela sam joj "uvalit" jednu dojku i sisala je (ja odhnula jer iako sam je malo izdojila opet je bila tvrda). Oko 2 kad se probudila probala sam joj dati drugu,ali to je završilo bezuspješno uz plač (jedva sam je smirila) i u 5 ujutro sam opet joj dala drugu dojku i sisala je. Ujutro naravno ništa,al je dugo spavala (do 8,30 !!) i bila dobre volje. Oko 10,30 je kad sam sjela došla do mene i digla mi majicu i pitala :"Di je?",pokazala sam joj ciku i pitala je da li hoće,a ona me pokušala uštipnut ravno za bradavicu i naravno pritom je sam govorila :"Ne,ne", samo sam se izmaknula bez riječi,spustila majicu, ona počela da će plakati,ali sam je brzo zaigrala i dobro. E ,al popodnevno spavanje opet horor..plakanje preko pola sata, neće sisat,neće da je nosim, ljuljam...i onda se u jednom trenu kad se umorila ja joj ponudim i ona počne sisati,nako 10 min je već zadrijemala i ispadne joj bradvaica iz usta i opet isti scenarij...plače,gura me...Jedva zaspala na rukama, uspavljivanje-sve zajedno 1 sat! Imam osjećaj da kad je ono snena i polusvjesna onda sisa,al kad skuži da sisa onda neće ...Šta je sad to? Nemoguće da ona sa 14 mjeseci mene kažnjava za nešto...!? Možda sam je previše opteretila s tim "Ne" (jer ne je i kad želi baciti telefon,kad pljuje vodu po sebi, kad želi uzeti nešto što ne smije itd...), al opet mora naučiti da se neke stvari ne smiju, mora imati granice... Tko zna što je ona u svojoj glavici iskonstruirala...
Uglavnom hvala još jednom na savjetima,probat ću i dalje s izdajalicom i kupusom,ako ne bude htjela sisati.. A čisto tehničko pitanje: ako ona meni ovako povremeno isprazni dojku (jednom il dvaput u 24 h) ,mlijeko neće nestati,ali će se smanjivati količina postepeno ? To mi nekako izgleda bezbolnije za prekinut nego rez odjednom. Ako i ne bude sad kraj,da znam za ubuduće kako to otprilike ide, jer do sad o tome nisam uopće razmišljala..