-
Mislim i ja da je muce zubici. A mozda je jedno od one djece koja sama odluce da ne zele sisati vise.
Ja pak imam griznju savjesti jer sam sina odbila sa dvije godine a bilo je ocito da je zainteresiran da jos sise. Mi smo pozeljeli imati jos djece a s obzirom da smo debelo presli 30 a sin je iz IVF-a, tako i tako bi morala prekinuti dojenje radi lijekova koji se primaju u toku postupka. Pokusavala sam stvarno sa svim i svacim, od mazanja cica, fora tipa cica je bolesna, flastera, flomastera, limuna...Ni ne znam kako smo na kraju prestali al davala sam i tri mjeseca nakon sto smo prestali bas redovno cicanje da se pomazi ako sam vidjela da mu bas jako treba.
Vezano za grizenje - znao me gristi kad su mu zubi izbili ali ni najglasnije NE ne bi ga odbilo da dodje natrag sisati. Isto tako kad sam ga krenula odbijati znao je kao za inat ne uzeti cicu pa sam ga na spavanju znala zeznuti i onda bi poslije normalno nastavio sisati kao da nista nije bilo.
Da bude jasnije, nisam imala namjeru prekinuti to odjednom pa ne dam vise, nego smo isli s time da maksimalno smanjimo dojenje, da se svede na mozda dva-tri podoja dnevno pa da i njih polako izbacujem jedan po jedan. Zadnje smo izbacili dojenje za uspavljivanje popodne i to tako da sam ga vozala u autu dok ne zaspi a onda nosila doma da nastavi spavati.
Htjela sam reci da ti mlijeko nece tek tako nestati, meni su cicke bile jako tvrde nekih dva-tri dana, znala sam rucno istisnuti tek toliko da popusti pritisak a kad vise ne bi mogla izdrzati (cisto zato jer izdajalicom nikad nisam uspjela posteno isprazniti mlijeko) dala bi malom jednom dnevno da posisa. Nakon par dana vise se nisu prepunjavale ali je bilo mlijeka unutra. Sjecam se da sam i ohoho mjeseci kasnije kad bi stisnula bradavicu mlijeko izlazilo. Tako da ako ti curka odluci postiti od cice nekoliko dana mislim da ce sebi ponovo navuci onoliko koliko joj treba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma