Pokazuje rezultate 1 do 50 od 113

Tema: senzorna integracija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dalmašica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Rehab, ispričavam se ako sam pogriješila, ali znam da je nama profa koja vodi testiranje u erf savjetovalištu i koja je ujedno voditeljica tečaja si, kaže da se bori da zasad jedino mi ( defektolozi) imamo pravo na provođenej iste...al eto valjda griješim

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jel na ERFu senzornu dijagnostiku i dalje rade od djetetove navršene 4.godine ?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Dalmašica prvotno napisa Vidi poruku
    Rehab, ispričavam se ako sam pogriješila, ali znam da je nama profa koja vodi testiranje u erf savjetovalištu i koja je ujedno voditeljica tečaja si, kaže da se bori da zasad jedino mi ( defektolozi) imamo pravo na provođenej iste...al eto valjda griješim
    Ma daj, pa to je suludo ! Pa sama Jean Ayres, koja je tvorac teorije i metode SI, bila je po struci radni terapeut. Ispočetka su SI radili isključivo radni terapeuti, a i danas je najviše oni rade. Ili si nešto krivo razumjela, ili je Fulgosica (pretpostavljam da na nju misliš) nešto totalno krivo zabrijala. Uostalom, zašto SI ne bi radili i drugi stručnjaci koji se bave djecom, ako su završili edukaciju? Što to njih diskvalificira u odnosu na nas ?

Dalmašica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ok, rehab bez ljutnje..ok..očito nas krivo upućuju u to...Ti si radni terapeut ili? i jop jednom nemoj se ljutiti

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Dalmašica prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, rehab bez ljutnje..ok..očito nas krivo upućuju u to...Ti si radni terapeut ili? i jop jednom nemoj se ljutiti
    Noup, i ja sam defektolog. I ne ljutim se na tebe, nego me ljuti taj nered kod nas... Pa dolje čitam o psihologinji koja dijagnosticira Aspergera, pa o defektolozima koji odbijaju djecu prije navršene 3 godine života, pa sad o profesorici koja daje nama ekskluzivno pravo na bavljenje SI... I nikoga nema da regulira taj nered, bavimo se nebitnim pitanjima poput onog jesmo li defektolozi ili edukacijski rehabilitatori, svatko se bavi svačijim poslom a nitko svojim... Ma želudac mi se diže od svega toga.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a dali ima u splitu netko tko se bavi dijadnosticiranjem SI

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nessa prvotno napisa Vidi poruku
    a dali ima u splitu netko tko se bavi dijadnosticiranjem SI
    Provjeri u Juraj Bonači

Pravila pisanja postova