Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: balkonsko bilje za početnike

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj darva prvotno napisa Vidi poruku
    Je li ovo treba staviti za sve ili samo za odredene stvari? Ja sam kupila stablo limuna, znam da ga treba staviti u veliki pitar, ali sta je najbolje za dodati?
    Super su vam ideje, taman se spremam u kupovinu
    Imaš to gnojivo po grupama cvijeća, jer ne možeš isto limunima i rododendronima, npr.
    Za limun ti je najbolje u tu veliku vazu staviti par šaka običnih, rđavih čavli, ne pocinčanih. Svi agrumi zahtijevaju mnogo željeza da bi davali plodove, pa da ne kupuješ skupa gnojiva, lijepo ubaciš čavle na dno i oni u vlažnoj zemlji oksidiraju i polako otpuštaju željezo.

I kupi i mandarinu i naranču, ako imaš mjesta. Već i mala stabla donose velike plodove.A fineee

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš to gnojivo po grupama cvijeća, jer ne možeš isto limunima i rododendronima, npr.
    Za limun ti je najbolje u tu veliku vazu staviti par šaka običnih, rđavih čavli, ne pocinčanih. Svi agrumi zahtijevaju mnogo željeza da bi davali plodove, pa da ne kupuješ skupa gnojiva, lijepo ubaciš čavle na dno i oni u vlažnoj zemlji oksidiraju i polako otpuštaju željezo.

I kupi i mandarinu i naranču, ako imaš mjesta. Već i mala stabla donose velike plodove.A fineee
    Beti, jel bi mogla malo detaljnije opisati uzgoj agruma ? Mislim da imam idealne uvjete, južni balkon, mediteranska klima, širinu vrta... Planirala sam posaditi prvo tegle, a kasnije ih presaditi u vrt (isto južna strana). Pretpostavljam da je sada pravo vrijeme za to, jer stiže toplije vrijeme. Please napiši nešto, ali što jednostavnije jer sam totalna neznalica i početnik.

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ovome sam se zahvalila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •