Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: začepljeni nosić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    mi imamo inhalator, rješava nam sve! kupili smo ga stariju kćer kada je bila manja, a sada ga koristimo za malca...
    ujutro ga inhaliram (fiziološka + par kapi Bisolexa da se sve otvori i rastopi) i onda ušpricam fiziološku i počistim sa aspiratorom...do kraja dana još 2-3 čišćenja...
    tako radimo nekih 4-5 dana i sve prođe

prije spavanja dobije po 1 kapljicu Efedrina u nos da može mirno disati i spavati

prvi put smo ga inhalirali sa 6 mj kad je od seke pobrao gadnu prehladu
    kako ide to s inhalacijom?? mislim koji je princip?
    blago vam se kad vam aspiriranje ide bez muke, mi ušpricavanje fiziološke jeeeeedva preživimo, a aspiriranje nam do sad nije ni jednom uspjelo
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 08.04.2012. at 01:34

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    kako ide to s inhalacijom?? mislim koji je princip?
    blago vam se kad vam aspiriranje ide bez muke, mi ušpricavanje fiziološke jeeeeedva preživimo, a aspiriranje nam do sad nije ni jednom uspjelo
    imaš maskicu sa malom čašićom u koju stavim nekih 0,5 ml fiziološke i par kapi Bisolexa (ako je prehlada pred kraj, onda umjesto Bisolexa ubacim par kapi Operila)
    maskicu držim malom na licu i kad se inhalator upali izlazi para koja mu ulazi u nos i omekšava šmkljiće i otvara nosnice
    nakon toga ga posjednem u hranilicu, špricnem fiziološku u nos i izvućem sa usisavaćem...naravno da nije najsretniji, ali preživimo oboje ( i on iako urla iz petnih žila, a i ja jer znam da je to za njegovo dobro; rađe mi ovako malo urla, a ja sve izvadim, nego da mu se to nataloži unutra pa dobije još i upalu uha i da mu se spusti na bronhije)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •