Stranica 56 od 120 PrviPrvi ... 646545556575866106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,751 do 2,800 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kruca,
    Nemoj se bedirati..meni se cini da je tvoj slucaj ipak bolji nego moj,ako nista imas bolji amh. Osim toga i naizgled slicne situacije,u praksi se mogu pokazat drugacije...
    Znam da si prestrasena..i ja sam bila...ali sam se odlucila borit s ovo malo jada sta mi je ostalo...pa mozda..ko zna..

Nije on mene odbio,da sam ja inzistirala..ili izrekla zelju..vjeovatno bi mi " dopustio" da pokusamo.
    Naime kad sam mu rekla rezultat,on mi je bez okolisanja rekao da bi za mene bila najbolja donacija,nije on bio neuljudan,dapace bio je cak i topao..ali za mene u tom trenutku je to bilo previse..netom u dvi minute sam dobila nalaz sokantnog amh,i preporuku za donaciju j.s......ja sam mu se zahvalila i zavrsila razgovor...i na tome je ostalo sta se tice njega...
    Nazovi ga,znas..kako je..u zivotu ti mozda imas dobra iskustva s nekim ljudima,a neko drugi ne...
    U svakom slucaju probaj sve..da ti ne bude zao...
    Ovo je moj slucaj..a tvoj mozda bude skroz drugaciji..
    Kad budes zvala ,javis mimsta ti je rekao?
    Hvala,Kruca..i samo naprijed!)

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Charlie,
    I meni je to rekao da sam se vjerovatno rodila s manjom zalihom j.s.,ustvari vrlo indenticno sto si mi ti napisala..nikako stimulirani,vec polustimulirani....
    Ono sta je mene izbediralo kod njega..je da kad sam bila na konzultacijama kod njega.. A bila sam dobrih sat i pol...i zbilja je strpljiv...rekao je da ja nikako nisam za donaciju... Ja sam ga upilala s tim..jer sam netom citala da zene s visokim fsh idu na donacije..
    U par navrata u tijeku razgovora,ja sam ga pitala jel siguran( panicarila sam) ..na sto mi je on rekao..nakon sta me pregledao .....da su mu dolazili slucajevi,za koje nije bilo nade..i da ih je on poslao na donaciju..i da je tako sa mnom,da bi mi rekao..i naglasavam...nisam slucaj za donaciju...u nikojem slucaju....i zbilja me smirio...
    Da kad bi ga nazvala..ono..
    Ali kao sta sam rekla,nije to mene zacudilo tad...
    Nego ovdje..kad citam..meni je ulio nadu..i onda u vrlo kratkom vremenu je ugasio?!
    Javim ti se kasnije na pp.
    Hvala Charlie

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jelena,
    Nisi ti jedini kriticar dr.L,cula sam ja u vise navrata kritike naspram njega,ali koliko sam skuzila te cure ne zele pisati o tome..navodno je jedna iznila svoje misljenje,i bila napadnuta...
    Svasta,pa zar ovi forumi ne sluze izmedju ostalog da ljudi podjele svoja iskustva,saznanja, strahove,misljenja..ma kakva ona bila...
    Evo npr.ti si bila kod vise njih...i izmedju ostalih vidim da si bila kod dr.Poljaka..koji je tebi dobar...ja sam npr.za njega cula da je sirov, surov,i bezobziran..ali sigurno nemaju svi takvo iskustvo s njime..nekome je on super,i to je uredu...i ja sigurno necu nekog odgovarati od njega, ali bi iznjela svoje misljenje o njemu..bilo ono objektivno,ili subjektivno...a svatko odlucuje za sebe,i za svoj put...
    Nisam ja bila kod dr.Poljaka,idem kod dr.Spraca.
    Mi smo ovdje da pomognemo jedna drugoj..jer kad pomazemo drugome..pomazemo i sebi...zato mi je glupo,ako se netko nalazi prozvan,jer netko ima drugacije misljenje ili iskustvo od njega..to zbilja ne kuzim...mozda sam i tu low responder.. ))
    Ali nisam ..jednostavno imam potrebu iznjeti ono sto me zasmetalo...a to je,da sam ja dobila dva dijametralno suprotna misljenja..u krakom razdoblju... I ono sta je meni bitnije,ulio mi je takvom lakocom nadu..svojim stavom,prognozama...a nakon kratkog vremena isto tako lakocom je ugasio....
    I ne kazem da je zato los kao covjek, i sigurno ne mislim da je los kao dr....ali ja ne smatram da je cudotvorac....nego ipak " samo" covjek..koji katkad zna pogrjesiti...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dr. Poljak odgovara na mailove odmah, prihvaća sugestije na osnovi aktualnih znanstvenih članaka, poštuje želju pacijenta, ima izvrstan laboratorij, ima organiziranu čekaonicu što ja shvaćam kao poštivanje pacijenta i njegovog vremena. Spontanost VV-a tada je meni bila totalno neprihvatljiva. Ne možeš me naručiti u 8 na konzultacije ako znaš da me nećeš uzeti do 12.

Hoće li me neki liječnik primiti za ruku i dati riječ utjehe nakon negativne bete ili neće je meni totalno nebitno. Puno mi je bitnije da ne izostajem s posla. Opet tko je jednom-dvaput išao, njemu to ne igra toliku ulogu. Apsurdno je da smo mi iz Zg na VV tada trošili više vremena po postupku, nego u Ljubljani ili Mariboru.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    sorry onda, curke - na VV-u se nije smjelo, a bubimitki nije nitko odgovarao... baš me zanima zašto je onda na VV-u bilo zabranjeno... i to cijeli dan! ajd ga pitajte...
    Nije se smjelo frka jesti i piti radi onog miksa apaurina i što li su već davali u onoj inekciji koja je ko fol trebala olakšati bolove, moš mislit. Ali ja sam uvijek nakon punkcije - hop na kavu i jela sam normalno tako da mi te zabrane nisu bile jasne.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pa ne znam kakve bi veze imao apaurin i tramal s tim da se ne smije jesti i piti... pa žene prije punkcije često i na svoju ruku popiju nešto za bolove i roknu normabel... ja sam mislila da se ne smije zbog eventualnih komplikacija tipa unutarnjeg krvarenja i sl... upoznala sam curu kojoj je tijekom punkcije slučajno probijena neka žila pa je hitno završila na operacijskom stolu - mislila sam da se zbog takvih mogućnosti treba suzdržati od ića i pića...

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Spodoba javi se! Ljekovi su otisli na krivu adresu!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    pa ne znam kakve bi veze imao apaurin i tramal s tim da se ne smije jesti i piti... pa žene prije punkcije često i na svoju ruku popiju nešto za bolove i roknu normabel... ja sam mislila da se ne smije zbog eventualnih komplikacija tipa unutarnjeg krvarenja i sl... upoznala sam curu kojoj je tijekom punkcije slučajno probijena neka žila pa je hitno završila na operacijskom stolu - mislila sam da se zbog takvih mogućnosti treba suzdržati od ića i pića...
    Ne znam, meni je tako objašnjeno, a i u Vinogradskoj su takve upute radi koktelčića koji se dobije (samo što je on učinkovitiji od onog s VV-a). Kad ti ga ne daju možeš jesti i piti
    Posljednje uređivanje od anddu : 08.03.2012. at 12:12

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dr L je moj treci Mpo doktor i iako smo iz cetvrtog Ivf-a uspjeli kod njega ostat trudni - nije mi nikako kliknuo, ne mislim da je Bog jer mi jeslozio bebu, nisam "zaljubljena" u njega, nisam u fan klubu, ne mislim da je divan i krasan i cudotvoran i smatram da mu za privatnika fali jos nesto profesionalnosti kao osobe (meni osobno frendovski pristup ne lezi i ne placam ga zato da budemo frendovi, ne obecavat nesto sto znas da ne mozes ispuniti i malo puno organiziranosti mu ne bi falilo)

