Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Dugoročne posljedice hormonske stimulacije u MPO postupcima na zdravlje žene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam imala 2 stimulacije, nakon toga sam se izborila isključivo za postupke u prirodnom ciklusu. moja djeca su iz prirodnjaka. ono što imam za reći na ovu temu: tijekom sistematskih pregleda su mi otkrivene mrlje na jetri, koje je dr. pripisala upravo hormonalnoj stimulaciji (nisam konzumirala alkohol, uzimala nikave druge lijekove, nisam bila teže bolesna, hranim se zdravo, nemam problema s težinom).
    jetru sam kontrolirala redovno, mrlje su nestale 2 godine nakon otkrivanja, bez neke terapije.
    ne znam je li hormonalna stimulacija zaista odgovorna za to, ali sumnja ostaje.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam imala 2 stimulacije, nakon toga sam se izborila isključivo za postupke u prirodnom ciklusu. moja djeca su iz prirodnjaka. ono što imam za reći na ovu temu: tijekom sistematskih pregleda su mi otkrivene mrlje na jetri, koje je dr. pripisala upravo hormonalnoj stimulaciji (nisam konzumirala alkohol, uzimala nikave druge lijekove, nisam bila teže bolesna, hranim se zdravo, nemam problema s težinom).
    jetru sam kontrolirala redovno, mrlje su nestale 2 godine nakon otkrivanja, bez neke terapije.
    ne znam je li hormonalna stimulacija zaista odgovorna za to, ali sumnja ostaje.
    eto vidiš, 2 godine je trebalo da se to povuče i hvala bogu da je. to je ono što se pitamo: šta bi se desilo da si nastavila sa stimulacijama? teško je ne povjerovati da je to od hormona.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo slicne teme
    http://forum.roda.hr/threads/60891-Stimulacija-i-nepovoljna-obiteljska-geneza-(karcinom-)?highlight=

ja osobno radim redovno briseve i pregled grudi..i naravno sistematski, pregled koze

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •