Drage cure,
Moja bolja polovica vas puno pozdravlja. Malo je u guzvi zadnjih mjesec danaMala je ista kao u stomaku non stop aktivna.Spavanje je strana rijec za nju pogotovo danju.
Osim toga savjet je da se naspavate dok mozete.
Ona je bila na tecaju ali birala je na koja ce predavanja. Osim toga vjerujem da citate mali milijunn knjiga.
Uz sve to svako dijete je posebno. Obicno kazem da ce te sve nauciti u hodu. A sve sto ste citali i slusali hm nemogu reci da nema koristi ali...praksa je praksa.
ONA-majstor u nespavanju vec mjesec dana
Ja-pripravnik u nespavanju i crni pojas u nosenju bebaca![]()

Mala je ista kao u stomaku non stop aktivna.Spavanje je strana rijec za nju pogotovo danju.
pusa
).
.
.Mislim najvaznije je da je sve u redu al voljela bi da bi je bolje obajsnio.Imam napisani nekakvi nalaz al ja ne kuzim njihov rukopis.I jos neznam citati vrijednosti koje pisu.Pa molim savjet.
a nama se, izgleda, baš i ne žuri
Dobila sam neke preparate zeljeza koje pijem svaki dan i od kojih imam mucnine ali moram piti,nema mi druge. I jos saznam neki dan od prijateljice da Pronatal(ja sam pila neke druge u trudnoci i to samo zadna tri mjeseca jer je tako rekao moj gin
) trebam piti i za vrijeme dojenja
Stiže najljepši susret
.operacija je dobro prošla,ali sada još boli.dobro je da sam već imala stolicu.
(smucio mi se u pripremi za ET),jedem crveno meso,pa cu vidjeti kad odem u BiH da posjetim hematologa da vidim sta ce mi on reci. Juce sam bila kod mog MPO na kontroli i taman sam se naostrila da mu kazem za nalaze i da se zalim sto mi nije nista propisao od terapije niti trazio kontrolu krvne slike,kad ono, mijenja ga kolega
Neka ti porod bude divan i da uz svog anđela konačno dočekaš i najljepši buket koji si toliko dugo zamišljala.