Sto se strucnosti i vodenja postupka - tice nemam zamjerki i da sam morala opet ici na ivf, opet bi isla k njemu

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hej rodice moje imam jedno pitanje:trebala bih imati transfer smrzlica u utorak(ako se uspjesno odlede)a sutra si trebam piknuti ovitrelle spricu,sta vi mislite jel to ok?nije mi jasno kako vec sutra sprica a transfer tek u utorak?inace sam prije toga pila arimidex tablete za endometrij.Ako tko nesto zna da mi malo objasni bit cu zahvalna...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Čudno mi da uopće za FET uzimaš štopericu. Ne znam kakva je politika, možda hoće da imaš kontrolirano ovulaciju, a smrznuti embriji su onda valjda trodnevni ili?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    "dobra" vijest je da je velika šansa da ste oboje nosioci hpv-a (uslijed ranijih odnosa), prema tome kondom ne igra veliku ulogu (jelena ti je dobro napisala, zbog specifičnosti prijenosa HPV virusa, kondom isključivo tijekom penetracije nije potpuna zaštita). cin1 su blage promjene, mogu se čak i spontano povući, međutim zahtjevaju praćenje (s obzirom na postupke i planiranu trudnoću, ne bi bilo loše napraviti kolposkopiju i vidjeti kakva je situacija i što/ako dalje). Moj ti je savjet - imunitet, imunitet i opet imunitet. Hpv je virus za kojeg nema lijeka (tek je počelo cijepljenje) i jedini efektivan borac protiv njega je tvoj imuno sustav.

Čuvaj se, sretno!
    hvala ti,baš sad pišem sve vitamine koje trebam nabaviti krećem s šopanjem

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    ej ja sam imala hpv niskorizični tip....išla sam na kolposkopiju redovito...kod dr topolovca(divan dr) ojačala sam imunitet i povuklo se samo od sebe...i nisam više imala odnose sa bivšim mužem...(kr....)
    sada mi je papa test uredan...dr topolovec mi je preporučio tablete mislim da se zovu virago...pitaš ga...a odkud znas da ti je cin 1 povezan sa hpv-m,ako nisi bila na kolposkopiji i nisit vadila dnk-a?!
    i testirala se na jod?!
    moguče je da imaš neku ranicu pa ti se nagnojilo malo...i to je jako moguće...oposebno poslije tih postuipaka.....ništa to nije strašno...vjeruj mi...samo
    kontroliraj... idi kod dr topolovca...sve će ti objasniti i preporučiti moguće lijekove....dok drugi baš i ne....

ja sam dobila nalaz papa testa u kojem piše da je cin 1 povezan s promjenom stanica hpv-a,išla sam u osijek na tipizaciju hpv-a ali ce biti gotovi tek za mjesec dana a na kolposkopiju idem 15.03. ali mi je moja dr. dala uputnicu ovdje u vk da to napravim u svakom slučaju hvala ti na savjetu

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Sad se u biti opet usudimo nadati, ali ne previše da se ne bi razočarali jako opet na kraju, baš kako veliš, imati u mislima sljedeći polustimulirani. Samo ne znam ako čemo moć opet odmah sljedeći ciklus u polustimulirani ako sad ne uspije, jel znate to možda?

Kao što je netko rekao: Očekuj najbolje, pripremi se na najgore....

Hvala vam svima na podršci od srca...
    matt evo htjela sam s tobom podijelit nase iskustvo, mislim da smo prosli put nekako zajedno bili u postupku jer redovno pratim postove. naime imali smo istu situaciju- velika cista- pa kao idemo u prirodnjak-pa ubacili par klomifena-odlicno odreagirala- na to dodali 4 gonala- dobili 4 jajne stanice-oplodile se dvije (cetverostanicne) i sad jedna curka raste u busi! to je se vodio kao polustimulirani postupak i cak smo se razmisljali dali da idemo u taj postupak ili cekamo puni stimulirani i eto Bogu hvala da smo se odlucili da ipak pokusamo! inace prije toga bili smo u 7 punih stimuliranih postpaka s hrpom gonala,puno jajnih stanica i blastocista i velikom nadom, a ovoga puta bez prevelikog nadanja i jos ne mogu da vjerujem da me upravo lupkaju male nozice i rukice!
    zato se molim jako da se ovo ponovi i vama!

