da, mi smo bili privatno u solinu - 200 knamalia prvotno napisa
da, mi smo bili privatno u solinu - 200 knamalia prvotno napisa
koliko se čeka u Klaićevoj?
Dr.Tefenbach..treba mi broj telefona ,točna adresa i cijena pregleda ako neko zna...inaće on radi UVZ kukova ili...redgen?
Hvala
sa 2 mj. smo bili na kontroli kukova i rekli su nam da je displazija kukova i da moramo hitno za zg..naručili smo se odma isti dan na šalatu i za dva dana su nas primili..dr. je odličan i hvala Bogu sa kukičima je sve u redu..nema nikakve displazije ni ništa slično..nemoj čekat toliko dugo,odi što prije..poz
zna li neko privatnog dječjeg ortopeda na području vinkovaca???
katastrofa!!!
u 1.mjesecu naručila svog tromjesečnog sina za uzv kukova na Šalati, a dobio termin krajem 5.mj. pa dobro je li to normalno? zna li netko kakvo je stanje s Klaićevom u zadnje vrijeme?koliko se čeka?
ima sad ponuda preko onih portala za grupnu kupovinu popust za uzv kukova za 200kn....
ja sam uzela za bebača...a i s prvim sam išla privatno...negdje na jarunu...brzo sam došla na red.
S obojicom sam bila u Zapresicu, za starijeg platila 200, za mladeg 250. Bez popusta...
mi smo faksirali uputnicu u klaićevu kad je imao mjesec dana, dobili smo pismeno odgovor i termin za tri mjeseca
nakon tjedan dana s nas nazvali i dali termin tjedan iza toga
naruči se u klaićevu pa pričekaj mjesec dana (ako nije tako hitno da ti je mjesec dana jako bitno) i ako ti ne jave raniji termin odi privatno
isto je i u klaićevoj i n šalati
mm išao naručiti j. na šalatu
rekli su mu da pedijatrica na uputnicu napiše hitno ako smatra da dijete treba pregled i da će ga naručiti ranije
vidjet ćemo hoće li to upaliti
hvala na info, naručit ću ga u Klaićevu, pa ako bude kroz mj.dana-u redu, a ako ne, šta ću-onda privatno...
znam da nisam jedina, ali poludim na ovakve stvari. plaćam već godinama zdravstveno i kad god sam na kraju neto trebala obavljati,obavim to privatno.stvarno nije fer![]()
evo update, zvala Klaićevu,tu bi me naručili za lipanj !!!
ali eto sreće,prijavila se na kolektivu i koje sreće jučer bila akcija za uzv kukovatak da idem idući tjedan,
tnx Lucas!
jel ima tko broj telefona od Klaićeve na koji se naručuje za UZV kukova....
bili smo na uzv privatno, sa 2. mjeseca i sad nam je doktorica opet dala uputnicu na Klaićevu iako je taj prvi uzv bio dobar i rekao je doktor koji ga je radio da možemo,al nemoramo opet na kontrolu za 6-8 tj....
lucas,evo broj za narudžbe: 01/4600-156 od 12-15 sati
ja sam im mailala uputnicu na ovaj mail- kdb.narudzbe@kbcsm.hr
mislim da su mi odgovorili kroz dan ili dva s terminom
Ja sam bila u Bračaku pored Zaboka. To je nova bolnica moderno opremljena...na običnu uputnicu može doći bilo tko i ne čeka se, a dolaze pedijatri ortopedi iz Zagreba...Jednostavno kad smo odlučili da moramo obaviti pregled kukova, naručili se i obavili...Ne pada mi na pamet čekati u Klaićevoj ili plaćati negdje za taj pregled...
lucas samo ti nazovi ne moraš ništ mejlati
i upalilo je (na šalati)
vratili se pedijatrici, ona napisala na uputnicu hitno i obavili drugi dan
termin smo u 1. mjesecu dobili tek za svibanj
mm poludio i pitao zašto bi plaćali ako već plaćamo zdtavstveno pa nam je teta na šalteru rekla da postupimo kao što sam gore napisala
eto, ništa bez inzistiranja i povišenog tona
na žalost
za tj. dana smo bili naručeni, a tamo uopće nismo čekali već smo odmah bili primljeni...bilo nam je nevjerojatno kako smo sve to brzo obavili...zato stvarno nema smisla čekati mjesecima za pregled u Klaićevoj ili bilo gdje drugdje u Zgb., i još opet tamo u čekaoni izgubiš sate i sate dok ne dođeš na red...
dasha, moze broj za narucit se? imas ga jos uvijek?btw. osim Zaboka, moze se i u Cazmi obavit uzv kukova. Ja zvala neki dan i dobila termin 22.5. Napravit cemo izlet s djecom i otici tamo to obavit. Radje dam novce za to nego za privatnika. Sa starijom smo isli kod Tiefenbacha jer je bilo hitno, sa smo curkom smo lezerniji![]()
ja zvala Zabok: doktoru koji je dolazio iz Zg-a nisu produzili ugovor, pa vise ne slikaju kukove
I mi smo zvali za UZV kukova u Zagrebu - Šalata za 4 mjeseca, Klaićeva slično. Imamo preporuku jednih prijatelja ali i naše pedijatrice koji su rekli da nađemo dr. Šmigovca. On je sa Šalate, ali sada radi i privatno, pa smo tamo otišli - ide sezona viroza, gripa i ne pada mi napamet da čekam 4 mjeseca i onda još 4-5 sati u gužvi čekaonice.
Super doktor. Poigrao se s Emom dok je pregledavao, nije ni "a" rekla. Uglavnom, sve gotovo za 15 minuta, dobar nalaz. Mislim da ćemo k njemu i ubuduće, kad god zašteka nešto.
Gdje se u Zadru moze privatno napravit ultra zvuk bebinih kukova???