Neno frend ti je fakat fanatik
Ja smatram da čovjek "popovat" smije samo u svojoj kući a i to sa mjerom i onda kad se načme tema (naravno mislim da žena ne bi uopće trebala propovijedati i to mi je jedan od najdražih naputaka iz Biblije, jer mi dopušta da se za vrijeme rasprave samo ugodno smjestim i slušam pošto se ježim RL rasprava) a dalje mislim da je jako nepristojno dolazit u tuđu kuću i nametat svoja pravila i stavove. Ja na božićnoj molitvi, ako sam nekim čudom prisutna jer se trudim ne bit, šutim i puštam da ljudi slave kako žele slaviti. Čak se trudim da nikome ne bude neugodno jer sam ja eto drugačija od njih. Ako me pitaju objasnit ću, ako ne, pričat ćemo o drugim temama odnosno prdit ludih i mirna Bosna.
E pa tim tragom, neću nametati nikome u ovoj državi svoje (iako meni društvo nameće svoje tim što mi tjera dijete u državnu školu i na cjepljenje itd al to je pak druga priča) i ne mislim da je to uredu, ne mislim da je uredu da neplodnome paru zbog "mojih" ili "tvojih" stavova ne bude omogučeno lječenje. Ono što bi ja u toj situaciji napravila ili ne bi je moja osobna stvar.