strey cat genetska manipulacija o kojoj ti pišeš nema veze s MEDICINSKI POTPOMOGNUTOM OPLODNJOM koja se radi kod nepolodnih parova spajanjem jajne stanice i spermija.
Molim te zbog tebe i drugih da to malo proučiš,vidim ne da ti se ,ali je vrlo štetno i jako poražavajuće za sve nas ako tako pristupami i bez promišljanja bacamo lajgu na želju za roditeljsrvom koja se npr,ne može ostvariti zato što su liječnici zabunom prolikom operacije slijepog crijeva djevijci uklonili jajovode.Ona ide samo premostiti svoj hendikep,ne bira zravo dijete ili dijete plavih očiju.Dijete se začme.a kakvo će se roditi,ne znaš do porođaja,osim ako nisi stariji od 34 g kada te šalju na amniocentezu ili tripl test,ali to rade sa svim trudnicama bez obzira na vrstu začeća,i na takve testove možeš i ne moraš pristati.Kod nas ako se rade testovi genetskih bolesti rade se nakon nekoliko izgubljenih trudnoća bile one prirodnim putem ili IVF,ali se rad ena ženi i muškarcu ,a ne na embriju.Ovo o genetskoj amnipulaciji u mPO je vrijedno tužbe,vjeruj mi.Ali meni više smeta nesmotrenost u jednoj toliko osjetljivoj stvari.i tako olako napisana.Jako si me povrijedila kao čovjeka,tolika nepromošljenost,javno.Šokirana sam.Nisam ljuta samo tužna,nadam se da ćeš si dati truda i malo pogledati,shvatiti što si napisala i da će ti biti žao.