Pokazuje rezultate 1 do 50 od 349

Tema: Koliko dugo kuhate bolonjez?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    Postovi
    3,305

    Početno

    Ja ću i ovdje staviti:
    Moram reći da sam za taj bolonjez prvi puta čula da se dugo kuha ovdje od Apricot,
    A drugi puta prošli vikend od kuhara Jamie Olivera.
    Rekao je da se kuha saatima, odmah sam se sjetila Aprinog bolonjeza.
    Eto i struka je potvrdila

    A on je radio brzi "bolonjez" od usitnjenih kobasica i povrća

    Ja ne kuham bolonjez jer mi nije fini,
    probam kod drugih i stvarno mi ne paše, ali jednog
    dana mislim probati taj dugosatni da vidim o čemu je riječ.

  2. #2
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,519

    Početno

    Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku


    Ja ne kuham bolonjez jer mi nije fini,
    probam kod drugih i stvarno mi ne paše, ali jednog
    dana mislim probati taj dugosatni da vidim o čemu je riječ.
    e u tome je kvaka, nije fini jer nije taj kuhani satima i ja sam prvi put ovdje to cula, probala, i sad ne radim drugacije, a kad mi treba brzinski onda to nije bolonjez, vec piletna, povrce itd...

  3. #3
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,223

    Početno

    Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Moram reći da sam za taj bolonjez prvi puta čula da se dugo kuha ovdje od Apricot,
    A drugi puta prošli vikend od kuhara Jamie Olivera.
    Rekao je da se kuha saatima, odmah sam se sjetila Aprinog bolonjeza.
    Eto i struka je potvrdila
    Jamie Oliver je kuhao bolognese u više svojih emisija, a u jednoj uopće nije uzeo mljeveno meso, nego je uzeo komadinu govedine i to kuhao satima, da se raspada.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •