Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: začepljeni nosić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Temu je otvorila Paulina koja imam bebu od 6 mjeseci. Boxica, tako male bebe ne smiju Operil a Bisolex ne možeš davati za začepljen nos, to je za nešto drugo. A ko to može na svoju ruku bebi ionako, bez da ga dr posluša? Jedva da i efedrinske kapi smiju.

Ja svojoj ispirem sa puno fiziološke (ubacila sam fiz. u sprej od aquamarisa, dobar mu je pritisak i sve lijepo uđe) i vadim sa aspiratorom na usisavač. Po potrebi i inhaliram na fiziološkoj. Baš sad mi je prehlađena, vidit ćemo oće li ići na dalje, nadam se da neće.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Temu je otvorila Paulina koja imam bebu od 6 mjeseci. Boxica, tako male bebe ne smiju Operil a Bisolex ne možeš davati za začepljen nos, to je za nešto drugo. A ko to može na svoju ruku bebi ionako, bez da ga dr posluša? Jedva da i efedrinske kapi smiju. ..
    i Operil kapi i Bisolex kapi se mogu staviti u inhalaciju zajedno sa fiziološkom, nama je to rekao pedijatar za sina...
    sa kćeri su to doktori sami napravili kad smo s njom kao bebom od 6 mj bili na Srebrnjaku,
    Bisolex je za "razbijanje" i omekšavanje svakakve sluzi (znači i za sluz u bronhijima kod kašlja i za sluz u sinusima kod začepljenog nosa)

ništa što sam ovdje rekla nije ne provjereno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •