-
Mi smo bili u hotelu Hoffmeister., podno starog grada (kod onih stepenica skroz desno) na samoj stanici metroa Malostranska, tramvaj također. Do karlovog mosta 10min pješke a do centra bez frke sve pehaka. Kupovali smo karte za pol sata i sve smo s njima prošli, ajde možda smo 2 puta prekoračili al za ne više od 5 min. Iznad hotela nekoliko stepenica i eto nas u velikom parku letenski sadi, popreko parka ni 15 min pehaka do klinike. Najveći nam je problem bio da u blizini nema dućana, ali ima Billa blizu klinike.
E sada zašto smo ga izabrali, gledali smo blizinu klinike i centra kako smo došli sa avionom. Hotel Park (u kojem ssmo bili zadovoljni na konzultacijama) nije imao mjesta a hotel Belvedere nema internet u sobama. A imali smo studio-apartman sa potpuno opremljenom kuhinjom, frižider, mikrovalnaa, strujna ploča. Tako da smo si manje obrokke i samo pripremali, a jednom na dan jeli u nekoj pivnici ili restoranu. Cijena je bila ispod 60€ (moram točno provjeriti sa mm). Mislili smo da bi nam desetak dana u čistoj hotelskoj sobi usred zime bilo jako teško, ono da si ne možeš ni kavu normalnu skuhat. Da smo bili u toplijem dijelu godinu, sigurno bi išli autom i izabrali možda hotel gdje je parking jeftiniji.
I da, mi smo se pitali gdje je ta kontrola uu javnom prijevozu. Niti jednom nam nisu došli, a svaki dan ssmo se bar 4 puta negdje vozali. Kolegica sa transfera iz Beograda (nadam se da im je uspjelo) je imala susret: ušli su u tramvaj, ona se otišla sjesti a muž sa kartama u rucii ode do aparata ih poništiti. U tom času do nje dolazi kontrola, ona zazove muža i on se vrati a da naravno nnije prije štancao kartu. Bili su neumoljivi, mislim da mi je rekla 70€ z anjih dvoje kazna. Kasnije sam čula da su najčešće u metrou.
I još nešto, mi smo išli avionom i nakraju smo morali produžiti boravak za 3 dana, sa petka na ponedjeljak. Nismo ništa doplatili jer je CSA tako i tako otkazala taj let u petak, ali dakle upozorenja, ako letite provjerite daa vam nisu otkazali let a vi se pojavite na aerodromu. Nama je ovaj način puta bio super, recimo u 10 ujutro smo krenuli iz staana u Zg, u 12 poletili i ak se ne varaam več smo u 4 bili u hotelu (oko 20€ aerodrom-hotel).
Sljedeći put idemo definitivno u ljepše doba godine
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma