ovdje je najjeftinije po dućanima, masovna proizvodnja, uvjeti i hrana li-la kako gdje od relativno dobrih do katastrofalnih, svako malo neka uzbuna oko industrijskih proizvođača posebno piceka, da ti se želudac okrene kako drže i sa čime hrane te piceke, kontaminirani svim i svačim. zatim u mesnicama je skuplje za recimo 1 x, a direktno kod seljaka koji uzgajaju samo za sebe i širi krug familije je najskuplje, on pošteno odere jer proizvodi samo za svoje potrebe, ali bar onda i vidiš i znaš točno šta jedeš, kaj se tiče mesa. povrće i voće od njih nije toliko skupo ako nabavljamo dikretno, u bio dućanima već je, marža i sve ostalo tipa trajnost je daleko kraća, oranska marelica, šljiva itd.. npr. propadne za 2-3 dana ako ju ne pojedeš / prodaš, ove "kemijski obrađene" iz supermarketa mogu držat i do 10 dana, nekad i 2 tjedna itd..