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da cudna neka politika,smrznuti embriji su dvodnevni,vidim u potpisu da si i ti imala FET,kako je to kod tebe bilo?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Imala sam HPV visokog rizika koji se nikako nije htio povući, nakraju sam išla na letzz (mislim da se tako piše). Od toga je prošlo 5 godina i sve tipizacije nakon toga su negativne.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mala Emma, moji su svi FETovi mariborski i to su bile petodnevne blastice. Brojala sam tvoje dane i izbrojala prvo da bi to morali biti dvodnevni embriji, al sam zaključila da vjerojatno ujutro uzimaš štopericu pa su ipak nekako trodnevni. Naprosto iz razloga što se najčešće zamrzavaju 3 i 5-dnevni embriji. U svom zadnjem svježem postupku kojeg sam radila u RH pa sam samim time bila u ovoj idiotskoj igri s 3 jajne stanice, mučilo me koliko je bolje pustiti embrije do blastice, što mi je preporučeno, u odnosu na trodnevne embrije. Današnja literatura nema odgovor na to. Odnosno nalazi se i za i protiv. Govorim naravno samo u slučaju da imaš mali broj stanica (ili da ti Milinović ograniči oplodnju na 3 js), jer ako imaš 15, onda je naravno bolje pustiti da se dulje kultiviraju, jer oni slabiji embriji odustanu.
    U slučajevima kad imaš malo stanica na raspolaganju, nije jasno da li bi embriji koji su se prestali dijeliti in vitro, nastavili razvoj u maternici da je transfer izvršen ranije. Stoga sam ja zaključila da nemam ništa od toga da se razvijaju dalje in vitro i odlučila se na raniji transfer, trodnevnih. Moj zaključak su potvrdili biologinja i dr. Poljak, iako mi je prethodno preporučeno da čekamo blastice.
    U svakom slučaju, dvodnevni embriji nisu baš česti. Ali ako je neki dobitni, nema smisla čekati blasticu, primit će se on iovako ionako, jedino što se statistički s takvim embrijima mora više puta u FET. Gdje si ti uopće u postupku?
    Moji FET-ovi su bili različiti, od toga da nisam ništa uzimala, nego samo na transferu dobila pregnyl, do toga da sam uzimala estrofeme, al štopericu nisam nikada uzimala ako nije bilo punkcije u igri.
    Sretno!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    matt evo htjela sam s tobom podijelit nase iskustvo, mislim da smo prosli put nekako zajedno bili u postupku jer redovno pratim postove. naime imali smo istu situaciju- velika cista- pa kao idemo u prirodnjak-pa ubacili par klomifena-odlicno odreagirala- na to dodali 4 gonala- dobili 4 jajne stanice-oplodile se dvije (cetverostanicne) i sad jedna curka raste u busi! to je se vodio kao polustimulirani postupak i cak smo se razmisljali dali da idemo u taj postupak ili cekamo puni stimulirani i eto Bogu hvala da smo se odlucili da ipak pokusamo! inace prije toga bili smo u 7 punih stimuliranih postpaka s hrpom gonala,puno jajnih stanica i blastocista i velikom nadom, a ovoga puta bez prevelikog nadanja i jos ne mogu da vjerujem da me upravo lupkaju male nozice i rukice!
    zato se molim jako da se ovo ponovi i vama!
    Joj da bar....

Evo čekam dragu da se spremi konačno i krečemo put Zagreba konačno. Javim se popodne.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

m@tt puno sreće danas!
    aslan suze su mi u očima od tvoje priče..

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav cure evo da se i ja malo priključim do sad vam samo čitala i pratila vaše priče..

