Dolazak djeteta mi je jedna nova zivotna era definitivno. Koliko zahtjevna toliko i predivna. Ovo sto si ti gore karikirala kod mene je svakodnevica, sama s klincima, stvarno ne stignem na wc, ne stignem oprat kosu, hodam u trenirkama...Kad sam rodila prvo bila sam ko i svaka prvorotka nesnalazljiva zbog neznanja.I dosta mi je vremena trebalo da se smirim i shvatim kako bebe ustvari funkcioniraju puno jednostavnije nego mi mislimo. Kad sam rodila drugo bio je potpuni raspad sistema, on bi stalno bio na sisi, veliki bi se igrao, loptao, skakao...ja premorena a muza nema. Ali...i s prvim i s dvoje nakraju si poslozim neki raspored, nametnem i sebi i djeci neki ritam u kojem ce prvo oni a tek onda ja bit zadovoljni. I onda si budem pooonooosnaaa kad prode dan, ja ga hendlam bez problema, kuham istovremeno 3 razlicita rucka, pritom nogom guram kolica i uspavljujem malog i jos velikom pricam o Svemiru. Navecer obojica u kupaoni, mali u kadicu, veliki u tus kabinu, dok se mali brcka velikog operem, dok se on ispire obrisem malog, dok veliki pere zube obucem malog, uvalim mu igracku pa obucem velikog.... Pa pogedam na sat; 20 minuta! Jeeej! Oborila sam rekord od 22 minute! I budem bas ponosna na sebe. To su moje male pobjede! I cim oni zaspu ja sam ko nova, puna energije da pospremim stan za njima i jos sat-dva provedem sama sa sobom. I sazetak; da zivot mi je svakako kompliciraniji ali mene ti roditeljski izazovi tako vesele