Imam 32 god i ovo mi je 3 postipak Ivf i još čekam betu koja je 20.3

Svim čekalicama bete želim puno sreće i velike bete a onima koje kreću u novi postupak isto tako da je dobitni i da ne gube nadu

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

M@tt sretno!!!

Hoću bebu držimo fige

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt sretno!!!

Hoću bebu držimo fige
    Hvala draga već sam nekako ovuglala jer sam se svaki puta razočarala i nadam se da je ovo 3 sreća

Btw na transferu sam tražila da mi pogleda endometrij jer sam s njim uvijek imala problema i bio je 9,5 m da li je to ok?

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno :))

M@tt sretno!!!

Hoću bebu držimo fige
    Joj hvala draga mada sam već na neki način ovuglala s obzirom na svaku lošu betu i uvijek sam pokušavala što manje znati o svemu da mi bude lakše ali sam shvatila ni da to nije baš najbolje

Btw pls možeš li mi reći ja uglavnom imam uvijek problem s endometrijem jer me stimuliaju s klomifenom i sad zadnji puta prije nego što je bio transfer sam rekla da pogleda endometrij i bio je 9,5 m da li je to ok?

Hvala na pomoći

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Stavila sam već 3 posta i ne mogu ih vidjet...

Hvala draga

Btw možeš li mi reći kakav je endometri 9,5 na dan transfera?uvijek s njim neki problem

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bubi kako si ti? jel zvao dr kad je transfer?

hoću bebu puno sreće ti želim! kod koga si radila postupak?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jao Tikica, zabrinuta sam. Na 2 pdf sam već pitala. Zvao me maloprije da sutra dodjem, jučer je bila punkcija.. Nije to prerano??

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

baš sam pročitala tamo, mislim da nije.. nemoj se brinuti on zna što radi samo se opusti i veseli se tvoje bebice su sutra s tobom!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma znam, vjerujem ja njemu..
    Malo se sad osjećam kao manijak, ispitujem okolo,čitam, istražujem, gnjavim...

Bit će to sve super, samo me iznenadio...
    Pročitala sam da je čak najbolje obaviti transfer 2. ili 5. dan, barem sam ja to tako shvatila..
    Skoro sam i njega zvala da mi objasni zašto sutra
    Ajme, već sam luda, pa ja ću prolupati do bete

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ma znam i ja sam tako potpuno te shvaćam , i onda sam bila ljuta što nije blastica i što nije čekao 5 dan.. ali nisam bila u pravu..

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bubimitka nije rano, evo nama malo prije rekao da ce transfer biti u nedjelju ili najkasnije ponedjeljak tako da nije rano bez brige...

Na kraju dobili 2 stanice, ostale nazalost bile male i neupotrebljive je rekao. E sad molimo da se oba dvije lijepo oplode.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

m@tt, neka se lijepo oplode!
    a gle, vi ste tek kasnije dodali klomifene, sto je dobar pokusaj..no za ocekivati je da se ipak ne razviju kako treba, tj. kao kad bi od 3dc stimulirali s klomicima..

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala Tikica

M@tt još ćemo mi na kraju zajedno odbrojavati

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    m@tt, neka se lijepo oplode!
    a gle, vi ste tek kasnije dodali klomifene, sto je dobar pokusaj..no za ocekivati je da se ipak ne razviju kako treba, tj. kao kad bi od 3dc stimulirali s klomicima..
    Tako je, mi smo 5dc poceli s klomicima tek, ali su bili i gonali dodani na kraju. Ali nema veze... Bitno da se oba dvije sad lijepo oplode...

Da,da Bubimika, zajedno cemo bit nestrpljivi. nadam se da cemo se na kraju i zajedno veseliti.

Jos mi draga rekla da ona ne misli pisati test, jer je ona protiv pisanja, tako da nam slijedi 2 tjedna nervoznog iscekivanja.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

he heheh.. strpljen spašen

Kad bih bar i ja bila tako strpljiva, ja sam i inače užasno nestrpljiva po prirodi, pogotovo sada.. Da barem mogu prespavati ta dva tjedna

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

M@tt sretno..bit će sve o.k.koliko vas je došao postupak kao prirodni?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt sretno..bit će sve o.k.koliko vas je došao postupak kao prirodni?
    Nato nije to bio prirodni, imas objasnjeno par stranica iza. Poceo je kao prirodni, ali je na kraju bio polustimulirani....

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jelena,postupak radim u Svicarskoj,ovdje je zakonom zabranjeno transferiranje blastocista.Imala sam 10 jaj.stanica i svjezi transfer je isto bio 2 dan,a punkciju ni u jednom fet-u nisam imala jer mi je doktorica rekla da necu ovulirati,a evo danas sam si u podne dala stopericu.Teski politicari....Thanks Jelena...

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jelena,postupak radim u Svicarskoj,ovdje je zakonom zabranjeno transferiranje blastocista.Imala sam 10 jaj.stanica i svjezi transfer je isto bio 2 dan,a punkciju ni u jednom fet-u nisam imala jer mi je doktorica rekla da necu ovulirati,a evo danas sam si u podne dala stopericu.Teski politicari....Thanks Jelena...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku

Hvala draga

Btw možeš li mi reći kakav je endometri 9,5 na dan transfera?uvijek s njim neki problem
    Eh draga moja, ni ja nisam vidjela tvoje postove do sada..
    Meni to zvuči kao ok endić, meni je doc jednom rekao da je 8-9 ok, ali nije bio u pitanju dan transfera (doduše, bilo je to u vrijeme ovulacije).
    Možda će ti druge cure bolje znati odgovoriti...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku

Hvala draga

Meni to zvuči kao ok endić, meni je doc jednom rekao da je 8-9 ok, ali nije bio u pitanju dan transfera (doduše, bilo je to u vrijeme ovulacije).

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma doktor je rekao da je super ali tako je bilo i prvi puta tako da mi ništa ne preosteje nego čekat hehehehe <3

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    bubi kako si ti? jel zvao dr kad je transfer?

hoću bebu puno sreće ti želim! kod koga si radila postupak?
    Hay tak sam sad skužila poruku baš se i ne snalazim tu na forumu uvijek tražim gdje ste mi
    1.IVF VUK VRHOVEC
    2.DR.LUČINGER
    3.DR.LUČINGER TO JE ZADNJI JA SE NADAM HEHEHEHEHE

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo zvao dr. ,sutra transfer vec isto kao tebi Bubimitka. Si bila na transferu? Je sve proslo u redu? Jesam rekao da cemo zajedno odbrojavati?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Super sretno m@tt i Bubi i hoću bebu! Svima svima!

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala Tikica

Ako netko treba kakve informacije vezeane za Ivf centar neka pita...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Evo zvao dr. ,sutra transfer vec isto kao tebi Bubimitka. Si bila na transferu? Je sve proslo u redu? Jesam rekao da cemo zajedno odbrojavati?
    Danas obavili transfer. Betu vadim 24.03. Kad bih to mogla prespavati
    Prvo je napisao 23.03., ali pošto Osječki lab jedini u Hrvatskoj (tko bi to rekao )radi subotom ipak vadim 24.
    Vratili smo 2 mrvice (tako smo odlučili MM i ja)..

Tikica stvarno iskreno jedva čekam da i za tebe opet počne odbrojavanje

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Prvo je napisao 23.03., ali pošto Osječki lab jedini u Hrvatskoj (tko bi to rekao )radi subotom ipak vadim 24.

Želim ti veliku betu

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Sretno draga, da, treba se strpiti sad gotovo do kraja mjeseca. Isto čeka i nas od sutra. Isto vraćamo 2 mrvice ako su se obje oplodile naravno.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Osiječki laboratorij radi BETU I NEDJELJOM!!!Za one kojima treba!!!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
    Osiječki laboratorij radi BETU I NEDJELJOM!!!Za one kojima treba!!!
    He he, hvala na info. Ajd da i kod nas ima nešto pametno
    Ma koja nedjelja, odoh ja još u petak..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •